Hoe zal het solliciteren gaan?

Hoe zal het solliciteren gaan?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al sinds ik woensdag mocht horen, dat ik op sollicitatie gesprek mocht komen, ben ik er mee bezig. Het is zowat het eerste waar ik aan denk als ik wakker wordt en vaak het laatst voor ik ga slapen!

Vooral vandaag wil het maar niet uit mijn hoofd, want morgen is het dan eindelijk zover! Mijn allereerste sollicitatie gesprek sinds jaren. Ik voel me op zich niet serieus, maar voel zeker wel spanning.

Gaat de klik net zo zijn als dat hij telefonisch was? Ga ik het juiste antwoord geven op hun vragen? Wat trek ik aan?

Gewoon zomaar 3 vragen die in mijn hoofd zitten............... en achteraf zal ik denken, dat viel reuze mee haha. Ik weet dat ik die baan aan kan. Ik weet dat het mijn "droom" baan is. Klinkt heel zwaar, maar het is gewoon een baan op mijn lijf geschreven.

Ik heb mijzelf redelijk goed verdiept in deze praktijk. De website goed bestudeerd en filmpjes bekeken die zij gemaakt hebben ter informatie en/of training. Het is een team met alleen vrouwen. Tenminste, zo laat de foto op de website zien, dus het zal beslist kloppen hahaha.

Nou is dat niet mijn ideaal beeld, want werken met alleen maar vrouwen kan soms erg heftig zijn. Anders gezegd, gewoon een groot kippenhok haha. Ja, dat durf ik best te zeggen! Ik zou het meest prettig werken tussen allemaal mannen en dat bedoel ik niet seksistisch! Toch is dit echt de baan voor mij. Werken met mensen en dan vooral werken met kinderen.

De naam van de functie alleen al is geweldig. Hoe klinkt nu vooral het laatste stukje: "balie medewerkster / Directeur gastvrijheid". Diaantje in een baan als directeur haha, dat is toch geweldig!

Toch blijf ik ook nuchter en besef ik me terdege dat de andere 2 sollicitanten net zo goed als ik kunnen zijn. Beter kan natuurlijk niet hihihi. Ik ga het op zijn beloop laten en morgen vooral mijzelf zijn. Meer kan en wil ik niet doen!

Vanaf woensdag met manlief dan even een paar daagjes weg en wie weet hoor ik dan of ik een nieuwe baan ga krijgen! Vanaf woensdag zal ik dus ook niet of in ieder geval heeeeeeel erg weinig online zijn op Yoors. FB sla ik gewoon over, die mis ik niet eens!

Nog eventjes Yoorsen en dan lekker mijn bedje opzoeken, zodat ik morgen fris en fruitig naar het gesprek kan gaan. Kleding heb ik inmiddels uitgezocht, maar kan ik morgenochtend zomaar nog eens veranderen hahaha.

Vele hebben al toegezegd te zullen duimen, dus dat moet goed komen. Om 10.00 uur eventjes goed aan mij denken dus en jullie horen zeker morgen hoe het gegaan is. Eind van de dag een BBQ bij de buurman, dus in de avond niet online morgen. Bedankt alvast dus voor alles en jullie gaan het zeker horen!!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ja, altijd een zeker vorm van 'spanning' die zo iets met zich meebrengt.  Zo van ga ik het worden of toch die ander. Meer dan jezelf kun je niet zijn , net wat je zegt. Dan is het ook maar puur wat men 'aan de andere kant'  met jou kan en wil....dat is van , en in dit geval ook aan hen !  ik lees vlug verder.....
| 13:08 |
Ik lees dit weer verkeerd om. 
Vond je vervolg zeer positief!
| 14:44 |
Geeft niks, zo lees ik momenteel alles haha
| 14:45 |
Bij de HA aan je gedacht maar moest ook die goede man antwoorden dus hoop dat mijn privé berichtje vooraf ook geholpen heeft.
| 12:33 |
Heeft zeker goed geholpen X 
| 14:37 |
Steun is die kant op gegaan. ❤️
| 12:19 |
Helemaal geweldig! Dank je wel X
| 14:37 |
Ik heb voor je zitten duimen, ben heel benieuwd hoe het geweest is!!!
| 11:05 |
Super lief! De update heb ik zojuist geplaatst. 
| 14:36 |
Ik ga meeduimen , ik hoop echt dat het lukt!
| 09:44 |
Helemaal top en ik denk dat het gelukt is, maar dat weet  ik morgen pas. Update is net geplaatst. 
| 14:36 |
Bijna tien uur!! Ik ga ook duimen. Zet ‘m op!!
| 09:41 |
Ik heb hem opgezet hoor! Lees de update maar haha
| 14:36 |
De duimen draaien voor je: mevrouw de toekomstig directeur 😉. Jij loopt gewoon naar buiten met de mededeling dat je morgen kunt beginnen.....
| 09:19 |
Zo ging het bijna wel ja haha, lees de update maar! 
| 14:35 |
Heel veel succes vrouwke. Zal aan je denken!! 
| 09:13 |
Dank je wel hiervoor X 
| 14:35 |
succes en ben er zeker van dat het helemaal goed komt 😉👍
| 06:01 |
Dank je wel en ik stiekem ook wel haha
| 08:14 |
😊👍
| 16:15 |
Heel, heel veel succes!
| 00:13 |
Dank je wel! 
| 08:14 |
zorg wel dat je niet te warm gekleed bent zweetdruppels op je voorhoofd of erger zijn niet bevorderlijk voor je 1e indruk😉
Ik ga kei hard voor je duimen om 10.00 uur. Heel veel succes en zeg ook vast hele fijne dagen met manlief.💋
| 23:24 |
Gelukkig is het zo vroeg nog niet mega heet, maar ik kan ook niet te "bloot" op gesprek gaan............ we zullen het zien haha. Dank je wel voor het duimen 😘
| 23:25 |
👍
| 00:12 |
Duimendraait zeker mee
Je kan het!
| 23:21 |
Dank je wel! Ik kan het hahaha! 
| 23:24 |
Succes, ik ga aan je denken, duimen heb ik niet over op oppas dag 
| 23:18 |
Denken is al helemaal geweldig hahaha 
| 23:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen