Me time

Me time


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms is het even nodig. Tijd voor jezelf en eventjes alleen dingen doen die je graag wilt doen. Gisteren middag en avond had ik dat en dat kwam vooral door onderstaand kaartje.

Ik had gisteren middag mijn 3 wekelijkse gesprek bij mijn voedingscoach en aan het eind van het gesprek mag je altijd een kaartje trekken. Soms kan ik de link van de quote niet zelf leggen, maar kan mijn coach het perfect uitleggen. Deze was echter niet zo moeilijk.

Gisteren ochtend zei ik nog tegen mijn man "ik kom gewoon niet meer aan  haken toe". Toevallig? Nee, want toeval bestaat toch niet? Dit kaartje was voor mij dus de reden om even een "me time" momentje in te lassen. Dat momentje werdt uiteindelijk dus de hele avond.

Ik heb heerlijk verder kunnen haken aan mijn zomer poncho, inderdaad hij is nog steeds niet af hahaha en ik heb ook een stuk verder kunnen werken aan mijn Diamond Painting. Daarnaast was ik gisteren ochtend flink verkouden opgestaan en voelde me niet echt super lekker. Dus ook op tijd mijn bedje in en ik heb goed geslapen gelukkig.

Dat avondje "me time" is me goed bevallen en ik heb met mijzelf afgesproken dat ik dat echt vaker ga doen. Ik heb het nodig en dat is ook de enige reden dat je zoiets moet doen. Je moet er zelf achter staan.

Dit kaartje was de trigger om die beslissing gisteren te nemen. Ik mocht hem ook meenemen en hij hangt nu hier op de spiegel boven het dressoir. Dan denk ik er af en toe nog eens aan................Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je hebt helemaal gelijk meid binnenkort hebben wij samen een wij dagje en daar kijk ik al naar uit. Wordt voor mij ook een me time dagje.
| 11:00 |
Absoluut, daar kijk ik ook erg naar uit xxx
| 12:00 |
Heel goed van je! Me-time wordt vaak onderschat of als egoïstisch gezien.....maar je hebt het echt nodig om op te laden xxxxx
| 09:06 |
Absoluut en ga ik zeker vaker doen, thanks xxx
| 09:21 |
;) xxxx
| 09:23 |
Die momentjes heb je soms echt nodig. Ik had een me time dagje tussen de verhuisbeslommeringen van mijn moeder door. Even naar de kapper en 's avonds naar de bios geweest.
| 08:38 |
Heerlijk is dat hè, goed gedaan van je hoor. Zouden we inderdaad ook vaker moeten doen!
| 08:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen