Klus weekend

Klus weekend


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms heb je van die weekenden dat je dus helemaal niet lekker relaxed op de bank zit en dingen doet die je echt leuk vindt. Zo'n weekend heb ik nu dus hahaha.

Sinds ik begin dit jaar mijn meubels gepimpt heb (volgens mij heb ik daar een blog over geschreven) kreeg ik een nog grotere hekel aan mijn witte tegelvloer. Hij was al niet super mooi meer, maar ik had er ook nog eens de emmer met krijtverf overheen laten vallen. Gelukkig op de plek waar de eethoek staat, dus echt zichtbaar. Toch waren ook de tegels aan het slijten, dus er moest gewoon iets gebeuren.

Manlief is geen megaklusser, dus werd steeds vooruit geschoven. Tot ik een paar weken terug een bijna nieuwe laminiaat vloer gratis kon krijgen. Precies de kleur die ik in gedachten had. Dan kan ik geen nee zeggen en moest mijn mannetje er toch aan geloven.

De buurman ingeschakeld en gisteren ochtend zijn ze samen begonnen. Toch even passen en meten heel goed, want dat is een risico met een 2e hands vloer. Handige buurman en toch ook wel verbaasd over de skills van mijn mannetje, werd de vloer steeds mooier.

Helaas moest de buurman tussendoor even weg en stond het werk stil. Mijn dochter, die dit weekend even in Rosmalen is, wilde het ook wel eens proberen. Ze had een tijdje terug op haar kamer in Maastricht ook laminaat gelegd en dat liet ze dus eens zien aan ons. Nou, mijn dochter heeft ons beide erg verbaasd, want ze ontpopte zich als echte klusser hoor. Even meten, even zagen en hoppa daar lag weer een plank en/of moeilijk hoekje. 

Helaas kon ik niet mee helpen, want ik zit met a. die stomme Acnes in mijn buik en b. is het vrijdag in mijn rug geschoten toen ik persé het achterste pakje kipfilet uit het schap wilde hebben. Ik heb dus gezorgd voor een natje en een droogje en zo waren de taken goed verdeeld.

De woonkamer is nu zo goed als klaar. We hadden te weinig plintjes gekocht, dus die moeten nog bijgehaald worden en ook de gang moet nog gelegd worden. Gelukkig is die niet heel groot, dus zal hoop ik vandaag wel lukken. Tja, mijn dochter is er nog hihihi. Een bevriend stel zou vandaag ook even op bezoek komen en wilde ook wel even helpen indien nog nodig. Dus ik hoop dat ik vanavond kan gaan zitten en echt genieten van alles.

Mijn witte meubels komen nu zo mooi op, want op een witte vloer komen ze absoluut niet goed tot zijn recht. Ik ben blij met dit klus weekend en Yoorsen doe ik dus in de vroege uurtjes even. Ik ben een vroeg vogeltje, dus dan lekker relaxed door Yoors heen.

Fijne zondag allemaal en tot later ergens ;) 

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hier moeten er ook nog wat klusjes gedaan worden. Boven overal verven/behangen. Maar aangezien we in een nieuwbouw wonen, wil dat zeggen dat ook de deuren voor de eerste keer gedaan moeten worden. (De gaatjes van de nageltjes en de spleetjes dichtmaken en opschuren)
Aangezien ik zo veel geduld heb ....
Als ik aan iets begin wil ik gelijk af hebben ... Maar dat gaat niet he...
| 15:36 |
Nee, alles tegelijk dat gaat helaas nooit lukken hahaha, maar dat zou ik ook het liefste wel willen hoor ;)
| 19:19 |
Wauww...Dat is een productief weekend geweest
| 12:32 |
Dat kun je wel zeggen ja hahaha
| 13:22 |
Goed bezig ziet er goed uit
| 23:56 |
Dank je wel, zit nog steeds te genieten van mijn mooie vloer hahaha
| 23:57 |
wat geweldig zeg, zo had ik graag witte planken vloer en geen bruine tegels meer, maar tja
dat gaat t niet worden haahah, blij voor je..geniet ervan he
| 21:36 |
Gewoon witte planken erover heen leggen hahaha Ik geniet er zeker van, zo blij dat eindelijk die witte tegels weg zijn ;)
| 21:52 |
fijn ja, en hier lukt dat niet-er is al veel van de deuren af en ach-- wie zegt dat ike r dan nog lang van zal egneiten..dus t is goed zo
| 22:05 |
Als het voor jou zo goed is, dan zo laten hoor, maar nog wel lang blijven genieten hoor..............
| 22:08 |
Dat hoop ik ook ja, stiekem zou k graag de hele kamer nog eens anders zien en dus..k geneit zolang als t kan en mag
| 22:42 |
Lekker bezig dus! Maak je nog een foto als 't klaar is? ;-)
Fijne zondag en veel plezier samen!
| 14:20 |
Als het helemaal klaar is zal ik dat doen. De vermoeidheid sloeg toe en dan is priegelwerk niet echt super om te doen ;) Heb manlief dus maar op de bank gezet en even zijn rug gemasseerd, moet hem wel tevriend houden natuurlijk ;) Nog wat plintjes te doen hihihi
| 19:19 |
Hahaha! XD Ohh, die plintjes, hou op, wat een ellende en dan dat verstek zagen...
Houdt er wel rekening mee dat die plintjes enorm uitzetten als het warmer wordt.
Ja, ik ben ook door 'schade en schande' wijzer geworden, haha!
| 01:08 |
Zo ontdek je onvermoede vaardigheden!
Geniet van je nieuwe vloer!
| 12:09 |
Ja, dat had ik nooit gedacht haha en ik ga er zeker van genieten.
| 19:18 |
hwt schiet lekker op als de vloeren liggen
| 09:44 |
Ja, gaat goed vooruit en zeker als je het mooier ziet worden.
| 19:17 |
daar doe je het voor toch?
| 19:58 |
Precies :)
| 20:05 |
Ziet er goed uit, en dan bedoel ik de samenwerking :-)
veel plezier met je nieuwe vloer.
| 08:55 |
Dank je wel, bijna af nu, maar de vermoeidheid sloeg toe en dan is priegelwerk niet het meest geschikt hahaha. Komt vandeweek wel ;)
| 19:17 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen