Speciaal voor mij gemaakt door...


Speciaal gemaakt voor mij door...

#handmade#specialymade#custommade#handmadewithlove

Degene die mijn blog gelezen hebben over mijn verhuizing, hebben wellicht gelezen bij de foto van de hal dat er speciaal voor in die nis iets speciaals zou komen. Iets wat verbonden is met Yoors.

Zodra ik wist dat we dat nisje gingen gebruiken als #kapstok ruimte, wist ik ook dat ik daar een kastje of #kist wilde. Iets waar ik mutsen en sjaals in kon leggen, maar ook de hondenriem en speeltjes van onze hond Joep. Ik zocht dus internet af op zoek naar iets wat de juiste maat had, maar telkens kwam ik iets tegen wat het net niet was. Eén van de dingen was dat ik graag iets wilde dat perfect zou passen. Dus niet te groot, maar ook zeker niet te klein.

Nou heb ik op Yoors gelukkig vele mensen mogen leren kennen en één daarvan is @LWAlmanak Een super leuke en lieve man die graag met zijn handen werkt en de meest mooie dingen maakt. Dit alles doet hij voornamelijk met #douglashout en dat verkoopt hij via markten en/of zijn speciale Facebookpagina Brix & Braks Dat zijn o.a. #plantenbakken#minivijvers#wijnrekken zie hieronder foto's daarvan. Je vindt ze ook op eerder vermelde Facebookpagina.


handmade
handmade
handmade

Ik had al ooit gelezen dat het eigenlijk alleen opgehaald kon worden, maar @LWAlmanak woont nu niet bepaald bij mij om de hoek. Dus ik trok de stoute schoenen aan en stuurde hem een berichtje met de hashtag #durftevragen. Ik stelde dus de vraag of hij voor mij een #kist  wilde maken precies passend in die nis. Gelukkig stond hij daar toch wel voor open en spraken we af dat ik hem de juiste maten zou laten weten en dat hij dan voor mij aan de slag zou gaan. 

Vorige week was het eindelijk zover en kreeg ik bericht dat hij aan de kist zou gaan beginnen. Gelukkig werd mijn geduld niet echt op de proef gesteld, want ik kreeg al vrij snel bericht dat hij klaar was. Alleen op de foto werd ik al verliefd. Wat een mooie en natuurlijk unieke kist! Speciaal voor mij gemaakt! Ik kon niet wachten tot ik hem in huis zou hebben.

Gisteren was het moment daar dat ik de kist mocht ontvangen. Netjes en stevig ingepakt zodat hij niet beschadigd zou raken tijdens het transport met POSTNL. Ik was helemaal blij en nog blijer toen ik hem uitgepakt had. Ook mijn man was erg onder de indruk van de uitvoering van de kist. Aangezien we hem makkelijk willen kunnen verplaatsen, zijn we vandaag nog even 4 wieltjes gaan kopen. In de nis zit namelijk ook de deur van de meterkast, dus we moeten er wel redelijk makkelijk bij kunnen. 

Nu is hij dan eindelijk klaar om getoond te gaan worden en met heel veel trots plaats ik hieronder de foto's die ik vanmiddag maakte. Hij is mooi afgewerkt en van hele goede kwaliteit hout. Ruikt ook echt nog lekker naar vers hout hahaha. 

handmade
handmade
handmade

Wil jij ook iets speciaals op maat?

Stuur dan een berichtje naar @LWAlmanak  of ga naar zijn facebookpagina Brix & Braks. Prijzen gaan altijd in overleg, want het is vaak maatwerk en dat kan dus niet altijd vooraf verteld worden.