#lentegevoel, idee van Hetty

#lentegevoel, idee van Hetty


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hetty plaatste gisteren een mooie foto die haar een lentegevoel gaf. Ze gaf aan dat het over 55 dagen lente is en elke dag een foto wilde gaan plaatsen die haar dat gevoel gaf. Ik ben dol op de lente en de zomer, dus ik reageerde met de woorden dat ik misschien ook wel 1 of meerdere foto's zou gaan plaatsen. Ik had gisteren zelfs al toevallig een lente foto geplaatst, nog voordat ik die van Hetty zag. 

Vandaag plaatste Hetty haar volgende blog en ik besloot om daarom ook vandaag een foto te plaatsen. 

Hieronder 2 foto's. De ene is zoals ik hem in december in mijn tuin gezet heb, want dit was een lekkernij voor de vogeltjes die tijdens de wintermaanden wel wat extra eten kunnen gebruiken. Ik heb hem later bovenop de tuinhaard gezet, zodat er geen poezen bij konden komen en ik misschien dit jaar wel vogeltjes in mijn tuin zou krijgen. Gelukkig is er goed gegeten! De tweede foto is zoals hij er nu uit ziet en dat geeft mij nu dus echt een #lentegevoel! Vanuit de restanten van het voer, groeit nu iets groens. Wat het is en of het überhaupt een plantje is, weet ik niet, maar toch super als je ineens allemaal verse groene sprietjes ziet haha.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
grappig is dat ...... maar wel superleuk! en die vogeltjes in je tuin is altijd genieten
| 15:28 |
Ja, ik vindt dat altijd wel gezellig al die vogeltjes. Hier is dit jaar voor het eerst van gegeten. Ik moest een kattenvrij plekje ontdekken en dat is op deze manier gelukt. Voorheen werd het nooit opgegeten, omdat er teveel katten door mijn tuin liepen. Niet van mijzelf overigens.........
| 16:23 |
buurtkatten ........... ik vind het zielig voor die beestjes dat ze buiten moeten rondlopen en overreden kunnen worden.
| 20:18 |
Dat is mijn mening ook, maar ik heb daar al heel veel discussies met kat eigenaren over gehad haha, ik ben daar tegenwoordig erg voorzichtig mee ;)
| 20:33 |
oh die heb ik ook hoor, maar ik blijf bij mijn mening, en of ze dat nu leuk vinden of niet, ;-) Als wij massaal onze honden ook maar gewoon los op de straat zouden laten rondlopen kregen we ook veel commentaar, en terecht, dus waarom zouden wij dat dan niet mogen geven aan al die katteneigenaren?? Ze hebben toch ooit poes echt gekocht als huisdier, niet voor de buurt toch??
| 10:42 |
Ben ik helemaal met je eens haha Zo denk ik er precies over!
| 11:03 |
Ja de winter was warm en nat en dan lopen de zaadjes uit. Hihihi
| 22:06 |
Ja, grappig om te zien en komt zeker door deze hele vreemde winter inderdaad haha
| 07:36 |
ik zie jou 'lentegevoel' en wat het voer wat uitloopt laat zien . Ikz ie direct het gezicht van mijn man voor me ..jasses al dat onkruid in mijn tuin wahahaahh (ik strooi kiemvrij dus .... ergens moeten we water bij de wijn doen. gelukkig loopt pindakaas niet uit of weg ;-)
| 15:58 |
Mijn man heeft totaal geen "groene" vingers, dus buiten de blaadjes opruimen doet hij niet veel in de tuin haha. Voorheen aten de vogeltjes niks op, doordat we veel buurkatten hebben. Nu lag hij op een plek, waar dus geen katten bij kunnen en dan eten de vogeltjes het gelukkig wel. Onze tuin is wel dringend aan een "make-over" toe, vorig jaar druk bezig geweest met een huisje bouwen voor onze jacuzzi en toen is de rest een beetje verwaarloosd........... dus dit jaar wel mee aan de slag!
| 18:02 |
kan ook heel leuk zijn .. een vogelbad/jacouzie wellicht
| 18:14 |
Ja, wie weet haha. Ik wil al jaren zo'n vogelhuisje in de tuin en ik denk dat die er dit jaar wel gaat komen ;) met een klein badje dan voor de vogeltjes haha
| 18:18 |
MET bubbels ?
| 18:24 |
hahaha, laat ik dat de vogeltjes maar niet aan doen ;)
| 18:28 |
hihi, ik denk ook niet dat ze dat waarderen
| 13:59 |
Er is ook flink gescheten...benieuwd wat er groeit
| 09:31 |
Ik wacht af haha
| 10:32 |
Ja leuk, heb ik ook al eens met een vetbol gehad.
| 08:22 |
Kwam daar nog iets speciaals aan bloem uit? Of is dit gewoon gras haha
| 08:43 |
Dit is zo te zien gewoon gras. Maar je kunt ook zaadmengsel hebben waar wortelzaad bij zit. Heb ik eens op mijn werk gezien.
| 10:02 |
of het sneeuwklokjes gaan worden. Grappig gezicht. Maar de vogels zullen dat kerststuk speciaal voor hun wel gewaardeerd hebben. Leuk!!
| 21:50 |
ja, de vogeltjes vonden hem geweldig. Het vogeltje wat erop stond, staat inmiddels binnen. Die was er afgewaaid en ik vond hem mooi, dus niet weggegooid haha
| 21:51 |
dat zou ook zonde geweest zijn. Leuk beessie hoor. Volgende x vastplakken.
| 23:04 |
Dat zat het vogeltje ook, maar blijkbaar is hij door vocht of zo, los gekomen. Hij lag nog mooi schoon op de grond en daarom netjes binnen bewaard ;)
| 06:43 |
daar is tie ook te leuk voor. Komt wel weer ergens van pas.
| 19:30 |
Heel leuk Diaan!
| 21:43 |
Ja hè, past ook zo mooi in de uitdaging haha
| 21:46 |
;)
| 21:49 |
heel origineel Diaantje
| 21:24 |
Dank je wel :) Gewoon spontaan groen in mijn tuin haha
| 21:25 |
ik heb een oudere lentefoto geplaatst
| 21:35 |
Oh, ik ga eens kijken :)
| 21:35 |
Je weet nooit wat voor mooie bloemetjes het kunnen worden, in het zaad zit enorme potentie ;-)
| 20:39 |
Ik wacht vol spanning af, laat het mooi zo ;) Ga dit niet weggooien haha
| 21:19 |
Zeker niet doen, de natuur kan best verassend wezen ;-)
| 22:03 |
Dat blijkt nu al, dus laat me nog verder verassen haha
| 22:05 |
Heel goed, heel goed!
| 22:07 |
Geeft een grappig effect!
| 20:34 |
Ja, ziet er inderdaad grappig uit al die groene sprietjes. Heb ineens een mini grasveldje haha
| 21:19 |
Wat leuk! Idd dat geeft je ook echt een lentegevoel!
| 19:15 |
Yep, viel me ineens op haha en moest dus aan jou denken ;)
| 19:15 |
Altijd goed om aan mij te denken ... hahaha
| 19:36 |
;)
| 19:40 |
Jaaaaa, vooral die nieuwe plantjes geven een lentegevoel (ik heb me laten vertellen dat er regelmatig wietzaadjes in die bollen zitten, dus wie weet.... ;-)
| 19:12 |
Hahaha, stel je voor! Zonder het te weten een wiet plant in mijn tuin ;)
| 19:13 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen