×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMijn roze moederdag kado

Mijn roze moederdag kado


Gisteren kreeg ik een vervroegd moederdag kado, want mijn dochter moet vanacht werken in Maastricht en komt morgen niet naar huis. Vandaar dat ik gisteren al mijn kadootje mocht krijgen! (leuk die kleurtjes)                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Wat kreeg ik dan kado en waarom roze? Is roze mijn kleurtje dan? Nee!!! Totaal niet zelfs hahaha                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Diaantje gaat namelijk naar de TOPPERS!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ik ben er vaker geweest, maar mede door mijn ziekte en door mijn deelname vorig jaar aan de Roparun, ben ik 2 jaar niet geweest. Daar gaat nu dus verandering in komen, want mijn dochter heeft me uitgenodigd om samen met haar op vrijdag 25 mei te gaan genieten bij de Toppers. Lekker mee zingen en vooral echt gaan genieten. Deze keer geef ik niet toe aan het ziek zijn, dat zal ik de dag erna wel doen hahaha.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Vandaag even moederdag vieren in België, hoort er ook bij, maar ik kijk vooral uit naar 25 mei! Morgen natuurlijk ook, want mijn zoon en zijn vrouw komen natuurlijk wel een bakkie koffie drinken.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Fijne moederdag alvast voor alle moeders onder ons en ik loop enorm achter met blogs lezen en reageren, maar ik ga mijn best doen om alles weer goed op de rails te krijgen. Ook ik heb een leven naast Yoors, ja echt waar, en kost soms even wat meer tijd!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Houdoe en tot snel xxx

Special thanks to Ingrid en Neance voor hun geweldige uitleg over de kleurtjes!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!