Gedicht ik haat je

Gedicht "ik haat je"


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit gedicht schreef ik nu bijna een jaar geleden (6 maart 2016) over ACNES waar ik eerder een blog aan gewijd heb. Inmiddels ben ik genezen, maar wil deze nog onbekende ziekte meer bekendheid geven. Vandaar dit gedicht hier delen met iedereen die het lezen wil.  Nog steeds moet ik er aan wennen dat ik pijnvrij ben, maar ik kan gelukkig weer genieten van mijn leven.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel mooi geschreven en die haat begrijp ik inmiddels. Liefsxxx
| 15:32 |
Ja, je hebt inmiddels al wat blogs gelezen haha en dank je wel voor je compliment xxx
| 17:18 |
:-)
| 22:56 |
Een heel mooi en veelzeggend gedicht... :'-(
| 16:09 |
Heel veelzeggend en nu ik even weer lees, toch een klein traantje............... maar ik geef niet op en zal wederom winnen hoor ;)
| 16:18 |
Mooi zo! Nooit opgeven! ;-)
| 23:14 |
Mooi geschreven lieverd en o zo herkenbaar
| 18:54 |
Is van een jaar geleden, maar nu Acnes weer terug is, zou het ook nu kunnen zijn.........
| 19:15 |
Dat snap ik helemaal meis
| 19:21 |
Goed van je af geschreven. Mooi!
| 18:04 |
Ik had er ook nog niet van gehoord. Ik lees wel dat je ervan genezen bent, maar moet allesbehalve leuk geweest zijn. :-)
| 13:37 |
Mooi geschreven dat gedicht!
Ik zie tussen je trefwoorden zenuwpijn. Ik heb een kleine beroerte gehad en sindsdien heb ik zenuwpijnen,ik kon soms zelfs niet douchen want de stralen deden pijn op mijn huid,precies naalden die uit de douchekop kwamen.
Ik neem nu medicatie maar blijf gevoelig
| 08:21 |
Ik kon ook niks hebben aan mijn buik. Leggings was het enige wat ik kon verdragen en harde douche straal ook niet inderdaad. Zenuwpijn is echt killing en ik ben zo blij dat ik na de 3e operatie eindelijk kon zeggen dat ik pijnvrij was.
| 08:49 |
Hebben ze dan oorzaak gevonden vd zenuwpijnen?
| 08:55 |
Ja, het was al een tijd bekend dat het ACNES was, maar de eerste 2 operaties waren helaas niet succesvol. Ben er bijna 2 jaar mee bezig geweest. Vanaf eerste klachten tot genezing. Heb er een blog over geschreven, misschien interessant om te lezen.
| 09:40 |
Vind ik die blog gewoon onder jou naam?
| 13:11 |
Ja onder mijn naam inderdaad. Ben op mijn werk, dus kan nu minder reageren
| 13:40 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen