Mijn andere uitdaging...

Mijn andere uitdaging...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor degene die mij volgen, die weten dat ik toeleef naar de Roparun, maar daarnaast leef ik naar nog iets toe.

Ik ben in januari 2015 ziek geworden en eind 2016 eindelijk genezen verklaard, na 3 operaties leef ik eindelijk weer zonder pijn. Ik had (klinkt heerlijk) ACNES. Dat is een zenuwbeknelling in de buikwand en zal ik nog eens een apart blog voor maken. Het is namelijk een nog relatief onbekende ziekte, nouja, de "s" staat voor syndroom.

Door de helse pijnen die ik heb moeten doorstaan, het niet kunnen bewegen en moeten overleven op morfine als Oxycodone, Oxynorm en Amitriptyline, ben ik ruim 25 kilo zwaarder geworden. Dat ik daar last van heb, is niet gek. Voor ik ziek werd, danste ik zumba en wat heeft me dat verdriet gedaan, dat ik dat niet meer kon. Nu nog steeds niet goed kan, omdat mijn lijf me in de weg zit en ik weer conditie op moet gaan bouwen. Zumba was mijn passie en dit is één van de grootste redenen dat ik nu actie ga ondernemen.

Door mijn werk als tandartsassistente, ben ik in contact gekomen met "bourgondisch afvallen". Ik heb daar deze week de intake gehad en de manier waarop ik hiermee slanker kan worden, spreekt mij erg aan. Ik wordt begeleid door de coach en oprichtster van deze methode, tevens patiënte binnen onze praktijk. Toch voelt dit niet raar. Ik voel me bij haar op mijn gemak en vol overtuiging ga ik starten. Volgende week gaan we echt starten. Nu een week lang een eet dagboek bijhouden en hoeveel ik beweeg. Het is een heel compleet programma, met ook vooral psychologisch gezien heel belangrijke stukken. Zal zwaar worden, dat weet ik, maar ik ga ook dit volbrengen. Net als de Roparun.

Omdat al mijn YP's naar deze Stichting Roparun gaan, wil ik ook mijn afval race daarvoor inzetten. Ik ga proberen mijn weg naar 25 kilo minder en me weer gelukkig te voelen in mijn lichaam, hier te delen. Ik heb het drukjes, maar bloggen deed ik al toen ik nog ziek was, maar niet hier helaas, want dit ken ik pas sinds kort. Dus de ene week veel berichten en de andere week wat minder.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En het is je allemaal gelukt!!
Geweldig!
| 22:04 |
Yes!!! I did it hahaha, al 30 kilo minder inmiddels. Helaas gaat dansen nu wederom door de ACNES niet, maar ook dat komt goed, daar vertrouw ik op :)
| 22:22 |
Ja, ik had het al gelezen, knap hoor!
Altijd vertrouwen houden inderdaad!
| 23:22 |
Je bent een kanjer!♡♡
| 18:37 |
Dank je wel x
| 18:45 |
Komt vast goed! Ik denk dat je een echte doorzetter bent!
| 09:16 |
Dank je wel
| 11:53 |
Van die aandoening had ik tot nu nog nooit gehoord. Succes met afslanken.
Misschien vind je het leuk om mee te doen met de afslankmonologen. yoo.rs/elisabethskitchen/quickpost/afslankmonologen-1486301972.html?Ysid=2552
| 09:09 |
Daar ga ik vanavond thuis eens goed naar kijken. Ben nu via mobiel even online haha In de ochtend altijd rustig hier, vanmiddag pas patiënten. Baas werkt zelf nog alleen halve dagen.
| 09:33 |
Top!
| 10:02 |
Zie je einddoel dan gaat het lukken. Succes!
| 07:58 |
Dat klopt, dat is ook de uitleg van mijn coach. Het eetstukje is maar heel klein, er komt veel meer bij kijken.
| 09:36 |
Super :-D
| 19:34 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen