Het gesprek met de arbeidsdeskundige

Het gesprek met de arbeidsdeskundige


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Oh wat was ik zenuwachtig vanmorgen. Raar gevoel in mijn buik en dat allemaal omdat de arbeidsdeskundige bij mij thuis zou komen. Niet op mijn werk, want daar heb ik nog moeite mee om heen te gaan. Dat allemaal na mijn paniekaanval van 14 juni!

Later als verwacht, stond hij om 11.00 uur voor de deur. Gesprek met mijn werkgever had blijkbaar iets meer tijd ingenomen als gedacht. Hele sympathieke man en ik heb een prettig gesprek gehad.

Mijn werkgever was zowaar vol lof over mijn kwaliteiten en dat hij het zo miste dat ik niet meer mijn werk kon uitoefenen. Vreemde manieren heeft hij dan om dit te laten merken, maar dat vond de arbeidsdeskundige ook wel.

Waar het voornamelijk om ging, was natuurlijk de mogelijkheid om terug te keren in mijn functie als tandartsassistente. Daar konden we duidelijk in zijn, want die verwachting is bijna nihil. Zeker gezien het feit dat ik (nog) niet volledig hersteld ben en wetende dat het juiste getriggerd wordt door de werkzaamheden die ik daar moet uitvoeren. Daarnaast nu ook toch wel de verstoorde arbeidsrelatie.

Spoor 2 gaat dus opgestart worden en dat houd in dat ik verplicht ben om te gaan solliciteren naar een baan die binnen mijn mogelijkheden past. Met hem besproken wat de risico's zijn, mocht ik toch door ziekte of andere redenen bijvoorbeeld niet door mijn proeftijd komen. Er is geen risico volgens hem, want mocht ik toch het werk dan niet aan kunnen, dan val ik terug in de ziektewet. Dan niet via de werkgever, maar direct via het UWV. Ik hoef me dus financieel geen grote zorgen te maken.

Doordat ik al zoekende was, kan ik nu toch solliciteren op een baan. Toeval bestaat niet, maar ik heb eerder deze week een vacature gevonden als balie medewerkster in een tandartspraktijk die alleen met jeugd werkt. Een baan die dus op mijn lijf geschreven is. Daar ga ik een mooie sollicitatie brief heen sturen en wie weet! Ik krijg er spontaan goede zin van en voel me gedreven. Ik weet waar ik lichaamlijk op moet letten en wat ik dus kan en niet kan. Houd die functie daar ook in bijvoorbeeld het uitgebreid poetsen van de praktijk, dan weet ik dat ik daar niet moet gaan werken. Ook al gaat het langzaam wel steeds beter. Te zwaar poets, buk en til werk kan ik niet. Dat is de grootste trigger voor pijn. Daarnaast lang stilstaan, maar dat heb ik bij een balie baan niet denk ik.

Al met al dus me zorgen en zenuwachtig gemaakt voor niks, al ben ik wel heel benieuwd naar een mogelijke reactie van mijn werkgever. Waarschijnlijk heb ik volgende week donderdag of vrijdag een gesprek met hem en de arbeidsdeskundige, maar dan op neutraal terrein of bij mij thuis. Ik heb aangegeven dat ik die keuze bij mijn werkgever laat, zolang het maar niet op de praktijk is.

Ik kan dus met een gerust hart mijn dag vervolgen en zo eventjes lekker over de markt gaan en eindelijk een ijsje gaan scoren in een nieuwe ijssalon in Rosmalen. Die is afgelopen vrijdag geopend en ik ben er (nog) niet geweest! En natuurlijk een mooie sollicitatie brief schrijven hahaha.

Diaantje is opgelucht!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (25 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hopelijk blijft dit gevoel.
| 08:31 |
Gelukkig heb ik gisteren een redelijk goed gesprek gehad en ik hoop z.s.m. een leuke nieuwe baan te hebben. Dan kan ik dit hoofdstuk sluiten. 
| 08:35 |
👍
| 08:37 |
Wel fijn dat je er een goed gevoel over hebt
| 16:12 |
Ja, gelukkig wel. 
| 06:17 |
Ik ben blij dat je een goed gesprek hebt gehad, je hoort alleen maar negatieve verhalen en daar kun je het beste niets van aantrekken ook al is dat soms moeilijk. Succes met het soliciteren.
| 19:54 |
Ja, je hoort helaas veel negatieve verhalen en die zijn ook heel vaak terecht. Zolang het bij mij positief verloopt, blijf ik het dus ook zo zien. Ergens wacht die geweldige baan op mij te wachten en ik ga hem vinden! 
| 22:25 |
Klinkt goed en hoopvol, toppie..je komt er wel
| 10:06 |
Ja, zo voelt het ook. Dus ik hoop dat dit in de positieve zin zich voortzet en ik een geweldige leuke nieuwe baan ga vinden! 
| 22:23 |
geloof erin en vertrouw op jezelf en t zal zich manifesteren!
| 22:46 |
Dat is fijn dat het gesprek positief uitpakte. En wat een gelukje dat je al een interessante vacature hebt gevonden. 
| 01:29 |
Ja, het was een goed gesprek en die vacature is echt top! Helemaal precies wat ik zoek. Toeval bestaat niet zeggen ze, dus het heeft zo moeten zijn. Nu nog op gesprek mogen komen en aangenomen worden............ dat zou helemaal tegek zijn! 
| 07:25 |
ben heel blij voor je. IJsje lekker!! En is de brief op de bus of gaat dat tegenwoordig digitaal.
| 22:52 |
Dank je wel en hij is inderdaad via de mail verzonden haha. Ik heb gesolliciteerd via Indeed en dat is digitaal. Ach, als ik maar al op gesprek mag komen, dan ben ik al blij. Het voelt goed en ik ben er klaar voor! 
| 23:23 |
als dat uit je brief spat wordt je vast opgeroepen. Ik zal duimen.
| 00:18 |
Volgens mij is dat goed gelukt haha. Dank je wel alvast voor het duimen X 
| 07:20 |
💪👍
| 16:49 |
Positieve ontwikkelingen dus. Hopelijk krijg je die nieuwe baan.
| 22:08 |
Ik ben heel positief momenteel gelukkig en het wordt deze baan of anders gewoon een andere. Ergens wacht een mooie nieuwe uitdaging op mij en ik ga hem vinden! 
| 23:21 |
👍
| 02:14 |
Dat klinkt goed 
| 19:12 |
Ik dacht even dat ik een wijntje te veel op had, maar nope............. toch echt 2 keer gereageerd door jou haha. Wel lief hoor X 
| 23:20 |
Rustig ademhalen... hoop op positief nieuws van je sollicitatie 
| 15:17 |
Precies, rustig ademhalen en doorgaan. Positief blijven en dan ben ik al een heel eind op de goede weg! 
| 23:19 |
Dat klinkt goed 
| 12:43 |
Ik voel me ook goed hierbij! Zou een mooi verjaardagskadootje zijn, een geweldige nieuwe baan. Nouja, ik ben eerder jarig als de eventuele gesprekken, maar bij wijze van spreke dan haha
| 23:18 |
Dat klinkt heel positief!
| 10:07 |
Zo voelt het ook! De brief is de deur uit en het voelt zo goed dat ik weer vooruit kan. Heerlijk! 
| 23:17 |
Fijn dat het gesprek zo is meegevallen en nu dan fingers crossed voor een nieuwe passende baan!
| 06:55 |
Ja, gelukkig wel. De sollicitatie is de deur/mailbox uit en nu maar afwachten. Zou wel heel gaaf zijn als het direct lukt. Het is een baan als balie medewerkster in een tandartspraktijk, maar dan jeugdtandverzorging. Super leuk dus! Men kon tot de 20e solliciteren, dus ik hoor daarna pas iets denk ik. Duimen dus nu hahaha
| 08:49 |
dat is dan afwachten....wachten is nooit leuk!
| 08:57 |
Nope, maar ik ben al zo blij dat ik voor mijn gevoel nu eindelijk weer een positieve richting op ga. Ik ga een topbaan vinden of dat deze is, dat moet ik nog gaan ondervinden. Dat ik klaar ben voor een nieuwe start is iets wat heel zeker is! 
| 23:17 |
Fijn dat het gesprek goed ging, je je geen financiële zorgen hoeft te maken en spannend, die vacature! Dat je nog met je werkgever moet praten is wel spannend. ik weet hoe die dingen zijn. Ga er alsjeblieft niet alleen heen! Succes Diaantje en houd je ons op de hoogte? Al met al zijn er toch best wat positieve dingen nu, fijn voor je!
| 02:22 |
Ik hoop daarom ook dat de afspraak vrijdag de 13e is. Peter is dan vrij en kan eventueel mee. Ik vier die dag mijn verjaardag voor mijn leuke buurtjes haha. Op jouw verjaardag dus of ben ik eventjes in de war? Nee toch? De sollicitatie is de deur uit, nouja, mailbox en nu afwachten maar. Men kon tot de 20e reageren, dus ik hoor waarschijnlijk pas de week daarna iets. Dus er toch maar bij vermeld dat ik vanaf de 25e tot de 28e een korte vakantie heb haha. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte! 
| 08:46 |
Vrijdag de 13e... Haha, niks mis mee hoor, Dan ben ik idd jarig en ik ben natuurlijk wel vaker op vrijdag de 13e jarig geweest en nooit iets ergs gebeurd... 😉 Leuk dat jij dan ook je verjaardag viert voor de buren. Nou ik ben benieuwd wat betreft de vacature en je gesprek uiteraard. Succes!! 😊
| 14:14 |
Had ik het toch goed onthouden hahaha, tja op mijn leeftijd gaan je hersenfuncties hard achteruit soms 😉 Zijn we die dag een beetje samen jarig hihihi
| 23:15 |
Ja nou, ik onthoud nog minder hoor #ADD Haha. Ja, wel leuk hè...? 😊
| 00:04 |
Ik denk dat dat bij mij ook de grootste boosdoener is hoor haha en zeker leuk om voor een keertje samen met jou jarig te zijn 😉
| 07:20 |
Grote kans idd... En nog 6 nachtjes slapen dan hè... 😉
| 13:08 |
Ja, we tellen af hihihihi
| 22:30 |
Hahaha! 😁
| 01:44 |
Wat fijn om te horen! Veel succes met de sollicitatiebrief, voor de baan zal ik duimen!
| 21:45 |
Ja, hele opluchting toch wel. Je kunt tot 20 juli op die vacature reageren, dus ik hoor daarna pas of ik eventueel op gesprek mag komen natuurlijk. Fingers crossed en anders vind ik zeker iets anders leuks! 
| 23:59 |
Positieve gedachte houden nu, weer een stap verder 😉
| 21:08 |
Die hou ik zeker! Heb natuurlijk wel mijn dipjes, maar bovenal blijf ik heel erg positief. Er is beslist voor mij een leuke andere baan, dat weet ik zeker! 
| 23:58 |
😉👍
| 00:20 |
Fijn dat ook dit gedaan is voor je vakantie. Schrijven maar! 
| 20:51 |
Ja, volgende week nog een gesprek met z'n drieeën. Niet echt zin in, maar ja, dat hoort nu eenmaal zo voor de wet........... Ben er gewoon klaar mee, dus ik hoop snel iets anders gevonden te hebben wat bij mij past en waar ik ook met mijn buik mijn weg in kan vinden. Het is al veel beter nu, maar nog niet 100% hersteld.
| 23:57 |
Fijn dat het zo positief bleek. Succes met je sollicitatie
| 19:50 |
Gelukkig wel en dank je wel, ook hierin blijf ik positief en ik weet zeker dat ik een leuke baan ga vinden. 
| 23:55 |
Deze wending had je niet voorzien! Druk gemaakt voor niks, al begrijp ik je zenuwen echt wel hoor. Je weet van tevoren toch niet wat je treft. Zet m op met die brief!!
| 17:36 |
Nee, dit had ik niet aan zien komen inderdaad. Hoorde wel later van mijn collegaatje dat hij tegen haar wel heel negatief over mij praat. Ach, ik hoop snel een nieuwe baan te vinden en dan kan ik hem en alle shit achter me laten. Ben er nu zo klaar mee! Gelukkig snapte de arbeidsdeskundige dit ook wel. 
| 23:55 |
Heel erg veel succes met je sollicitatie. Die baan gun ik je van harte. 
| 16:39 |
Dank je wel! Jullie zijn de eerste die het horen als het zover is!
| 17:03 |
Ik hoop eerlijk gezegd dat je man de eerste is hihi. 
| 17:04 |
Ja das ook wel zo hahaha 
| 17:06 |
Ik wens je heel heel veel succes. Dit is beslist geen leuke periode maar je gaat het overwinnen.
| 16:32 |
Gaat me zeker lukken, is idd nu even niet leuk, maar ik laat me niet zomaar klein krijgen. Diaantje is een vechter.
| 17:02 |
fijn dat het zo gelopen is en veel succes met het vinden van een nieuwe baan!
| 15:22 |
Ja echt fijn en gaat me lukken hoor. Daar vertrouw ik op!
| 17:02 |
fijn zeg! En succes met het schrijven van je brief!
| 14:54 |
Dank je wel, afwachten nu maar.
| 17:01 |
Gelukkig dat het je zo mee viel! Oh mijn duimen gaan overuren draaien! Veel succes!
En eh... je laat er geen gras over groeien #nieuweijssalon
| 13:51 |
Komt allemaal goed en tja ik had eerder geen tijd hahaha #ijssalon 
| 17:00 |
Anders had je met slaapzak voor de deur gelegen tot aan de opening?
| 17:31 |
Nee hoor haha. Ik vind ijs erg lekker, maar zo gek ben ik niet 😉
| 00:31 |
Weet ik heus, lieve schat
| 07:29 |
😘
| 08:57 |
😘
| 08:57 |
Fijn dat je nu opgelucht bent. Hopelijk krijg je dat baantje als balie medewerkster in een tandartspraktijk.
| 13:29 |
Ja echt opgelucht. Fingers crossed en wie weet! 
| 16:59 |
Pff zeg dat viel gelukkig mee 
| 12:57 |
Ja, dat viel zeker heel erg mee. Heel last van mijn schouders, want ik zag er enorm tegen op.......
| 12:58 |
Hoera! Fijn dat het goed liep, en ik hou mijn vingers gekruist voor je sollicitatie!!
| 12:47 |
Toppie! Dank je wel! 
| 12:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen