Mascotte gehaakt

Mascotte gehaakt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik kwam deze foto tegen net en wilde hem toch ook wel even hier delen, want ze zijn gewoon zo leuk!

Vorig jaar, toen ik hele dagen ziek op bed lag en niks anders kon als haken, kreeg ik een verzoekje. Een Roparun team bij mij uit de buurt stuurde een berichtje. Zou jij voor ons een mascotte willen maken? 

Ik hou wel van een uitdaging en ben dus gaan zoeken. Het patroon was niet het moeilijkste, tenminste de basis. Het werdt de Forever Friends beer, mooie naam voor een mooi beertje. Het haken in de kleuren en motief van het team werdt een ander verhaal hahaha. Toch is me dat goed gelukt. Ik haakte 1 hele mooie grote beer die later de naam 4Ted kreeg. Het team heet namelijk 4Them, dus een mooie woordspeling.

Een paar weekjes later kreeg ik de vraag of ik deze ook in het klein kon haken. Natuurlijk kan ik dat! Team 4Them had namelijk 6 jubilarissen vorig jaar en de teamcaptain wilde die graag allemaal verrassen met een 4Ted beer.

Toch werden ze zelf ook nog verrast, want niet veel later werdt ik gebeld door de penningmeester van dat team of ik 3 beertjes wilde haken. Helaas geen foto van alle 10 tegelijk, omdat ze dus los van elkaar zijn opgehaald. 

Het was een leuke opdracht, maar 10 keer dezelfde is niet zo heel leuk haken meer hahaha. Toch deed ik het heel graag, want ook dit is voor Stichting Roparun. Ik zou het zo nog een keertje doen!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een leuke beertjes! Echt knap, chapeau :)
| 10:39 |
Dank je wel :)
| 10:54 |
Wat een klus. Vraag er 3en je krijgt er 10......:-) Ze zijn superleuk!
| 16:03 |
Dank je wel, was zeker een klus ;)
| 21:32 |
Leuk hoor, maar wat een werk!!
| 22:55 |
Ja, was een hele klus hahaha, maar wel erg leuk ;)
| 22:58 |
En voor een goed doel! Maar wel vingers in de knoop...
| 23:05 |
Absoluut een goed doel! En ach, die vingers waren de enige dingen vorig jaar die geen pijn deden, dus heb ze heel wat uurtjes laten werken ;)
| 23:10 |
Zo is dat!!
| 00:00 |
super mooi gemaakt
| 06:33 |
Ze zijn en blijven geweldig
| 14:08 |
Super leuk gemaakt! :)
| 13:57 |
Mooi, ik hou ook van gehaakte spullen!
| 13:13 |
Die heb je super mooi gehaakt!
| 12:53 |
Zo wordt je wel berenhaak exper.
Fijne blog.
| 07:52 |
Dank je wel :)
| 08:37 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen