×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn dip dag...

Mijn dip dag...


Wie kent het niet? Het overkomt ons allemaal wel eens, zo'n echt mega vreselijke dip dag! Zo'n dag dat niks lekker loopt, je jezelf ontzettend rot voelt en niks leuk lijkt. Gisteren had ik zo'n dag.

Vanaf dat ik opstond wist ik het, dit wordt een echt ouderwetse jank dag. Ik kan dat ook niet tegen houden, het gebeurt gewoon. Toch mijzelf tot de orde geroepen en begonnen aan de dagelijkse dingen. Mijn bed uit, ontbijten, aankleden en met de hond naar buiten. Snel een boodschapje doen, zodat ik de rest van de dag thuis "zielig" kon zijn.

Net thuis, wordt ik gebeld door mijn bff-je. Ze staat bij de garage en haar autootje moet daarblijven, of ik haar kan komen halen. Dus hoppa zielige bui even "on hold" en in mijn auto naar de garage. Tja, ze ging eigenlijk ook nog boodschappen doen en even bij haar moeder in het verpleegtehuis de was ophalen en schone afgeven. Diaantje, behulpzaam zoals altijd, zegt dus "ik ga wel even met je mee". Natuurlijk moest ze de hele AH door, want er moesten week boodschappen gedaan worden, had ik weer............. Gelukkig konden we bij haar moeder snel weg. In de auto vraagt ze ook wel netjes belangstellend hoe het met me gaat na mijn behandeling van donderdag. Ik vertel dus ook eerlijk hoe ik me voel en schiet in de auto bijna in tranen. Niet handig tijdens het rijden, dus maar even getracht het binnen te houden.

Onder het mom van, ik ga lekker bijkomen verder op de bank, niet mee thee gaan drinken en direct naar huis. We wonen bij elkaar in de straat, dus was direct thuis. Daar meteen mijn "gewone" kleding uitgetrokken en mijn housepak aangedaan. Zo heerlijk als je niks meer hoeft en dus lekker relaxed kunt gaan doen wat je wilt doen. Nou dat was niet zo heel veel. Laptoppen lukte me niet, teveel hoofdpijn. Paracetamolletjes gepakt en gaan lezen. Ik werd slaperig en wilde me er aan over geven. Hoppa, dan besluit in eens iedereen je te willen bellen en whatsappen. Aangezien de situatie van mijn schoondochter, kan en wil ik mijn telefoon niet uit zetten. Niks slapen dus. Ondertussen wordt je steeds meer moe en dan is er ineens geen houden meer aan en komen de tranen. Mijn hond wist ook even niet hoe hij het had, want als het vrouwtje huilt, dan is hij direct van slag. 

Toch mijzelf er aan over gegeven en even alles eruit gegooid. Alle stress van de afgelopen dagen, niet alleen die over mijn schoondochter, maar toch ook over mijn eigen gezondheid. Mijn postitiviteit was ineens niet meer te bekennen. Toen de tranen droog waren, besloten om maar tv te gaan kijken, laptoppen met hoofdpijn is niks. Ik ben aan het inhalen op de serie Grey's anatomie via KPN en heb dus maar een paar afleveringen bekeken.

De rest van de dag ging maar heel langzaam voorbij. Ik had pizza's gekocht voor het avondeten, want ik wist 's-morgens al dat ik geen zin had om te koken. Pech wie daar moeite mee had! Om 22.00 uur hield ik het voor bekeken ongeveer en ben naar bed gegaan. Even nog gelezen en daarna in slaap gevallen. Deze dag moest maar snel voorbij zijn. Wat ook niet mee zat, was de terugkerende pijn in mijn buik. Ik was voorbereid hierop, maar je hoopt toch altijd dat een proefblokkade langer werkt als een aantal uren. Toch wel 24 uur pijnvrij geweest...............

Gelukkig ben ik vanmorgen weer "happy" wakker geworden en mijn dag gestart als altijd. De hoofdpijn is nog steeds dominant aanwezig en ben ook nog heel moe, maar geen tranen meer die branden. Diaantje gaat door en geniet gewoon weer van de dag. Geniet ook van het Yoorsen en ook de mijlpaal die ik vanavond weer behaalde. Allemaal centjes voor Roparun.

Dip dagjes horen er nu éénmaal soms bij, maar Diaantje lacht veel liever en geniet van al het moois om mij heen. Er is op dit moment 1 ding wat me echt gelukkig kan maken en dat is het feit dat mijn schoondochter thuis mag komen. We hopen dat dit eerdaags mag, dat zal een hoop zorgen schelen en wellicht ook voor de hoofdpijn goed werken.

Zo weer lekker mijn bedje in, ik heb het even nodig! 

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties