×

Yoors


Inloggen
×

YoorsLiefde is...

Liefde is...


Gisteren had ik weer zo'n momentje, waar ik erg om moest lachen. Dat je man precies doet wat je zegt, terwijl jij eigenlijk maar een grapje maakt.

We hadden een drukke dag gisteren, dus namen we voor het avondeten iets makkelijks mee. Manlief wilde een soepje en ik had zin in harde broodjes met krabsalade. Niks koken, gewoon lekker snel iets eten.

Ik had rond 17.30 uur honger, dus smeerde mijn broodjes. Manlief had nog geen honger zei hij, ik eet later wel, was zijn reactie. Prima! Ik bepaal niet wanneer en of hij eet.

Om 19.45 uur loopt hij echter naar de kelderkast en komt terug met een zak chips.......... dus ik zeg verbaast "ga jij nu een zak chips eten"? Ja, ik heb honger, is zijn antwoord. Waarop ik dus zeg, dan moet je geen chips eten, maar je soep!  Heb ik geen zin in, krijg ik als antwoord. Niet echt verantwoord of wel, zeg ik terug. Chips is toch geen avondeten? Ik zie hem even denken, hij loopt terug naar de kelderkast en pakt daar netjes het blik soep.

Stiekem gniffel ik, want hoe leuk is het dat je man dus gewoon precies doet wat je zegt. 

Kon het niet laten, dus ik zeg: omdat ik zeg dat je geen chips mag eten, doe je dat dus niet? Als jij zin hebt in chips en niet in soep, dan eet je toch gewoon chips! Je bent een volwassen man en je weet zelf ook wel dat dat niet echt gezond is, maar die beslissing kun je echt zelf maken hoor haha. Hij kijkt me eens aan en ziet de lach op mijn gezicht en zegt: ja precies, ik heb gewoon zin in chips, dus ik eet chips!

Ik kan hier dus echt zo van genieten, mijn gehoorzame mannetje hihihi. 

Word lid en beloon de maker en jezelf!