×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMijn eerste werkweek

Mijn eerste werkweek


Hij zit erop! Mijn allereerste werkweek bij mijn nieuwe werkgever. 

Ik kan ook niet anders zeggen, als dat ik een geweldige week heb gehad. De collega's die ik heb mogen ontmoeten, allemaal even aardig. De sfeer die overal voelbaar is, is heel relaxed en er is duidelijk respect voor elkaar.

Bij de kleinere praktijken is geen vast balie personeel. Dat wordt steeds door assistentes gedaan. In Oss, waar ik ga werken zijn in totaal 3 balie medewerksters. Dus alleen daar een volwaardige functie, maar het is daar ook het meest druk. Ik werk fulltime en de andere 2 werken parttime. 

Ik ben de week begonnen bij de praktijk die mijn vaste praktijk gaat worden en dat is Oss. Dit is het hoofdkantoor eigenlijk van de organisatie. Hier werkt ook het meeste personeel. Toen ik daar maandag was, was het wel heel rustig. I.v.m. de vakantie periode werken ze nog met aangepaste roosters en die dag was er geen tandarts e.d. aanwezig. Hierdoor was er voor mij de mogelijkheid om heel rustig mijn eerste indrukken te krijgen. Er komt veel op je af en ik was die eerste dag dan ook behoorlijk moe haha. Ook de stress rondom mijn autootje telde hierin mee natuurlijk. Zo niet leuk als je op je eerste werkdag met een kapotte auto zit, wetende dat je de rest van de week hem nog heel hard nodig hebt. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen en heeft hij me de rest van de week niet meer in de steek gelaten!

Dinsdag werd ik verwacht bij de praktijk in Uden. Netjes op tijd was ik daar, te vroeg, maar ik kan gewoon niet te laat komen. Dat zit niet in mijn systeem en precies op tijd daar houd ik ook niet van. Het was nog donker binnen, dus ben ik even in mijn auto blijven wachten. Door de assistente die die dag baliedienst had, ben ik ook goed ingewerkt. Zij heeft me een aantal dingen goed laten zien en ik heb er steeds naast gezeten als ze de telefoon opnam. Die dag heb ik zelf nog niet getelefoneerd. Toeval treft dat die assistente ook ACNES heeft en ze had maandag een behandeling gehad die ik maar al te goed ken. Ik zag haar pijn en heb er met haar over gepraat. Ook uitgelegd dat ik zoveel baat heb gehad en nog steeds heb, bij een osteopaat. Ze was zo blij iemand te treffen die wist wat ze voelde, want ook zij ervaart het onbegrip van de buitenwereld. Traantjes rolde ook even over haar wangen, dus ik heb haar getroost en gezorgd dat we er verder niet te diep op doorgegaan zijn. Het is voor haar al zwaar genoeg, want ze had eigenlijk dinsdag gewoon thuis moeten zijn............ zeker na zo'n behandeling! Al met al een hele leuke dag en om 17.00 uur reed ik met een big smile op mijn gezicht naar huis.

Vanaf woensdag zou ik in Cuijk gaan werken. De balie assistente die daar werkt, werkt er al 15 jaar en is heel erg goed op de hoogte van alles. Ik heb echt enorm veel aan haar gehad. Ik heb daar voornamelijk ook alleen de telefoon beantwoord en afspraken e.d. gemaakt. Ook patiëntjes verwelkomt die een afspraak hadden. Het voelde zo als thuis komen. Dit is zo mijn ding. Het werken met mensen/kinderen. Een baan waar je zowel zakelijk moet zijn, maar ook je gevoel mag/moet gebruiken. De week is dan ook voorbij gevlogen. 

Donderdag avond nog even een verkorte jacuzzi avond ingelast met mijn bestie, dat was ook even heel erg lekker en gisteren avond kwamen mijn zoon en schoondochter op bezoek. We hebben heerlijk buiten gezeten met de tuinopenhaard aan. Zo was het heerlijk aangenaam en het oogt nog gezellig ook! 

Kijk het vuurtje maar eens branden haha. Deze foto is gemaakt door mijn zoon.

Vandaag ben ik ook niet veel online, want ik heb vanmiddag een verjaardag en vanavond gaan we nog maar eens een keertje bij onze buurman BBQ'en.

Zondag is mijn schoondochter jarig en daar gaan we in de middag naar toe. Een verjaardag met mixed emotions, want gezien het feit wat er in januari gebeurd is en later nog, mogen we ontzettend van geluk spreken dat we haar nog hebben.

Dus ik ga mijn best doen om tussen de bedrijven door wat bij te lezen en te reageren. Ik wil natuurlijk wel weten wat voor moois jullie ook hebben geschreven allemaal. 

Dit was mijn eerste week weer als working lady. Een week vol indrukken en leerzame momenten. Ik voel me goed, geen last van mijn buik en ik hoop hier nog heel veel jaren met plezier te mogen werken. Ik ga natuurlijk niet steeds updates plaatsen, maar deze eerste week hoort gewoon in mijn collectie thuis! 


header is gemaakt met Pizap