Mijn eerste werkdag!


Na een redelijk goede nacht, wel vroeg wakker geworden vanmorgen. Niet zo gek natuurlijk, want het is tenslotte toch best spannend zo'n eerste werkdag bij je nieuwe werkgever.

Alles verliep goed en ik kon op tijd vertrekken richting Oss. Helaas ging er ergens iets mis met mijn autootje.....

Ik merkte al toen ik weg reed, dat mijn ruitenwissers het heel traag deden. Daarnaast bleef het accu lampje branden. Je rijd dan toch niet echt lekker, maar gas geven en ik hoopte dat de accu weer wat meer op zou laden tijdens het rijden. Echter ging er steeds minder werken, zelfs de richtingaanwijzer deed het niet meer. Ik was zo blij dat ik geen stoplicht tegen kwam waar ik moest stoppen! Ik heb mijn werk gehaald, maar daar kreeg ik mijn autootje niet meer aan de praat en moest ik dus op mijn eerste dag al een garage gaan regelen.

Gelukkig vond ik een garage die wel tijd had en het bleek toch wel een duur dingetje te zijn, want mijn dynamo was kapot en niet mijn accu! Aan het eind van de dag kon ik hem weer ophalen en zo kan ik toch de rest van de week veilig naar mijn werk.

Het werk zelf was super! Het was erg rustig, want de praktijk was dicht. Door de vakantieperiode werken ze nog op soort van halve kracht. Dus geen patiënten. Ik heb nu veel kunnen leren en toe gekeken hoe mijn collega alles deed. Er is heel veel op me afgekomen en ik moet nog veel leren, maar het scheelt enorm dat ik bekend ben met dit werk en het computerprogramma. Ik denk dat ik het snel onder de knie zal hebben. Het voelde heerlijk om weer wat te kunnen doen.

Op het toilet even een bloesje gepast en stiekem een foto daar gemaakt. Ik mocht mijn telefoon bij me dragen i.v.m. het telefoontje van de garage wat ik zou krijgen.

Ik krijg ook nog mooie donkerblauwe colberts en zodra ik compleet ben, zal ik nogmaals een foto maken.

Morgen ga ik werken op de locatie in Uden en daar zal het iets drukker zijn, maar dat is juist fijn. 

Vanaf woensdag werk ik de rest van de week in Cuijk en dat is wel een stukje rijden. Dus vroeg mijn bedje uit dan en nog vroeger vertrekken. 

Ik heb het er graag voor over en kan niet wachten tot mijn persoonlijke werkkleding klaar is. Met het colbertje erover staat het wel heel erg chique haha. Toch heel wat anders als een wit assistente pakkie! 

Tot zover even mijn update. Ik ga nog even wat Yoorsen, maar doezel nu al regelmatig even in. Mijn bedje zal me vandaag dus ook een stukje vroeger zien als anders. Toch heb ik echt genoten vandaag en mijn buik heeft wel even wat van zich laten horen, maar het was goed te doen. Ik neem gewoon thuis nu goed mijn rust. 

Diaantje is back @work en daar heb ik absoluut van genoten vandaag!