Kerstmarkt in Bussum


Vandaag ga ik de koude trotseren en op een kerstmarkt staan in Bussum. Klein uurtje rijden en ik ben heel benieuwd naar hoe deze dag gaat verlopen.

Het is mijn eerste markt als Diaantjes Creaties en dat is dan toch wel weer spannend. Geen gehaakte creaties meer, maar mooie handgemaakte sieraden en accessoires. Hard gewerkt om een mooie collectie te kunnen tonen en ik hoop dat ik veel verkoop. De opbrengst gaat zoals altijd, naar Stichting Roparun, palliatieve zorg aan kankerpatiënten.

Duimen jullie mee voor mij dat het weer een beetje gunstig blijft, alhoewel de voorspellingen niet veel goeds voorspelt. In Bussum gaat het waarschijnlijk niet sneeuwen, maar ik moet aan het einde van de dag wel weer veilig in Rosmalen terecht zien te komen haha.

Ik laat jullie natuurlijk vanavond of morgen weten hoe mijn dag verlopen is.

Woon je in de buurt, kom dan gezellig even langs en mijn moois bewonderen en/of kopen. Wil je weten wat ik precies verkoop? Check dan mijn webshop Diaantjes Creaties. Je kunt mij vinden in de Spiegelstraat bij bakkerij Kwakman.