Het leed dat nieuwe buren heet... deel 2


Tja, daar zit ik dan om 03.30 uur midden in de nacht beneden te Yoorsen.............. 

De buren hebben wederom een feestje en het huis is nog steeds leeg en daardoor dus erg gehorig. Manlief heeft een uur geleden aangeklopt, want de bel werkt niet, maar kreeg van een dronken buurman het antwoord "we hebben tot 20.00 uur hier gewerkt en het is weekend"............. 

Ik zit hier echt zo boos te zijn nu en ga zodra ik ze vandeweek overdag zie, hier nog eens over praten. Ik zit niet op wekelijkse feestjes te wachten. Als dat gesprek niets oplevert, dan is het de volgende keer toch echt de politie bellen!

Mijn buik reageert op stress, dus jullie zullen snappen hoe ik me nu voel en dat is niet fijn!!! Tranen staan me nader dan het lachen nu en het geluid gaat maar door. 

Mag ik a.u.b. die wietplantage weer terug? Daar had ik in verhouding veel minder last van..................

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!