Mijn roze moederdag kado

Mijn roze moederdag kado


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren kreeg ik een vervroegd moederdag kado, want mijn dochter moet vanacht werken in Maastricht en komt morgen niet naar huis. Vandaar dat ik gisteren al mijn kadootje mocht krijgen! (leuk die kleurtjes)                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Wat kreeg ik dan kado en waarom roze? Is roze mijn kleurtje dan? Nee!!! Totaal niet zelfs hahaha                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Diaantje gaat namelijk naar de TOPPERS!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ik ben er vaker geweest, maar mede door mijn ziekte en door mijn deelname vorig jaar aan de Roparun, ben ik 2 jaar niet geweest. Daar gaat nu dus verandering in komen, want mijn dochter heeft me uitgenodigd om samen met haar op vrijdag 25 mei te gaan genieten bij de Toppers. Lekker mee zingen en vooral echt gaan genieten. Deze keer geef ik niet toe aan het ziek zijn, dat zal ik de dag erna wel doen hahaha.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Vandaag even moederdag vieren in België, hoort er ook bij, maar ik kijk vooral uit naar 25 mei! Morgen natuurlijk ook, want mijn zoon en zijn vrouw komen natuurlijk wel een bakkie koffie drinken.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Fijne moederdag alvast voor alle moeders onder ons en ik loop enorm achter met blogs lezen en reageren, maar ik ga mijn best doen om alles weer goed op de rails te krijgen. Ook ik heb een leven naast Yoors, ja echt waar, en kost soms even wat meer tijd!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Houdoe en tot snel xxx

Special thanks to Ingrid en Neance voor hun geweldige uitleg over de kleurtjes!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
geweldig meis lekker genieten en je eigen uitleven de 25e samen met je dochter.
| 22:08 |
Zeker, ik ga enorm genieten! Gelukkig hoef ik niet lang te wachten haha
| 22:08 |
nee zeker niet. Is het thema roze of zo??
| 00:51 |
Hahaha, het thema is inderdaad "pretty in pink" en dus ook nog even wat roze scoren 😉 Denk dat ik voor een simpele boa ga deze keer, want roze kleding ga ik echt niet kopen! Of het moet iets goedkoops zijn bij de kringloop of zo, want roze is zo niet mijn kleur hahaha
| 06:16 |
nee dacht ik ook. Ik had een heel leuk roze tasje maar helaas pasgeleden naar de kringloop gebracht. Anders had ik hem op kunnen sturen.
| 20:17 |
Heb via een vriendin wat roze spulletjes gekregen, denk dat we daar wel mee toe gaan komen. Wel lief dat je aan me dacht xxx
| 20:33 |
doe ik altijd😘
| 23:27 |
Wat een heerlijk kado zo samen met je dochter op (zang) pad !
Ja, we nemen onszelf overal mee heen , met of zonder 'mankementen'.  Groot gelijk dat je die (indien het kan)  daags erna weer 'toelaat'. GENIET . Dat achterlopen is ook zeer herkenbaar voor mij (en niet alleen in mei )  . Knuff
| 13:34 |
Ja, ik geniet al bij voorbaat, zeker omdat ik nu 2 jaar niet geweest ben. Ik ben inmiddels aardig bij weer met lezen haha, maar het zonnetje gaat hier nu echt zijn best doen, dus zo lekker toch even buiten gaan genieten hahaha
| 14:13 |
Voorpret is ook heel belangrijke pret lieverd. Ik worstel nog door met bijlezen en antwoorden...het waarom volgt nog..
| 10:51 |
Ik loop inmiddels ook weer helemaal achter, maar soms liggen de prioriteiten ergens anders. Het is niet anders, maar ook daar heeft iedereen hier begrip voor gelukkig ❤️
| 20:59 |
zo is dat lieverd. Knuff en sterkte voor jou en jullie gezin lieverd !
| 13:40 |
'De Toppers'... Tja, ieder zijn/haar smaak hè... 😉
Maar leuk dat je daarvan kunt genieten en vooral doen dan!
Ja, ik loop ook achter, door mijn burenblog. Dat moet klaar, anders ga ik details vergeten...
Maar een fijne moederdag gewenst! 💐
| 14:09 |
Dank je wel lieverd, ik heb zeker een leuke moederdag gehad en voor jou zeker eerst doen wat het meest belangrijk is! Yoors loopt niet weg 😘
| 17:41 |
Gelukkig! 😊 Er is momenteel veel belangrijk, haha! En daar hoort Yoors met al m'n vrienden ook bij hoor! 😉
| 22:17 |
Dat is 2 weken voorpret. Leuk meid en na dat avondje feesten dan maar een paar dagen rust nemen en na genieten. 😘😘
| 12:35 |
Zeker weten en inderdaad, daarna moet ik echt de rest van het weekend rust inplannen. Dit is echt iets, waar ik het voor over heb. 
| 19:08 |
Wat een fantastisch moederdag cadeau! Heel veel plezier. 
| 23:20 |
Ja, hier ben ik echt heel blij mee! Dank je wel! 
| 01:05 |
Kijk dat is een mooie voorpret. Alvast genieten.
| 20:53 |
Ja, nog 2 weekjes en dan is het al zover hahaha. Zoveel zin in! 
| 01:05 |
Geniet er maar van, normaal gezien is moederdag een verwendagje 😉😊
| 16:25 |
Oh, maar dat komt ook nog wel hoor 😉
| 16:32 |
Daar twijfel ik niet aan hoor 😉👍
| 16:47 |
Heel fijn cadeau, super :) Het wordt genieten!
| 14:28 |
Dat wordt zeker genieten!
| 16:32 |
Wat een tof cadeau! En hier vlakbij! Alvast heeel veel plezier 😃
| 14:01 |
Ja, ik vind de toppers altijd helemaal geweldig! Heerlijk dat ik dit jaar weer kan! Zal ik naar je zwaaien 😉
| 14:24 |
Heel veel plezier alvast!! Ik loop helemaal niet achter met lezen.... ;-)
| 12:40 |
Dank je wel en niet....... vast wel met je masterclass achter de rug haha
| 14:22 |
Wens je alvast heel veel plezier!
| 10:15 |
Dank je wel!
| 14:22 |
Dat is helemaal toppieieieieie!!! 
| 10:14 |
Hahaha, absoluut! 
| 14:21 |
dat wordt vast genieten dan
| 10:03 |
Zeker weten, komt helemaal goed.
| 14:21 |
Wat een super leuk moederdag cadeau :) Veel plezier
Door het goede weer zit ik ook minder op yoors :)
| 10:02 |
Ja, helemaal blij mee. Heb het nu 2 jaar gemist hahaha. Lekker genieten buiten nu hoor, Yoors loopt niet weg ;)
| 14:20 |
De Toppers, dat is een mooi vooruitzicht.
Geniet van moederdag én het hopelijk mooie weer :-)
| 09:35 |
Gaat beslist lukken, dank je wel.
| 14:19 |
Gaaf cadeau. Geniet van je moederdag. Hier is het voorjaar en is het druk met de bijen. Niet eens tijd om een blog te schrijven. Kan gebeuren. 
| 09:07 |
Het heerlijke weer laat ons ook vooral daarvan genieten en dan schiet helaas Yoors er ook een beetje bij in haha, maar komt vanzelf ook weer terug. Het zal zeker druk zijn nu bij jullie met de bijen, maar ook wel heel mooi! 
| 09:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen