Hoe verliep mijn sollicitatie gesprek?

Hoe verliep mijn sollicitatie gesprek?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb jullie even laten wachten, maar nu kan ik dan toch wel vertellen hoe het gegaan is!

Ruim op tijd vertrokken vanaf huis, want juist bij een sollicitatie wil je niet te laat komen! Ik kom normaal gesproken overigens nooit te laat. Eerder veel te vroeg en dat was nu ook het geval. Dus even om de hoek in de auto gewacht en een kwartiertje van te voren, ben ik me gaan melden.

Ik werd opgehaald door 1 van de 2 dames waar ik een gesprek mee zou hebben. Vanaf het eerste moment voelde het heel vertrouwd. We hadden direct een klik en het gesprek verliep ook daardoor heel soepel.

Alles werd goed uitgelegd. Hoe ze werken, hoe het team in elkaar zit en alle belangrijke zaken die je hoort te weten. Steeds meer en meer zag ik mijzelf daar werken. Op mijn vraag per wanneer de vacature ingevuld moest zijn, kreeg ik met een lach op hun gezicht te horen "morgen"! Ze wisten dat ik een paar daagjes weg zou gaan, dus gelukkig hoefde ik dat niet uit te leggen. Per de 1e van een maand was het prettigste. Mijn antwoord was daarom, "vanaf a.s. dinsdag dus". Dat zou heel fijn zijn, kreeg ik als antwoord. Ik gaf aan dat dit voor mij geen probleem zou zijn.

Ik kreeg vervolgens nog een rondleiding door de praktijk en natuurlijk langs de balie. Ik krijg, als ik de baan krijg, bedrijfskleding. Dat houd in, een blouse met hun logo en een colbertje. Daaronder mag ik een lange broek naar keuze aan. Het colbertje wordt overigens momenteel niet gedragen door de temperaturen. Er is wel airco, maar toch te warm.

Het contract zal eerst voor 3 maanden zijn, dan een contract voor 12 maanden en daarna een vast contract. Leuke arbeidsvoorwaarden en eindejaarsbonus! ATV dagen die je opbouwt, allemaal mooie extra's die ik tot op heden niet had. Km vergoeding natuurlijk ook. Het is voor mij ongeveer 20 minuutjes rijden als er geen file is. Allemaal goed te doen dus.

Na de rondleiding, nam ik afscheid en met een lach zei ik nog, "tot dinsdag"! De dame die met me mee liep gaf zelf aan dat ik alle voors had die ze zochten en ondanks dat ze niks mocht zeggen, voelde het wel alsof ik morgen een positief telefoontje ga krijgen! Dus ik hoop dat de 2 andere kandidaten, die morgen komen, minder geschikt zijn als ik. Ze moeten mij gewoon aannemen hahaha.

Ik ga dus met een gerust hart morgen een paar daagjes weg en dan vanaf volgende week dinsdag misschien een nieuwe baan! Zal afkicken worden van Yoors, maar ach, het is dan niet anders. Ik zal via mijn telefoon dan een quick note proberen te plaatsen met het goede of mogelijk toch slechte nieuws. Ben geen held met het plaatsen via mijn telefoon!

So far, so good! Wordt vervolgd................Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Die anderen moeten wel heel wat leuker en positiever zijn dan jij, als jij het niet wordt. Zo te horen zou je er wel flink op vooruit gaan.
| 10:39 |
Ik was gelukkig de leukste haha en ik ga er zeker heel veel op vooruit. Komt nog een uitgebreide blog over! 
| 20:24 |
toch even afwachten dus . Ik hoop dat je leuke dagen krijgt en los kunt laten..kunt genieten Zij hebben hun keuze al gemaakt , verander doe je dat niet niet meer. het zou echt HUN gemis zijn lieverd. Ik duim !
| 13:11 |
Gelukkig hebben ze de juiste keuze gemaakt haha, wie wil mij nu niet 😉 
| 20:24 |
Zo is dat lieverd !!!   deze zijn tenminste NIET blind !! heel veel succes
| 14:00 |
Je krijgt toch niet zo'n baantje :-)
youtu.be/obztfVxhbOU
| 23:19 |
Whahaha, geloof niet dat ik tijd genoeg daarvoor ga hebben. Schijnt erg druk te zijn, maar wel een heel leuk filmpje haha
| 07:42 |
Klinkt mooi, geniet van je vrije dagen en niet teveel in spanning zitten.
Hou ons op de hoogte.
| 23:16 |
Ik ga zeker genieten en ik hou jullie natuurlijk op de hoogte, maar dat is dan even via de mobiele eenheid haha
| 07:42 |
Wat leuk om te lezen dat het zo vertrouwd aanvoelt! Geniet van je paar daagjes weg en ik hoop op een positief antwoord!
| 22:05 |
Dank je wel en ik ga zeker genieten. Jullie horen het z.s.m. 
| 07:43 |
Fijn dat het zo goed is gegaan.  Nu genieten van je vrije dagen en hopelijk gaan ze je aannemen.  Wij duimen weer mee
| 17:52 |
Ja, was echt een fijn en goed gesprek. Zou echt gaaf zijn als ze me aannemen! Nu lekker genieten van het Belgische land en nog even blijven duimen graag haha
| 07:44 |
Oh wat heerlijk dat het zo soepel en vertrouwd is verkopen! Hopelijk mag ik je morgen feliciteren!
| 17:52 |
Dat hoop ik ook, voelde echt geweldig goed! Ik hoop ergens vandaag een positief bericht te kunnen plaatsen. 
| 07:44 |
Fijn dat het zo mooi is verlopen en dat je er zo'n goed gevoel over hebt. Ik ga mee hopen en wens je een paar hele fijne dag weg toe.
| 17:19 |
Ja, was echt top! Bedankt voor het mee hopen en ik ga zo lekker genieten van een paar daagjes weg! 
| 07:45 |
👍
| 13:47 |
heel veel succes gaat lukken hoor!!
| 16:10 |
Dank je wel en daar blijf ik ook in vertrouwen! 
| 07:45 |
je zou toch echt zeggen je gaat dinsdag beginnen. Wat positief allemaal ik hou mijn vingers nog ff gekruist tot morgen!!
| 16:06 |
Zo voelde het wel inderdaad en top dat je nog even je vingers gekruist houd!
| 07:46 |
👌
| 14:36 |
Nou dat moet wel goedkomen. Blijven duimen! Veel plezier! 
| 15:54 |
kan bijna niet anders, hoe kunnen die andere 2 nou beter zijn als ik hahaha
| 15:56 |
Nou niet dus, hihi. 
| 16:11 |
Geniet van je laatste vrije dagen! 😉
| 15:53 |
Ja, dat ga ik zeker doen hihihi 
| 15:55 |
Dat klinkt allemaal goed. We duimen voor je!
| 15:01 |
Helemaal goed, dank je wel! 
| 15:18 |
Wat spannend, ik duim voor je!
| 14:40 |
Ja, nog 1 dagje spannend en ik hoop zo dat het gelukt is! Dank je wel! 
| 14:41 |
Heel veel succes
| 14:39 |
Dank je wel! 
| 14:40 |
ik ben benieuwd! Enne... a.s. dinsdag is het volgens mij de 31ste hoor, nog niet de eerste! En met een baan kun je ook yoorsen hoor, dat doe ik ook!
| 14:38 |
Oh ja, dus het wordt dan woensdag  haha. Even niet goed geteld hahaha
| 14:39 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen