×

Yoors


Inloggen
×

YoorsHoe verliep mijn sollicitatie gesprek?

Hoe verliep mijn sollicitatie gesprek?


Ik heb jullie even laten wachten, maar nu kan ik dan toch wel vertellen hoe het gegaan is!

Ruim op tijd vertrokken vanaf huis, want juist bij een sollicitatie wil je niet te laat komen! Ik kom normaal gesproken overigens nooit te laat. Eerder veel te vroeg en dat was nu ook het geval. Dus even om de hoek in de auto gewacht en een kwartiertje van te voren, ben ik me gaan melden.

Ik werd opgehaald door 1 van de 2 dames waar ik een gesprek mee zou hebben. Vanaf het eerste moment voelde het heel vertrouwd. We hadden direct een klik en het gesprek verliep ook daardoor heel soepel.

Alles werd goed uitgelegd. Hoe ze werken, hoe het team in elkaar zit en alle belangrijke zaken die je hoort te weten. Steeds meer en meer zag ik mijzelf daar werken. Op mijn vraag per wanneer de vacature ingevuld moest zijn, kreeg ik met een lach op hun gezicht te horen "morgen"! Ze wisten dat ik een paar daagjes weg zou gaan, dus gelukkig hoefde ik dat niet uit te leggen. Per de 1e van een maand was het prettigste. Mijn antwoord was daarom, "vanaf a.s. dinsdag dus". Dat zou heel fijn zijn, kreeg ik als antwoord. Ik gaf aan dat dit voor mij geen probleem zou zijn.

Ik kreeg vervolgens nog een rondleiding door de praktijk en natuurlijk langs de balie. Ik krijg, als ik de baan krijg, bedrijfskleding. Dat houd in, een blouse met hun logo en een colbertje. Daaronder mag ik een lange broek naar keuze aan. Het colbertje wordt overigens momenteel niet gedragen door de temperaturen. Er is wel airco, maar toch te warm.

Het contract zal eerst voor 3 maanden zijn, dan een contract voor 12 maanden en daarna een vast contract. Leuke arbeidsvoorwaarden en eindejaarsbonus! ATV dagen die je opbouwt, allemaal mooie extra's die ik tot op heden niet had. Km vergoeding natuurlijk ook. Het is voor mij ongeveer 20 minuutjes rijden als er geen file is. Allemaal goed te doen dus.

Na de rondleiding, nam ik afscheid en met een lach zei ik nog, "tot dinsdag"! De dame die met me mee liep gaf zelf aan dat ik alle voors had die ze zochten en ondanks dat ze niks mocht zeggen, voelde het wel alsof ik morgen een positief telefoontje ga krijgen! Dus ik hoop dat de 2 andere kandidaten, die morgen komen, minder geschikt zijn als ik. Ze moeten mij gewoon aannemen hahaha.

Ik ga dus met een gerust hart morgen een paar daagjes weg en dan vanaf volgende week dinsdag misschien een nieuwe baan! Zal afkicken worden van Yoors, maar ach, het is dan niet anders. Ik zal via mijn telefoon dan een quick note proberen te plaatsen met het goede of mogelijk toch slechte nieuws. Ben geen held met het plaatsen via mijn telefoon!

So far, so good! Wordt vervolgd................