Het leed dat nieuwe buren heet... deel 2

Het leed dat nieuwe buren heet... deel 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tja, daar zit ik dan om 03.30 uur midden in de nacht beneden te Yoorsen.............. 

De buren hebben wederom een feestje en het huis is nog steeds leeg en daardoor dus erg gehorig. Manlief heeft een uur geleden aangeklopt, want de bel werkt niet, maar kreeg van een dronken buurman het antwoord "we hebben tot 20.00 uur hier gewerkt en het is weekend"............. 

Ik zit hier echt zo boos te zijn nu en ga zodra ik ze vandeweek overdag zie, hier nog eens over praten. Ik zit niet op wekelijkse feestjes te wachten. Als dat gesprek niets oplevert, dan is het de volgende keer toch echt de politie bellen!

Mijn buik reageert op stress, dus jullie zullen snappen hoe ik me nu voel en dat is niet fijn!!! Tranen staan me nader dan het lachen nu en het geluid gaat maar door. 

Mag ik a.u.b. die wietplantage weer terug? Daar had ik in verhouding veel minder last van..................

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
zucht , én het is weekend . na 20.00 mag je geen boren etc meer laten 'herriën' en na 22.00 is het gebruikelijk en zeker wenselijk je medemens zijn (nacht)rust te gunnen. Wat balen lieverd. Je pakt het goed aan . het gesprek aangegaan. Reageert men nog steeds net op je wensen dan hoop ik dat de politie je 'grootste vriend' gaat worden. Mensen hebben helaas geen 'bladgroen'.... ik begrijp je 'wietwens' maar dan anders hoor !!
| 13:38 |
Ik hoop dat de wijkagent snel reageert, dan kan ik ook verder. Ik wil graag advies hoe hier goed mee om te gaan, want ik en zij denk ik ook niet, zitten niet op een burenruzie te wachten............ en ja, die wietwens haha het was heerlijk rustig toen ;)
| 14:50 |
ja, het is een kunst om 'in verbinding' te blijven communiceren....
| 19:47 |
Peter heeft net even met de buren gepraat en ze lijken ons nu te snappen, we zullen zien ;)
| 21:18 |
te prove of the pudding IS the eating dear ;-)
| 21:30 |
Hmmmm, daar moet ik even over nadenken ;)
| 21:50 |
vooral doen.. en indien gewenst ..tot uw beschikking (jij niet tot hen ;-) )
| 21:57 |
Weet ik, dank je wel X
| 21:58 |
Een vervelende situatie, ik hoop dat het snel ophoudt!
| 11:04 |
Dat hoop ik ook, heb contact gezocht met de wijkagent om advies hierin te vragen. Ben zo slecht in dit soort situaties en kan niet tegen ruzie, dus dat wil ik graag voorkomen.......
| 11:09 |
Verstandig.
| 11:38 |
He bah wat een ellende, ik hoop dat jullie eruit komen en de rust terugkeert!
| 09:14 |
Dat hoop ik ook, we zullen het gaan ondervinden de komende tijd.
| 11:08 |
Verdorie wat een ellende.. en dan komen zij zich wel netjes voorstellen. Zeggen dat jij de hele dag hebt pijngeleden en nu wilt slapen! Is niet anders dan hun antwoord! Waar zijn de normale buren?
| 08:33 |
Ja, dat is ook wat me zo dwars zit. Ze stellen zich netjes voor en waarschuwen voor overlast door verbouwingen, maar over feestjes is niet gesproken....... Daarnaast het feit dat ik absoluut mijn slaap nodig heb, want als ik slaap ervaar ik geen pijn en dat is voor mij erg waardevol. Stress veroorzaakt meer pijn en dat gebeurt nu. Ik kan ook niet gaan werken vandaag en daar baal ik dan wel van. Ik ga zo contact opnemen met onze wijkagent om advies te vragen. We zullen vrees ik namelijk nog lang buren blijven en dan is het wel zo prettig als we dat op een leuke manier kunnen doen.
| 08:52 |
Met handje schudden hebben ze hun aandeel gedaan. De wijkagent lijkt mij een goede oplossing als bemiddelaar. Het blijft wel een moeilijke situatie.
| 22:43 |
ongelooflijk.....wat kan je hier nou tegen doen hé.
| 00:21 |
Ik ga vandaag sowieso contact opnemen met de wijkagent en advies vragen. Natuurlijk ook nogmaals met de buren praten, maar wil geen ruzie opwekken. Dat is wel het laatste waar ik op zit te wachten, want we zullen nog heel lang buren zijn denk ik............. wij gaan niet weg en zij hebben het net gekocht.
| 07:13 |
heb je de wijkagent kunnen spreken?? Hoop dat je er wijzer van geworden bent!!
| 22:57 |
Helaas nog geen reactie gehad, maar Peter trof de buurman eerder vanavond en heeft er met hem over gesproken. We zullen zien of het geholpen heeft komend weekend. Ze weten nu in ieder geval dat we niet zomaar alles accepteren.
| 23:05 |
maar dat hadden ze best zelf wel kunnen weten dat dit niet kan. Na 12 uur moet het stil zijn of je moet het gemeld hebben. Het zal snel genoeg blijken feesten kan best tot het licht wordt maar wel geluid dempen. Ben benieuwd!!
| 23:53 |
Wat erg Diaantje! Echt aso's dus. Zij hebben weekend maar jij ook! ik kan me je boosheid en frustratie heel goed voorstellen!
| 22:15 |
Ja, je bent op dat moment ook machteloos en die pijn die steeds erger wordt........... nee, dan wordt je niet blij. Je krijgt me niet snel boos, maar op deze manier.......... ach, zo mijn bedje in en wat inhalen, het is nu heel stil hiernaast haha. Vandaag niemand gehoord of gezien ;) Morgen ook niet werken, dat trek ik nu helaas niet.......
| 22:17 |
Dat snap ik wel hoor. ik kan me voorstellen dat het nu weer allemaal teveel wordt. Een goede nachtrust gewenst!
| 22:52 |
Dan beter een hoop plantjes in huis, die zijn een stuk stiller :-)
Ik neem toch aan dat er nog steeds een tijd is dat het redelijk stil moet zijn, was het niet 23 uur of zo ?
Rustig blijven en je niet gek laten maken of op laten fokken.
| 21:15 |
Ik ga dat morgen even verder uitzoeken en telefoontjes plegen ter informatie. Die plantjes waren ook niet goed natuurlijk, maar daar lag ik niet wakker van ;) Stonk wel, dat dan weer wel haha. Nu ben ik weer rustig, maar vannacht was ik echt heel boos en uiteindelijk in tranen door de stress en pijn..........
| 21:51 |
Jeetje, wat asociaal! Ze weten natuurlijk niet van je Acnes, maar ook zonder dat hoef je dit niet te accepteren.... ik hoop dat ze in nuchtere toestand voor rede vatbaar zijn!
| 13:39 |
Nee, dat weten ze inderdaad niet, maar ik zal het wel uitleggen als ik ze zie. Ze mogen absoluut wel een feestje geven, maar graag even vooraf laten weten en niet al 2 weken nu in een leeg hol huis tot echt een belachelijk tijdstip........... Ben benieuwd naar hun reactie, heb ze vandaag niet gezien. Katertje denk ik ;)
| 18:59 |
Je hebt helemaal gelijk. En kater? Eigen schuld!
| 19:06 |
Ik hoop dat ze die hebben inderdaad en zeker eigen schuld. We zullen zien wat de komende week gaat brengen............
| 19:07 |
Je hoeft hen dat niet eens te vertellen (hoor mij, ik ben ook een open boek en meen me te moeten verantwoorden), het is wat Christel al zegt: ook zonder hoef je dit niet te accepteren. Een keer een feestje, prima. Maar niet zo vaak! En echt idiote tijden.
| 11:04 |
Hoef ik inderdaad niet, ik kijk wel hoe het gesprek gaat. Eerst ook even het advies van de wijkagent hierin afwachten
| 11:11 |
Jammer dat het nodig is om die erbij te halen. Wel goed dat je dat doet.
| 11:37 |
Tjee Diaantje dat is effe een flinke tegenvaller.. vind dat ze dit ook niet kunnen maken. Ze hebben wel een erg asociale instelling zeg! Het is niet de 1e keer en schijnbaar ook niet de laatste.. Ik hoop dat je de situatie van dit kan veranderen. Maak ook opnames van het geluid en houd een logboekje bij. Ik weet helaas uit eigen ervaring wat dit soort overlast toe kan leiden. Sterkte lieverd! x
| 12:57 |
Ja, geluidopname ga ik zeker de volgende keer doen. Feestje prima, maar graag vooraf laten weten en niet tot dit tijdstip en zeker niet 2 weken achter elkaar. Mijn buik is helaas nog steeds opstandig, ook door de behandeling van afgelopen week, maar absoluut ook door vannacht. Ik hoop dat er verandering gaat komen, zo geen zin in een burenruzie. Daar ben ik geen typetje voor, ik haat ruzie..............
| 19:01 |
ik snap je volkomen.. ik kan er ook niet tegen.. niet tegen zulk soort lawaai en tegen dat soort mensen die maar doen waar zij zin aan hebben ten koste van anderen. En als je dan ook nog herstellend bent dan kan je het zeker niet bij hebben.. knuf x
| 19:25 |
Dank je wel, super lief X
| 19:27 |
Maar zijn er geen regels na een bepaalde tijd geen muziek meer?
| 12:35 |
Ongetwijfeld, maar heb (nog) geen politie ingelicht. Wel wat opgezocht op internet, maar kan niet echt daar iets duidelijks over vinden. Ik ga ze de komende dagen, als ik ze zie, wel aanspreken hierop en dan wachten we maar weer af. Anders zal het binnenkort wel politie gaan worden, maar wil ik liever niet. We zullen waarschijnlijk nog lang naast elkaar wonen, want ik wil hier niet weg en zij hebben het net gekocht.
| 19:03 |
Wel vervelend dat het zo moet, maar als het niet anders kan.
| 20:11 |
Pfff... Half vier... Dat kan echt niet...
| 10:52 |
Nee, dat kan zeker niet, dat doet een mens geen goed........ ziek of niet ziek, dat zijn geen tijden.
| 19:04 |
Respect voor omwonenden bestaat niet meer. Dat ze dan ergens ten midden van de velden gaan wonen, zodat ze niemand storen
| 09:42 |
Precies, daar mogen ze feesten zoveel als ze willen. Hier hebben er velen last van. Al met een aantal buren gesproken vandaag en ze hebben er allemaal last van. Eens kijken of we dit met buren kunnen fiksen.
| 19:04 |
Asociaal zeg die buren. Ik ben een gezegend mens met rustige buren. ;-)
| 09:40 |
Ja, dat was ik een soort van ook. Het heeft een jaar leeg gestaan, nadat er een wietplantage opgerolt is. Toch waren dat redelijk rustige mensen en hoorde ik alleen af en toe 's nachts wat gerommel. Feesten in een leeg hol huis is echt verschrikkelijk midden in de nacht...............
| 19:06 |
Jammer dat de plantage weg is. Maar aan de andere kant, daar kan je weer andere overlast van hebben of krijgen. Feesten doen ze maar lekker in de kroeg.
| 21:06 |
Ja joh, dat was ook niks. We roken het bij ons in huis, maar het was wel lekker rustig ;)
| 21:50 |
Dat dan weer wel.
| 08:30 |
O dat is zo waardeloos als je door de buren niet kunt slapen. En voor jou nog extra erg als je er ook nog meer pijn door krijgt. Ik hoop voor je, dat ze in nuchtere toestand naar je luisteren.
| 09:25 |
Ik hoop ook dat ze luisteren en anders is het toch echt politie inlichten of misschien eerst wijkagent. Even kijken hoe het gesprek gaat lopen, zeker nu het huis nog leeg is, is de overlast enorm groot en zeker voor mij lichaamlijk. Als ik slaap heb ik geen (minimaal) pijn, zodra ik wakker wordt, wordt die zenuw ook wakker en met stress extra aanwezig. Ik zal het ze uit moeten leggen misschien, maar of het helpt.................
| 09:29 |
Vreselijk, en ze wonen er nog niet eens.
| 09:16 |
Precies, dit is nog maar het begin............. enige verschil is dan, dat het huis ingericht is en wellicht minder hol zal klinken, maarja, zomeravonden komen er ook aan............... we shall see
| 09:28 |
Jeetje meid en wat Marc zegt alles documenteren ook de gevolgen.
Het is niet de bedoeling dat nieuwe buren zo met hun buren omgaan.
Is het trouwens huur of is het koop?
| 08:07 |
Het is een koophuis nu, voorheen was het huur. Vanaf dat die wietplantage opgerolt is, is het huis te koop gekomen, maar heeft (gelukkig) een jaar leeg gestaan. Vannacht waren ze natuurlijk ook dronken, dus reageren ze anders. Het is nog een leeg huis, dus alles klinkt hol en hard. Had dus via via al gehoord dat het feestbeesten waren, maar dit ga ik dus echt niet elk weekend accepteren. Kan ze nu ook niet terugpesten, want ze slapen nog lang niet hier. Het hele huis is gestript en er wordt ook aangebouwd........ Ik zit nu wel met de gebakken peren, want mijn buik is nu dus echt niet blij :(
| 08:15 |
Grrrrrrr
| 08:50 |
Precies............. maar nu eerst genieten van een zonnige dag, anders verpesten ze alles voor me X
| 08:58 |
Alles documenteren, ook, of juist de gevolgen van... ! Toch een hele goedemorgen gewenst!
| 07:12 |
Heb al gedocumenteerd nu in mijn blog en vannacht ook op FB, heb echt heel veel pijn nu en viel pas tegen 04.30 in slaap.........
| 08:13 |
Maar dit is op zijn mist niet leuk! Hier moet je echt wat aan gaan doen! Kan niet zo zijn dat jij (extra) pijnen krijgt omdat je je nachtrust niet krijgt! Een feestje kan, maar wel in het normale! Als dit een wekelijks terugkerend iets gaat worden, of in de vakantie's dagelijks zal er toch iets moeten gebeuren!
| 08:54 |
Precies Marc, ik zal het dus zodra ik ze zie nogmaals met ze bespreken. Had ik vorige week ook gedaan en toen was het zogezegd een "housewarming". Als ze niet voor rede vatbaar zijn, dan zal het politie werk worden, maar doe ik liever niet. Zet meteen een toon voor de komende jaren................ Baal hier zo van, maar dat ik ook extra pijn krijg is voor mij echt to much en zal ik ze zeker uitleggen! Dank je wel voor je steun!
| 08:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen