Liefde is...

Liefde is...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren had ik weer zo'n momentje, waar ik erg om moest lachen. Dat je man precies doet wat je zegt, terwijl jij eigenlijk maar een grapje maakt.

We hadden een drukke dag gisteren, dus namen we voor het avondeten iets makkelijks mee. Manlief wilde een soepje en ik had zin in harde broodjes met krabsalade. Niks koken, gewoon lekker snel iets eten.

Ik had rond 17.30 uur honger, dus smeerde mijn broodjes. Manlief had nog geen honger zei hij, ik eet later wel, was zijn reactie. Prima! Ik bepaal niet wanneer en of hij eet.

Om 19.45 uur loopt hij echter naar de kelderkast en komt terug met een zak chips.......... dus ik zeg verbaast "ga jij nu een zak chips eten"? Ja, ik heb honger, is zijn antwoord. Waarop ik dus zeg, dan moet je geen chips eten, maar je soep!  Heb ik geen zin in, krijg ik als antwoord. Niet echt verantwoord of wel, zeg ik terug. Chips is toch geen avondeten? Ik zie hem even denken, hij loopt terug naar de kelderkast en pakt daar netjes het blik soep.

Stiekem gniffel ik, want hoe leuk is het dat je man dus gewoon precies doet wat je zegt. 

Kon het niet laten, dus ik zeg: omdat ik zeg dat je geen chips mag eten, doe je dat dus niet? Als jij zin hebt in chips en niet in soep, dan eet je toch gewoon chips! Je bent een volwassen man en je weet zelf ook wel dat dat niet echt gezond is, maar die beslissing kun je echt zelf maken hoor haha. Hij kijkt me eens aan en ziet de lach op mijn gezicht en zegt: ja precies, ik heb gewoon zin in chips, dus ik eet chips!

Ik kan hier dus echt zo van genieten, mijn gehoorzame mannetje hihihi. 

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
:) zo grappig en gehoorzaam
| 22:00 |
Ja toch hahaha
| 06:50 |
Mooi geschreven en met veel plezier gelezen en een glimlach
| 10:01 |
Dat is een mooi compliment, dank je wel!
| 10:10 |
Whahaha! Hij wou gewoon van 't gezeur af zijn! XD ;-)
| 01:17 |
Ja zoiets haha en ik ben ook echt een ontzettende zeur :P Hij heeft het slecht bij me hihihi
| 09:14 |
Zal allemaal wel wat meevallen toch? Haha! ;-)
| 02:33 |
Geloof dat we anders niet meer getrouwd zouden zijn haha
| 06:26 |
Hahaha! ;-)
| 14:59 |
en die hele zak is opgegaan. Geweldig. Fred eet op zondag ook niet dan neemt hij om 5 uur een portje of rood wijntje met stukjes kaas worst en wat lekkers op toost. Ik snoep er iets van mee maar ik moet eten dus ik eet een broodje. Hij zit dan voetbal te kijken een Engelse wedstrijd altijd. Dat noemt hij zijn verwennerijtje.
| 22:06 |
Yep, de zak is opgegaan haha! Ik eet ook liever iets wat "normaal" eten is, chips eet ik sowieso niet. Ik moest gewoon zo lachen dat hij netjes de chips terug ging leggen haha
| 22:10 |
ja vond dat ook wel schattig.
| 23:05 |
Had ik het maar zo makkelijk met mijn kids!
| 18:13 |
ja, kids kunnen er ook wel wat van haha, maar daar heb ik geen last meer van ;)
| 18:30 |
mijn kinderen zijn niet gehoorzaam als jouw manlief ;) maar ik werk eraan, haha
wel moeilijk, moet ik zeggen.
| 19:15 |
Je man opvoeden is ook veel makkelijker hihihi Ik had met mijn kids ook meer moeite;)
| 20:08 |
Hahaha, top reactie!
| 20:18 |
:P
| 20:34 |
Dat hoort er ook bij, en dat zijn de krenten in de huwelijkspap ;-)
| 17:05 |
Precies en houdt het ook leuk ;)
| 17:11 |
;-) zo is dat lieverd
| 17:42 |
Hahahahahaha !

Ik zit met een brede glimlach je blog te lezen en heel herkenbaar :-D :-D

Alleen plaagt mijn vriend mij dan en dan is het ook vaak van dat ik wat lekkers pak en hij dan zeg das geen eten en ja daar trap ik iedere
keer weer in en dat ik weet dattie me plaagt haha !

xx
| 12:58 |
Komt overal dus voor haha xx
| 17:10 |
Haha dat blijkt maar weer is haha!
| 19:06 |
Heerlijk, chips als diner :-)
| 11:36 |
Hihihi
| 11:49 |
Uh.. kan hij dit lezen?
| 11:03 |
Nee hihihi, maar zou hij gerust mogen hoor ;)
| 11:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen