Lotgenoten met zenuwpijn

Lotgenoten met zenuwpijn


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tijdens mijn ziekte ACNES ben ik in contact gekomen met een aantal lotgenoten. Via Facebook natuurlijk, want daar vind je gelukkig dit soort dingen wel.

Na mijn 3e operatie was ik 5 maanden pijnvrij en langzaam wordt ik me steeds meer gewaar van de terug kerende pijn. Toch kan ik hier nog heel goed mee om gaan. Waar ik minder goed mee om kan gaan is de strijd die een aantal lotgenoten van mij moeten leveren. Die 24/7 de helse pijnen moeten ervaren en daardoor niet of nauwelijks slapen. Dan raak ik zelf ook even in paniek, want dit zou mij ook weer te wachten kunnen staan.

Even wordt ik dan weer met beide benen op de grond gezet en moet ik dit toch in mijn achterhoofd houden. Ik weet dat als het zover is, ik ook kan rekenen op de steun van diezelfde lotgenoten. Dus voor nu, luister ik naar ze, geef ze tips of raad en probeer er zo goed mogelijk voor ze te zijn. Maar het allerliefste zou ik hun pijn weg willen nemen. Helaas is dat niet mogelijk. Zenuwpijn is zo'n ongelooflijke hel, dat zou niemand mee hoeven te maken.

Verder heb ik het nog steeds niet met mijn "vrienden" op Facebook gedeeld. Ik deal er voor nu nog zelf mee en met mijn lotgenoten. Ook schrijf ik er af en toe hier over. Hier voelt het anders, hier wordt je niet veroordeeld. De buitenwereld is zo hard. Ik heb daar vorig jaar een gedicht over geschreven en die zal ik nog eens hier plaatsen. Toch is het soms ook lastig dat weinig mensen het niet weten, maar ik zit niet op reacties te wachten als "heb je dan toch teveel gedaan". Acnes krijg je, een zenuw raakt niet bekneld door iets verkeerd te doen. Ik kan daar zo kwaad om worden.

Voor nu ga ik gewoon verder zoals ik deed. Ik red me nog prima met de pijn op dit moment en de toekomst zal uitwijzen of ik weer de heftige pijnen erbij ga krijgen. Ik blijf dus mijn lotgenoten steunen, want alleen iemand die hetzelfde ervaart of ervaard heeft, weet wat die persoon moet doorstaan.

Ik ga zo lekker weer een dagje werken en mijn levens motto blijft "Live, Laugh & Love"

Fijne dag allemaal xxxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik heb een paar x een zenuwblokkade toegediend gekregen die was al niet prettig maar als die blokkade was uitgewerkt. Oef.......dus ik weet wel iets van zenuwpijn.
| 00:02 |
Dan snap jij hoe pijnlijk het is............... hoop dat jij er geen of in ieder geval veel minder last van hebt nu.
| 06:09 |
ik heb dat 2x gehad vanwege een zeer pijnlijke ingreep aan mijn been. Maar dat was voor mij dus van korte duur. FF met die verdoving aanbrengen want dan gaan ze zoeken naar je zenuw en daar moet je op reageren dan weten ze dat ze goed zitten. En dan 2 dagen na de operatie als die blokkade is uitgewerkt dan heb je ff een dag die echt niet prettig is. Dan was ik er weer vanaf.
| 12:03 |
Inderdaad, het moment dat ze de zenuw raken ga je echt tegen het plafond................
| 12:10 |
en dan gaan ze hem nog aanprikken ook.
| 15:01 |
Hopelijk gaat het in het nieuwe jaar goed met je.
| 00:02 |
Ik hoop het ook, donderdag 18 januari en donderdag 25 januari krijg ik behandelingen en als die goed lukken, ben ik wellicht nu voor altijd pijnvrij. Anders volgt er toch nog een operatie, maar dat zal dan zeker de laatste zijn..................
| 06:45 |
Mensen begrijpen niks! Dat is het eerste wat er dan in me opkomt. Zelf ben ik ziek op geestelijk vlak en ik hoef ook niet op veel begrip te rekenen buiten Yoors en enkele dierbaren.
| 19:54 |
Helaas is de buitenwereld kei en kei hard en hebben ze totaal geen begrip voor onzichtbare ziektes, of dat nu lichaamlijk of geestelijk is. Ik heb vooral hier via Yoors veel waardering en begrip mogen ervaren en dat is zo fijn. Mensen die je in real life niet eens kent, maar wel begrip tonen voor je situatie en tips geven. Daarom ben ik ook zo blij met Yoors, hier zijn je vrienden ook echt vrienden. Niks onzin over internet vrienden die nep zijn, hier op Yoors voelt het goed en echt. Toch zeker voor 90%! Laat elkaar in hun waarde, we zijn allemaal mens. Ik snap je kanjer en zal je nooit ergens om veroordelen. Blijf aub jezelf, dan ben je op zijn mooist!
| 22:45 |
Dank je voor je mooie reactie Diaantje en wat je zegt is ook zeker waar! Dat het jou goed doet merk ik ook en je bent ook een dankbaar persoon! Op Fb zijn het zeker lang niet allemaal vrienden maar accepteer je verzoeken ook vaak vanuit 'goodwill', op Yoors is dat zeker anders! Hier heb ik ook wel woorden gehad met mensen maar dit wordt eigenlijk altijd ook weer bijgelegd. Heel apart maar ook heel mooi!
| 02:32 |
Ik kamp al sinds me 19e met zenuwpijn en wordt er zo door belemmerd dat ik bijna heel de dag in bed (moet) lig(gen)
Weet dus heel goed wat het is.
Heb respect voor je!
| 23:10 |
Dank je wel, het gaat gelukkig nog steeds redelijk en de pijn is nog onder controle. Inderdaad, met zenuwpijn lig je vaak hele dagen in bed, dat herken ik wel. Mijn bed stond in de huiskamer, want anders lag ik maar eenzaam boven.
| 23:13 |
Is bij mij ook zo heb ziekenhuisbed in de woonkamer en krijg binnenkort een lucht matras ivm doorliggen wat inhoud dat ik 2 jaar na me huwelijk niet meer bij me man in 1 bed kan slapen. Hoop voor je dat de pijn nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang draagbaar blijft!!!
| 23:17 |
Dat hoop ik ook, ik wens je heel veel sterkte en misschien kan je man ook beneden komen slapen? Als er de ruimte voor is? Zo jong getrouwd nog, zou je toch samen moeten zijn................ is er voor jou nog wel hoop op genezing?
| 23:19 |
Gelukkig wonen we in een flat dus hij is in principe altijd bij me. Nee geen uitzicht op genezing wel op verergering (ga de laatste tijd erg hard achteruit helaas)
| 23:35 |
Oh jee, dat is heftig. Heel veel sterkte de komende periode en een knuffel van mij XXX
| 07:35 |
JA IS NIET SIMPEL OM MEE TE LEVEN,HEX elke pijn , pillen...
| 10:34 |
hey lieve schat. je bent een toppertje en je weet je kunt altijd bij mij terecht. samen zijn we sterk
| 09:58 |
Je bent een moedige vrouw!
| 18:15 |
Dank je wel, opgeven is voor mij geen optie en ook al zal ik nog vele moeilijke momenten krijgen, ik kom er dan ook wel weer bovenop.
| 21:02 |
Omgaan met pijn is heel afhankelijk van de situaties waar je in kan verkeren, het werkt als een emmer die vol druppelt, hoe meer emoties, hoe minder ermee te dealen valt. Je doet het goed, je uit je in een omgeving die het veiligst aanvoelt voor je.
| 07:35 |
Dank je wel voor deze mooie woorden, omschrijft het heel goed.
| 07:53 |
Heen veel sterkte
| 07:31 |
Dank je wel
| 07:32 |
Wauw je bent heel moedig
ik heb nu even last van waarschijnlijk een ontsteking van mijn grote zenuw in mijn rug en been
en ik hou het niet van de pijn
chapeau dat je toch positief kan zijn en dat je steun vindt bij anderen
sterkte
| 07:24 |
Dank je wel en ik weet hoe je je voelt, dus ook voor jou heel veel sterkte x
| 07:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen