Mijn eerste werkdag!

Mijn eerste werkdag!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na een redelijk goede nacht, wel vroeg wakker geworden vanmorgen. Niet zo gek natuurlijk, want het is tenslotte toch best spannend zo'n eerste werkdag bij je nieuwe werkgever.

Alles verliep goed en ik kon op tijd vertrekken richting Oss. Helaas ging er ergens iets mis met mijn autootje.....

Ik merkte al toen ik weg reed, dat mijn ruitenwissers het heel traag deden. Daarnaast bleef het accu lampje branden. Je rijd dan toch niet echt lekker, maar gas geven en ik hoopte dat de accu weer wat meer op zou laden tijdens het rijden. Echter ging er steeds minder werken, zelfs de richtingaanwijzer deed het niet meer. Ik was zo blij dat ik geen stoplicht tegen kwam waar ik moest stoppen! Ik heb mijn werk gehaald, maar daar kreeg ik mijn autootje niet meer aan de praat en moest ik dus op mijn eerste dag al een garage gaan regelen.

Gelukkig vond ik een garage die wel tijd had en het bleek toch wel een duur dingetje te zijn, want mijn dynamo was kapot en niet mijn accu! Aan het eind van de dag kon ik hem weer ophalen en zo kan ik toch de rest van de week veilig naar mijn werk.

Het werk zelf was super! Het was erg rustig, want de praktijk was dicht. Door de vakantieperiode werken ze nog op soort van halve kracht. Dus geen patiënten. Ik heb nu veel kunnen leren en toe gekeken hoe mijn collega alles deed. Er is heel veel op me afgekomen en ik moet nog veel leren, maar het scheelt enorm dat ik bekend ben met dit werk en het computerprogramma. Ik denk dat ik het snel onder de knie zal hebben. Het voelde heerlijk om weer wat te kunnen doen.

Op het toilet even een bloesje gepast en stiekem een foto daar gemaakt. Ik mocht mijn telefoon bij me dragen i.v.m. het telefoontje van de garage wat ik zou krijgen.

Ik krijg ook nog mooie donkerblauwe colberts en zodra ik compleet ben, zal ik nogmaals een foto maken.

Morgen ga ik werken op de locatie in Uden en daar zal het iets drukker zijn, maar dat is juist fijn. 

Vanaf woensdag werk ik de rest van de week in Cuijk en dat is wel een stukje rijden. Dus vroeg mijn bedje uit dan en nog vroeger vertrekken. 

Ik heb het er graag voor over en kan niet wachten tot mijn persoonlijke werkkleding klaar is. Met het colbertje erover staat het wel heel erg chique haha. Toch heel wat anders als een wit assistente pakkie! 

Tot zover even mijn update. Ik ga nog even wat Yoorsen, maar doezel nu al regelmatig even in. Mijn bedje zal me vandaag dus ook een stukje vroeger zien als anders. Toch heb ik echt genoten vandaag en mijn buik heeft wel even wat van zich laten horen, maar het was goed te doen. Ik neem gewoon thuis nu goed mijn rust. 

Diaantje is back @work en daar heb ik absoluut van genoten vandaag! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (30 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is fijn om te lezen!!!
| 17:02 |
Ja hè hahaha
| 21:04 |
Fijn dat het je zo goed bevallen is en gelukkig ben je de eerste dag niet te laat gekomen met je autopech!
Dat was geen fijne eerste indruk geweest, haha! Fijn dat 't je nu ook eens meezit!
| 18:03 |
Ja, Diaantje is helemaal happy! Het zit inderdaad nu eens een keertje mee en dat mag ook wel eens 😉 Al mag ik ook weer niet klagen hoor haha. De auto was minder, want dat soort kosten komt altijd ongelegen. Ach, er zijn ergere dingen! 
| 22:31 |
Dat mag zeker wel eens! Ja, die auto's... ik weet er alles van. Maar idd, als dat het ergste maar is. 😊
| 22:08 |
Zo is dat, ik heb het overleefd haha en inmiddels tuft hij me nu al bijna 3 weken lekker en goed naar mijn werk 😉
| 22:33 |
Nou kijk aan, ook al weer opgelost, haha! 😉
| 00:54 |
Fijn dat je weer kunt werken liefie maar wat vervelend van je auto. Gelukkig weer in orde om je werk te kunnen blijven bereiken. Ga gauw verder lezen over je werkweek. Loop wat achter ivm mijn drukke werkweek
| 10:46 |
Ik loop ook achter hoor hahaha, sneller als snel kan niet 😉
| 12:25 |
Erg leuk geschreven ! :) 
| 22:09 |
Dank je wel! 
| 22:16 |
Knap dat je je erdoor heen geworsteld hebt. Super. En ja, alles staat je goed, dus ook je bloesje
| 09:35 |
Diaantje kan dat haha, dank je wel! 
| 11:00 |
dat is super fijn om te horen ! zo blij dat je het naar je zin hebt !
| 21:19 |
Ja, het is echt geweldig daar! 
| 08:30 |
Je ziet er fantastisch uit!
| 21:18 |
Dank je wel! 
| 08:29 |
Wat mooi dat het zo goed bevallen is
| 15:44 |
Yep! En elke andere dag van de week tot nu toe ook 😉
| 18:32 |
Leuk te lezen hoe je eerste werkdag .
| 20:41 |
Ja, is altijd maar afwachten  haha, maar tot op vandaag nog helemaal happy! 
| 21:19 |
Gaaf zeg en wat zie je dr mooi uit... In die omgeving had ik met mijn laatste  exie een stacaravan in het dorpje Handel, mooie omgeving
| 11:10 |
Ja, dat is zeker een mooie omgeving. Brabant heeft vele mooie plekjes haha en dank je wel voor je compliment! 
| 21:18 |
al die nieuwe indrukken maken je moe, succes!
| 18:47 |
Precies, dat is wat me momenteel moe maakt. Ach, dan maar een keer wat vroeger naar bed haha
| 20:48 |
fijn zo'n eerste werkdag... en gelukkig is je auto weer heel!
| 12:03 |
Ja, gelukkig allemaal goed verlopen! 
| 20:49 |
Super dat het zo goed is gegaan alleen jammer van de auto stress en de vast gepeperde rekening! Succes vandaag met dag 2!
| 07:19 |
Dank je wel lieverd, was weer een topdag en gelukkig geen problemen met de auto! 
| 20:49 |
Spannend 1ste dagje toch, vooral met je wagen en de gedachte 'omg... laat mij nu niet in de steek' het is mijn 1ste werkdag bij mijn nieuwe werkgever!! Uiteindelijk toch gehaald, en wagen al hersteld..top!! Enne.... het bloesje staat jou beeldig hoor!! 😉😊
| 06:46 |
Ja, dat wil je gewoon niet op je eerste werkdag haha. Enne........... beeldig inderdaad 😉
| 20:50 |
Een goede start van je werk dus. Das fijn. Jammer van de auto maar gelukkig is dat alweer opgelost. Succes op dag 2.
| 06:44 |
Inmiddels dag 2 er ook op zitten en nog steeds erg blij met mijn nieuwe baan. Gelukkig geen trubbels gehad met de auto vandaag.
| 20:50 |
Leuk! En fijn dat je het zo naar je zin het daar. 👍
| 04:21 |
Dank je wel en inderdaad erg fijn! 
| 05:42 |
Leuk joh ! Ik gun het je zó. Echt verdiend.
| 01:55 |
Dank je wel lieverd! 
| 05:42 |
jammer van je autopech. Zal wel kassa zijn. Maar van je werk heb je genoten dus. Het begin is goed. Top!! Mooi bloesje😉
| 23:44 |
Ja, financieel niet echt op het juiste moment eerlijk gezegd, dus dat is gewoon even flink balen. Gelukkig was het werken wel top en inderdaad, leuk bloesje haha
| 05:42 |
ja waarom zoiets altijd moet gebeuren alst ff niet uitkomt hé.
| 19:13 |
Leuk, fijn dat het goed voelt 
| 23:22 |
Ja, voelt echt goed! 
| 05:41 |
Wat leuk dat je ons mee hebt genomen op je eerste werkdag. Ik zou vast niet zo cool zijn gebleven, als mijn vervoer het min of meer begaf. Gelukkig bleek eind goed, al goed. Slaap lekker. 
| 22:56 |
Ja, jullie hebben me zo gesteund in alles, dus dat hoort er ook bij haha. Ik gelukkig redelijk rustig in dit soort dingen, maar ik was wel heel erg blij dat ik Oss gehaald had zonder problemen. Dat hij daar niet meer starte was minder erg.......... Ook vandaag weer te vroeg wakker, toch liggen malen. Komt wel goed, al die nieuwe indrukken! 
| 05:41 |
Ik zal voor je duimen, dat alles goed gaat....fijne dag nog. 👍
| 05:53 |
Het is gelukkig allemaal goed gegaan! Dank je wel voor het 👍👍👍😘
| 20:54 |
Wat geweldig dat je eerste dag zo leuk was! Wel zenuwslopend dat je autootje even gek ging doen...grrr 🤬
| 22:15 |
Helemaal leuk! Autootje was inderdaad even grrrrrr, maar gelukkig is het allemaal goed afgelopen. 
| 22:16 |
Heel fijn dat het een mooie eerste werkdag is, wel jammer van je auto, maar dan weer gelukkig dat je het gehaald, zou wat zijn op de eerste dag.
| 21:58 |
Ja, het was zeker een mooie eerste werkdag. Die auto is juist op de eerste werkdag effe niet leuk, maar het heeft zeker mijn dag niet verpest. Als ik onderweg gestrand was geweest, dan wel haha. 
| 22:05 |
Lekker, vervelend van de auto, maar dat mag de pret niet drukken, toch?!
| 21:28 |
Heel vervelend, maar ik heb er zeker niet minder pret om! 
| 21:55 |
Poeh dat lijkt me wel even stressen met een auto die een probleem heeft op je eerste dag. Maar de rest van de week zal nu vast wat relaxter verlopen. Die blouse staat fantastisch!
| 21:18 |
Ja, dat was eventjes stressen inderdaad, maar gelukkig goed afgelopen haha. Dank je wel!
| 21:54 |
Geluk gehad dus, dat het op je eerste werkdag misging met de auto.
Bij de rit naar verderaf was het vervelender geweest en nu ben je zeker van het "beessie".
Rest ook goed verlopen, lees ik. Fijn!!

Go on! 🌻
| 20:52 |
I will go on! Never give up 😘
| 20:56 |
Fijn dat het werk mee viel je auto ook? Ben je vliegende kiep dat je steeds op een andere locatie gaat werken of is dat tijdelijk?
| 20:45 |
Vliegende kiep is deze week en heel misschien volgende week nog. Ligt er ook aan hoe snel ik goed ingewerkt ben. In een grote praktijk werkt het allemaal net even anders en ik moet gewoon wat dingen goed onder de knie krijgen. Als dat deze week al best goed lukt, dan mag ik volgende week gewoon in Oss blijven. Vanaf september zit ik sowieso alleen in Oss, dat is mijn vaste plek. Ik ben ook de enige die fulltime daar werkt, mijn directe balie collega's werken parttime. 
| 20:56 |
Oh dus dat valt nog te overzien. Wel weer mooi dat je nu snel kunt inwerken. Dat gaat je zeker lukken.
| 21:26 |
Fijn dat je ervan genoten hebt!
Die auto is natuurlijk pech, maar je laat je door zo'n kleinigheidje mooi niet tegenhouden!
| 20:44 |
Zeker genoten en inderdaad, ik ga me er er zeker niet door laten tegenhouden. Gewoon direct actie ondernemen en iets regelen. Dat kan Diaantje haha
| 20:54 |
Dat bedoel ik maar :-)
| 21:42 |
Gelukkig ben je er nog geraakt en is t ie weer gerepareerd! Leuk om je eerste indrukken te horen en veel succes de komende dagen!
| 20:43 |
Ja, gelukkig wel! Dank je wel, zal beslist verder wel goed komen 😉
| 20:53 |
Zeker spannend met je auto. Als de dynamo kapot is laad de accu niet meer op meen  ik. Gelukkig is het gerepareerd. Die blouse staat je goed. Succes morgen! 
| 20:34 |
Ja, klopt inderdaad. De accu laadt dan niet meer op, maar toch eng rijden hoor. Je weet niet wat er allemaal nog meer gaat stoppen......... gelukkig veilig en op tijd in Oss aangekomen. Komt allemaal goed met Diaantje! 
| 20:40 |
Precies, de onzekerheid dat is heel eng. Succes vandaag in Cuijk. 
| 08:08 |
Yep, klopt helemaal. Ik was vandaag overigens in Uden, morgen en de rest van de week ga ik naar Cuijk 😉 
| 20:52 |
Oh hihi, heb ik de dagen door elkaar gehaald. Ouderdom 😉
| 21:21 |
Kan gebeuren haha
| 21:27 |
😜
| 21:28 |
Een dag vol indrukken dus. Dat dacht ik wel.
Balen van de auto, maar gelukkig al snel in orde.
Fijn dat je het verder naar je zin had! 💪
| 20:33 |
Ja, de auto was echt balen. Niet iets wat je op je eerste werkdag wilt haha.
| 20:39 |
Nee, inderdaad!!
| 20:43 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen