Honden halsband van paracord

Honden halsband van paracord


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren kwam iemand met een puppy naar de kerstmarkt van Hair4Her en het gesprek kwam op halsbanden. Dit naar aanleiding van mijn armbanden en sleutelhangers van paracord.

Spontaan zei ik dus ook, dat je ook halsbanden kunt maken van paracord. Vanavond dat gaan proberen en het is gelukt! Joep, mijn hond, heeft nu een stoere paracord halsband. 

Helaas wilde Joep nu niet echt poseren en het is eigenlijk ook te donker, maar ik heb wel een foto van de halsband zelf kunnen maken natuurlijk. Hieronder zal ik die dus laten zien. 

Hij gaat ook te koop komen, nou ja, niet deze natuurlijk. Joep gaat die echt niet meer afstaan natuurlijk hahaha. Heb je hier interesse in, laat het me dan vooral weten. Ik heb de extra benodigde materialen al besteld en verwacht vanaf begin januari op bestelling te kunnen gaan leveren. 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de maat, maar zal vanaf € 5,00 ongeveer zijn. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel erg leuk
| 22:18 |
Dank je wel :)
| 09:04 |
Ook erg leuk
| 12:48 |
Dank je wel :)
| 15:52 |
Leuk en zo ontstaan weer nieuwe creaties :)
| 10:56 |
Ja, ik ben nog steeds zoekende naar wat nu echt goed verkoopt. Heb al door dat dat zeker geen armbandjes en oorbellen zijn haha. Blijf me vooral dus concentreren op de beschermengeltjes en misschien dan paracord. Zoveel leuks mee te maken en relatief goedkoop in materiaalkosten.
| 15:52 |
Ja klopt.. zijn ook leuk en wat unieker die engeltjes.. Bestel je de spulletjes in NL die je gebruikt?
| 15:53 |
Sommige dingen wel, zoals bedels, ringetjes, nietstiften etc. Kralen en dingen waarvan ik zeker ben dat het goede kwaliteit is, bestel ik ook wel bij AliExpress hoor. Paracord bijvoorbeeld is daar absoluut niet duur en kwalitatief heel goed. Omdat ik alles voor een goed doel verkoop, wil ik de materiaalkosten zo laag mogelijk houden. Dan kan ik meer doneren, maar het moet wel goed zijn. Ik wil geen rotzooi verkopen.
| 15:58 |
Begrijp ik helemaal, denk er precies zo over. Toen ik mijn shop nog had (reminds me moet je shop nog op laptop kijken haha) waren er velen die in NL de rommel varianten verkochten, dus ging ik zelf op onderzoek uit. Gevolg binnen een tijd had ik supergoede afspraken met leveranciers die gratis verzonden met DHL vanuit china 2 dagen in huis. Ging wel over grotere aantallen maar kan je wel een shop sturen in pb waar ze van alles hebben.. en ik je echt kan zeggen dat deze goede spullen leveren.. bovendien als er ooit iets misging ze het meteen oplosten..
| 16:14 |
Dat mag je me dan zeker sturen, daar zou ik wel heel blij mee zijn inderdaad. Rustig aan hoor met mijn webshop, het is ook een drukke maand nu en hij loopt niet weg haha
| 16:27 |
Heel leuk, een mooi en nieuw idee! Helaas voor mij heeft 'Klein' een speciale halsband nodig omdat ze een windhond is. ;-)
| 22:01 |
Ja dat is zeker jammer, anders had ik een hele mooie kunnen maken ;)
| 06:12 |
Dat geloof ik ook wel! Ik zal eens kijken of ik een afbeelding op internet kan vinden...
| 14:17 |
Ja, daar ben ik wel benieuwd naar.
| 14:18 |
De afbeeldingen plaats ik direct wel op FB. Omdat Windhonden een nek hebben van breed naar smal zijn het vaak (deels) bredere halsbanden met 2 ringen zodat 'ie spant op het moment dat er aan de riem getrokken wordt, die 2 ringen zijn niet altijd goed zichtbaar op de foto... Zet ik ze nu op FB.
| 14:25 |
zo leuk om te doen dit ! armbanden , halsbanden leuke sleutelhangers de mogelijkheden zijn eindeloos !
Deze is erg leuk geworden !
| 17:04 |
Dank je wel en het is inderdaad erg leuk om te doen, zoveel mogelijkheden, dus ik blijf voorlopig hier wel mee bezig. Weer een hobby erbij haha
| 19:06 |
Ik vind m heel mooi geworden
| 11:37 |
Thanks kanjer en er gaan er zeker meer volgen ;)
| 19:05 |
Hehe leuk he dat freubelen met alles wat je tegenkom
| 23:27 |
Ja, ik zie steeds weer nieuwe dingen. Het is wel fijn dat dit een hobby is die dan gelukkig relatief gezien niet heel veel kost. Buiten materiaal eigenlijk niks nodig, behalve een schaar en een aansteker haha
| 07:04 |
Ja idd dat scheelt wel
| 19:59 |
Daat kun je zoveel van maken blijkt wel
| 10:04 |
Ja, daar kun je zeker heel veel leuke dingen mee maken. Heb er weer een hobby bij haha
| 19:05 |
Leuk en leuke hobby, ik maak ze ook
| 00:44 |
Dank je wel en zeker leuk om te doen, krijg alleen blaren op mijn middelvingers van het aantrekken. Niet na 1 natuurlijk, maar als ik meerdere dingen op een avond maak, dan wel haha
| 06:36 |
Ze lijken me wel elastisch.
| 23:37 |
Dat is dan gezichtsbedrog haha, want dat is deze niet. Er is wel een methode om dat te doen, maar heb ik nog niet gedaan en dan heb je denk ik ook speciaal paracord nodig.
| 06:36 |
Ik maak ze zelf ook ... ;-)
| 22:02 |
Oh leuk, heb je ook foto's daarvan hier op Yoors staan? Extra inspiratie kan nooit kwaad haha
| 22:04 |
Nee heb ik nog geen foto's van gemaakt ... ik ben nu met een verstelbare lijn in 2 kleuren bezig.
| 22:12 |
Oh, je maakt me nu wel heel nieuwsgierig, want daar zat ik dus ook al over te denken. Hoe kun je dit verstelbaar maken. Doe je het delen als het gelukt is? Ik volg je, dus zie het dan vanzelf voorbij komen haha
| 22:21 |
Is goed ... ik moet er nodig weer aan gaan werken, maar ik ben met zoveel dingen bezig ... in mijn hoofd althans ... dat er eigenlijk niets meer uit mijn handen komt.
| 22:38 |
Komt vanzelf, niet forceren, dat werkt niet en ik herken dat wel hoor, teveel tegelijk willen doen hahaha
| 22:57 |
Heel veel tegelijk willen doen ... tegelijk jezelf realiseren dat je heel veel had willen bereiken dit jaar, en dat het niet gelukt is ... een teleurstelling in mezelf weer. En dan toch weer veel plannen maken en rondvliegen met 1001 gedachten die MOETEN. Het werkt niet handig ...
| 23:10 |
Ik snap je helemaal................ maar ben erg met mijzelf bezig dat ik niet meer alles MOET, maar is absoluut niet makkelijk................
| 23:14 |
Nee zeker niet makkelijk. Ik 'vecht' er dagelijks mee.
| 23:21 |
Wat een super leuk en goed idee, ik hou het in gedachten...
| 21:54 |
Helemaal goed hoor, dank je wel :)
| 21:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen