Vrij schrijven, deel 46 #vrijschrijven


Vrij schrijven, deel 46

Het is al lang geleden dat ik iets schreef en een aantal van mijn vaste lezers weten wel een beetje hoe het komt. Ik ben namelijk erg druk met het verhuizen en alles wat daarbij komt kijken. Nog erg onwennig op het vernieuwde yoors en ik plaatste hem al voordat ik een woord geschreven had hahaha. De tekst lijkt nu ook heel raar, want de ruimte tussen de regels is enorm groot en ik krijg nog niet gevonden hoe ik dat kan aanpassen........


Hoe gaat het nu met Diaantje?

Ik moet eerlijk zeggen dat het verhuizen me behoorlijk begint op te breken. We hebben nu nog een huurhuis en dat moeten we volledig wit opleveren. Dat betekend voor ons dus vanaf de zolder tot de beneden verdieping alles wit schilderen. Al heel veel weken en dus heel veel uren zijn we hiermee bezig. Het wit komt enorm op ons af! Helaas is het niet anders en gelukkig zijn we er bijna klaar mee. We zijn inmiddels op de beneden verdieping bezig en letterlijk alles moet dus wit. Elke muur, elke traptrede en zelfs de wc brillen moeten wit. Te gek voor woorden, maar het blijkt allemaal in de voorwaarden te staan en konden we er weinig tegen doen.

De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst en ik kan dat alleen maar beamen. De tranen staan me af en toe nader dan het lachen, maar we gaan stug door. We weten waar we het voor doen, want over iets meer als een week zijn we dan eindelijk de trotse eigenaren van ons eigen huisje. Op 2 december gaan we de koopakte tekenen bij de notaris en op 3 december staat de verhuizing gepland. Al om 8 uur in de ochtend komt de verhuiswagen en we hopen dat alles voorspoedig gaat verlopen.

Onze relatie blijkt gelukkig enorm sterk, want nog geen overtogen woord is er tegen elkaar gesproken! We zijn het over alles eens en kijken echt uit naar 2 december.

Het Yoorsen ben ik toch langzaam weer aan het oppakken en ben ik af en toe weer aan het reageren op blogs. Ik moet enorm wennen aan de nieuwe layout en het beginnen van een blog. De header ging goed, want daar las ik al veel over........ Hoe dit vrij schrijven er dadelijk uit gaat zien weet ik niet, want zoals ik al eerder zei, lijken voor mijn gevoel de regels ver uit elkaar te staan. Dus ik ben heel benieuwd als ik zo op opslaan klik!

Het zal me beslist allemaal gaan lukken, maar kost me wel even wat tijd hahaha. Voor nu ook maar een kort vrij schrijven, maar dit is meer om te laten weten hoe het met me gaat en dus als test met het vernieuwde Yoors. Die zwarte achtergrond vind ik overigens wel prettig.

Over een tijdje dus wat meer berichten van mijn kant. Eerst maar eens verhuizen en gaan genieten van het inrichten van ons nieuwe huisje. We hebben veel weg gedaan aan meubels, maar ook al een hoop nieuws gekocht. Nog 3 daagjes werken en vanaf 27 november heb ik vrij t/m 6 december en dan hoop ik alles voor het grootste deel ingeruimd te hebben.

Voor nu ga ik afsluiten en mijn vingers crossed houden dat alles goed geplaatst gaat worden. Diaantje gaat alles wel overleven en dan zal de stress wel gaan zakken. Het hoort er gewoon eventjes bij.

Tot snel allemaal en voor nu een dikke kus van mij voor jullie allemaal xxx