Camera te koop


Ik ben druk met het ontspullen i.v.m. onze komende verhuizing en dus kwam ik ook mijn camera tegen. Hij staat meer stil te staan dan dat ik hem gebruik. Het mobieltje is voor mij meer als genoeg en eventueel een kleine compacte camera. 

Dus ik heb besloten mijn Canon EOS 1200D met alle toebehoren die ik heb te verkopen. Hij staat sinds vorig weekend op Marktplaats, maar wilde het toch ook via deze weg proberen. 

Ik plaats hieronder de foto's die ook op Marktplaats staan en de vraagprijs is voor alles € 300,00. Bieden mag natuurlijk. Hij is in goede staat en er mankeert niks aan. Op de foto staat overigens maar 1 accu, maar er zitten er 2 bij. De andere zit in de camera 😉 De telelens heb ik zelf 2e hands gekocht, maar is ook in prima staat en maakt mooie foto's. 

Het mag natuurlijk gedeeld worden, graag zelfs! 

Dit is de link naar marktplaats.

Statief kan natuurlijk verder uitgeschoven worden. 

Het draai hendeltje is ooit afgebroken en heb ik gelijmd. Kan nog gewoon gebruikt worden, maar wel een beetje voorzichtig mee doen.