Kerstmis 2017

Kerstmis 2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al een paar kerstboom foto's voorbij zien komen en vindt het leuk om ook mijn boom te showen. Dus bij deze mijn boom en ook een foto van het dressoir in kerstsfeer. Blijft lastig om daar mooie foto's van te maken en ik heb deze ook gewoon een met mijn telefoon gemaakt.

Normaal staat hij pas na sinterklaas, maar dit jaar had ik al wat vroeger de kerstkriebels hahaha. Met kerstliedjes heb ik niks, maar het versieren in huis vindt ik toch wel erg leuk. De kerstman op de foto heb ik vorig jaar gehaakt en dat was best een hele klus. Gelukkig heeft hij niks geleden op zolder en staat hij ook dit jaar weer mooi te staan bij onze kerstboom. 

Hebben jullie hem ook al staan? Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat ziet er gezellig uit. Ik ben niet meer zo van al die versiersels. Heb alleen een klein boompje staan. Dit jaar een echt met kluit(je). De grote kunstboom ligt nog op zolder. Daar moest ik ieder jaar mijn kamer helemaal voor op zijn kop zetten en daar had ik nu geen zin meer in.
| 20:21 |
Ik heb ook jaren een kleintje gehad hoor, kerst heb ik heel lang moeite mee gehad. Sinds vorig jaar staat deze boom weer en ik kan er eindelijk ook weer van genieten. Snap dat je niet heel je kamer op zijn kop wilt zetten haha, ik hoef alleen maar de tv kast iets op te schuiven ;)
| 20:24 |
Ik heb jaren die grote boom gehad en ook een heel dorp gemaakt met lichtjes en zo. Twee jaar geleden hadden we alles buiten, in de aanbouw, dat was wel gezellig alleen de stroomrekening van de kachel die we hele dagen daar aanhadden niet dus dat was maar eenmalig. Vorig jaar tijdens het opzetten van de boom die maar niet recht wilde staan, waren we er klaar mee haha.
| 20:28 |
Ja, dan schrik je wel even denk ik haha en als hij binnen dan ook niet recht wilt staan............ goede oplossing nu dus zo haha
| 20:33 |
Een geweldige oplossing hahaha
| 20:37 |
Bijna. Komend weekend.
| 20:09 |
Heerlijk om je huis nog zo te versieren, mooi gedaan ook
| 12:52 |
Dank je wel :)
| 21:31 |
Jij hebt 't al mooi in Kerstsfeer zeg! Gezellig!
Bij mij nog geen boom maar dat duurt vast niet lang meer, haha!
| 00:36 |
Wel showen dan natuurlijk hahaha
| 06:29 |
Uiteraard! Haha :-D
| 16:27 |
wat een gezellige boom
| 21:26 |
Dank je wel :)
| 21:36 |
Mooi sfeerplaatje zo,wij hebben hem nog niet staan volgend weekend gaan we los!
| 20:44 |
Dan is het ook pas echt na Sinterklaas ;) Zou ik voorheen ook gedaan hebben hahaha
| 20:45 |
ja precies !
| 20:51 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen