Kleuren op je telefoon


Door Chalija  werd ik getriggerd om toch ook maar eens een app op mijn telefoon te zetten om kleurplaten te maken. Natuurlijk totaal niet te vergelijken met het zelf kleuren met potlood. 

Hier bepaalt de app welke kleuren je moet gebruiken en dat kan nogal verschillend zijn. Soms heb je kleurplaten met 15 kleuren, maar ik heb er ook inmiddels gekleurd met 75 kleuren.

Het is voor mij ontspannend om te doen en ik doe het vooral op mijn werk in de pauze en thuis ook handig tijdens de wat langere wc bezoekjes haha. Je bent zo bezig met het zoeken naar de juiste vakjes, dat je even de rest van je gedachten los kunt laten en dat is momenteel precies wat ik nodig heb.

Hieronder laat ik er een aantal zien. Gewoon omdat ik dat leuk vind en mocht je af en toe ook even wat afleiding kunnen gebruiken, installeer dan ook eens zo'n app. Gewoon zoeken in de playstore op kleuren en dan komen er genoeg.

Zelfs mijn man is aan het kleuren en helpt soms als ik net even iets niet kan vinden haha. Zo hebben we ineens samen een "hobby", moet niet gekker worden!