Mooiste foto van Nederland

Mooiste foto van Nederland


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Riek1971 heeft een leuke foto uitdaging bedacht. Dit houd in dat je je mooiste foto plaatst met de #mooistefotovannederland. Ik dacht dat ik er lang over na moest denken, maar toen ik mijn harde schijf opende, viel mijn oog meteen op het mapje "fotoshoot pa en ma". In 2015 waren mijn ouders 50 jaar getrouwd en we hebben ze die dag goed verwend met dus o.a. een fotoshoot en een mooie auto. De fotoshoot heb ik mogen maken en ik ben trots op heel veel mooie foto's. Toch is dit de foto die in mijn huiskamer hangt. Het totaal plaatje klopt gewoon en ze zien er samen ook zo gelukkig uit. Mijn moeder moest er even aan wennen, die is niet zo iemand die graag op foto's staat, maar na een paar foto's kwam ze los en zijn het uiteindelijk hele mooie foto's geworden. Dus onderstaande foto wil ik graag laten zien als mijn mooiste foto! 

De foto in de header is overigens ook door mijzelf gemaakt.

Foto uitdaging

Uitdaging door Riek1971 om je mooiste foto te laten zien. Ik doe daar graag aan mee.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooie deelname
| 13:21 |
Dank je wel :)
| 16:47 |
Ik ga hem ook delen :)
| 13:18 |
Wauw die is mooi dankjewel voor het meedoen.
| 13:17 |
Dank je wel, ja ben hier best trots op hahaha
| 14:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen