Update 06-06-2018  Nieuws uit het UMC en Nieuwegein

Update 06-06-2018 Nieuws uit het UMC en Nieuwegein


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Operatie staat gepland om 08.00 uur

Nog een laatste update voor ik richting Nieuwegein vertrek. De tijd is dus bekend. Het zal een 3 in 1 operatie worden. De verstopte halsslagader wordt open gemaakt en een stent geplaatst, daarna zal de bypass naar haar linkerarm gemaakt worden. Dan verplaatst het operatie gebied zich naar onder het hart, waar een stent geplaatst gaat worden vanaf het hart tot aan het middenrif. De arts verwacht dat dit alles ongeveer 3 uur zal duren, mits er geen complicaties optreden. Hij was erg overtuigd van het goed slagen van deze operatie en dat geeft ons zeker wel goed kracht en moed. 

Tot zover het nieuws. Bedankt voor al jullie kaarsjes en lieve berichtjes, ook namens mijn zoon en schoondochter.

Update 04-06-2018

Aan het einde van de middag, kwam dan toch het verlossende telefoontje en kreeg ik te horen dat mijn schoondochter morgen zich om 11.00 uur mag melden in Nieuwegein en dan woensdag geopereerd gaat worden. Hoe en wat  is nog niet bekend, maar dat zal haar morgen allemaal nog wel verteld worden. Het is heel spannend voor ons allemaal, want we moeten ons overgeven aan de artsen en vertrouwen op hun kundigheid. Natuurlijk doen we dat ook! Via een nieuwe blog zal ik vertellen hoe het allemaal gegaan is, dan blijft het een beetje overzichtelijk en per situatie apart vermeld. 

Ik ga dus voor woensdag weer aan jullie vragen om te duimen, kaarsjes te branden en aan ons te denken. Ik zal die dag ook in het ziekenhuis erbij zijn, net als haar ouders natuurlijk. We willen dichtbij de personen zijn waarvan we houden en elkaar steunen. Ik weet dus (nog) geen tijd, maar dat beslist ergens in de ochtend zijn. 

Bij voorbaar dank je wel voor alle lieve woorden, dat doet mij en mijn schoondochter ontzettend veel goed.

Liefs Diaantje xxx

Update 01-06-2018

Vandaag was het dan zover. Om 04.00 uur zou mijn wekker aflopen, maar op 03.45 uur was ik al wakker. Om 05.30 uur kwamen mijn zoon en schoondochter me halen om naar Utrecht te vertrekken. Het was echt nog heel rustig op de weg en we kwamen natuurlijk veel te vroeg aan. Even een lekkere warme chocomel gedronken en we waren mooi op tijd op de afdeling. 

Helaas duurde het allemaal wat langer als gedacht en werd mijn schoondochter pas om 09.45 uur naar de OK gebracht. Het zou 1,5 tot 2 uur duren, zei de arts. Om 12.00 uur nog niks gehoord en mijn zoon en ik kregen het toch wel een beetje benauwd. Ons geduld werd behoorlijk op de proef gesteld, maar om 13.00 uur werd mijn zoon gebeld door zijn vrouw. Ze was weer terug op de kamer. Opgelucht gingen we het ziekenhuis in, want ze was tenslotte zelf aan de telefoon. Wij genoten even buiten van het zonnetje en hebben daar ook iets gegeten. 

Echter op de kamer bleek het niet goed te zijn, want de behandeling is niet gelukt. De arts kon haar halsslagader niet bereiken. Hij kwam niet verder als haar middenrif ongeveer. Niet via de lies en later ook niet via haar arm. Het risico van door drukken is te groot, want de aorta waar ze doorheen moeten zitten tenslotte al scheurtjes in. Hij wilde voorkomen dat ze helemaal zouden scheuren, dus heeft hij de behandeling moeten staken. Na de behandeling moest ze wel 4 uur plat liggen, want er moest wel de procedure gevolgd worden van het dotteren en stent plaatsen. Ze was niet onder narcose en heeft dit dus bewust meegemaakt.

Een behoorlijk teleurstelling, want hoe nu verder? Haar halsslagader zit bijna dicht en het was van belang dat deze goed zou zijn, als ze woensdag de andere stent zouden gaan plaatsen. Ze is echt een speciaal geval en er moet dus goed over nagedacht worden hoe nu verder. Maandag wordt dit met het team van Nieuwegein besproken, want die zouden woensdag de operatie doen. Wellicht gaan zij nog proberen de halsslagader te voorzien van een stent en dan tevens dus ook de bypass doen en de andere stent plaatsen. We weten het niet. 

Het was een lange dag en natuurlijk ook nog een mega file toen we naar huis reden. We vertrokken om 17.30 uur in Utrecht en ik was om 19.15 uur thuis. Toch maar meteen hier de update plaatsen, want jullie zijn zo'n geweldige steun geweest. Mijn schoondochter heeft de berichtjes gelezen en is jullie ook erg dankbaar. 

Voor nu dus afwachten tot maandag en dan hopen we te weten of woensdag door zal gaan. Het is voorlopig dus nog niet klaar. Het was voor mij toch behoorlijk emotioneel, want als je weet hoe hard vandaag nodig was, dan is het verschrikkelijk om te moeten horen dat het niet gelukt is.

Wordt weer vervolgd..................

Update 29-05-2018

Inmiddels weten we iets meer en staan er ook al datums vast. Aanstaande vrijdag, 1 juni, wordt mijn schoondochter al om 07.00 uur in het UMC verwacht. Daar zal dan de stent in haar hals geplaatst worden. Ik ga mee om mijn zoon te steunen tijdens het wachten. In principe mag ze dan dezelfde dag naar huis, maar er is wel gevraagd om toch nachtkleding mee te nemen. Ze is en blijft een risico factor en het kan zomaar zijn dat ze haar toch liever een nachtje ter observatie houden.

Als dit goed verloopt en er geen problemen optreden, zal ze volgende week woensdag, 6 juni, in Nieuwegein geholpen worden aan het stukje aorta tot aan haar middenrif. Er zal een bypass aangelegd worden om haar linker arm stil te leggen met bloeddoorstroming. Ik weet niet goed wat precies het probleem is, want mijn schoondochter heeft er een tekening bijgekregen vandaag en dat zou het duidelijker maken. Ik heb haar telefonisch gesproken. 

De reden dat ze haar niet opereren is vooral het afkoelen. Ze moet dieper gekoeld worden als tijdens de operatie op 10 januari en het is heel complex. Ze moet dan vanaf de zij geopend worden. De chirurg was heel duidelijk, maar ook hard. De operatie zou kunnen slagen, maar mijn schoondochter zou het niet overleven......... Tja, dan heb je dus geen keus. Zodra ik meer weet, zal ik dat aanvullen. Ik ben al blij dat er nu datums vast staan en we daarna iets minder angst kunnen hebben. Ze blijft daarna onder strenge controle, gezien het feit dat er toch nog steeds scheurtjes zitten in de rest van de aorta in de buik tot aan haar dijbeen. 

Willen jullie vrijdag aan haar denken en misschien een kaarsje opsteken? Dat zou mij heel veel steun geven! Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte, maar weet niet of dat vrijdag al zal zijn. 

Zoals ik eerder verteld heb, hou ik jullie ook op de hoogte omtrent de gezondheid van mijn schoondochter. Vanavond werd ik door haar gebeld en ze had zojuist het ziekenhuis gesproken...

Wat ging er aan vooraf? 

Lees in onderstaande collectie alle blogs die hierover geschreven zijn, mocht je me onlangs zijn gaan volgen of nog even terug wilt lezen. 

https://yoo.rs/collections/mijn-schoondochter-umc-nieuwegein/34302-4ff26b40c079dc1253b116a8f3e35d88?Ysid=34302

Het telefoongesprek 17-05-2018 

Al een paar weken wachten we vol spanning op het telefoontje, wat ons gaat vertellen op wat voor termijn mijn schoondochter gedotterd en wederom geopereerd moet gaan worden. Aan het einde van de dag, kreeg ze daar eindelijk antwoord op, maar niet het antwoord wat verwacht was. Mijn schoondochter heeft veel te horen gekregen en ze was natuurlijk erg gespannen, dus het kan zijn dat ze bepaalde dingen foutief gehoord en/of begrepen heeft. Ik zal trachten het zo duidelijk mogen te vertellen, voor zover ik het begrijp natuurlijk. 

Zoals ik in de voorlaatste blog schreef, zou ze in haar hals gedottert gaan worden. Dit plan is gewijzigd en er wordt daar een stent geplaatst nu. Dit is blijkbaar nodig en dotteren alleen niet afdoende. Over 2 weken zal dit gebeuren en ze hoort uiterlijk volgende week op welke datum dit precies gaat gebeuren. Dit is, net als bij een dotter behandeling, onder plaatselijke verdoving.

Helaas moest ze ook horen, dat de situatie in haar buik dermate slecht is, dat er voorlopig eerst stents geplaatst gaan worden. Op dit moment een prothese aorta in haar buik plaatsen is een dusdanige zware operatie, die ze dan met grote waarschijnlijkheid niet zal overleven. Dit alles heeft te maken met o.a. het feit dat haar lichaam tijdens de operatie gekoeld wordt tot 18 graden en haar lichaam nog niet voldoende hersteld is van de operatie in januari. Dit is dus behoorlijk slecht nieuws, want nu moet ze afwachten hoe dit gaat verlopen. Door haar Marfan, kan het gebeuren dat de stents niet goed hechten en dus loslaten, dit met alle risico's van dien. Niks doen is ook geen optie, gezien de toenemende verwijding van haar buik aorta. Het is dus in principe een noodoplossing.

Eerst moet haar hals dus in orde zijn, daarna zal de datum geprikt worden waarop de stents in de buik geplaatst gaan worden. Volgende week moet ze eerst bloed laten prikken i.v.m. ontstekingswaarden. Dit moet ook in Utrecht, dus wordt een ritje puur voor het bloedprikken. Ze gaat dit samen met haar moeder doen. 

Dit was dus totaal niet het nieuws waarop we zaten te wachten. De hals, dat wisten we, maar dat er voor de buik nu alleen een noodoplossing gerealiseerd kan worden is een schok. Mocht het dramatisch fout gaan in de tussentijd, dan zal er een spoedoperatie plaats gaan vinden waarschijnlijk, maar we hopen dat dit niet nodig gaat zijn. Haar overlevingskansen zijn momenteel dan heel erg klein........ 

Het kan dus zomaar zijn dat ik binnenkort ineens weer afwezig ben, maar ik zal dan net als de vorige keer aan Ingrid vragen of zij jullie iets wil laten weten. Ik hoop dat dit niet nodig gaat zijn en alles volgens planning gaat lopen.  Ik probeer ondertussen gewoon door te blijven gaan met bloggen en reageren op al jullie blogs, want dat bied mij wel afleiding. Morgen ben ik overdag niet veel online, maar dat heeft hier niets mee te maken.

Mijn schoondochter is een bikkeltje en ik ben ontzettend trots op haar, hoe zij hier mee omgaat. Toch merk ik dat het voor haar nu wel heel zwaar wordt en ook voor mijn zoon natuurlijk. Ik steun ze zoveel ik kan en ik weet dat ik op jullie steun kan rekenen. Vaak leest mijn schoondochter ook mijn blogs, dus ook al jullie reacties en dat is goed.

Separator made by me, mag gebruikt worden! 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (33 reviews)
expand_more
Verberg reacties
snik snik snik........doordat ik een paar dagen weg ben geweest en hier ook even triest was lees ik dit nu pas. Helaas heb ik niet kunnen duimen en aan haar denken. 😘
| 00:22 |
Ach meissie, dat kun je toch ook niet weten en je had zelf ook heel veel verdriet. Het is gelukkig goed gegaan, dus no worry's xxx
| 00:26 |
ja daar ben ik heel blij om.
| 00:36 |
We zijn nu dag na operatie, hoe gaat het?
Heel veel sterkte daar met jullie allen. X
| 09:29 |
Ze was vandaag nog steeds misselijk, maar verder ging het goed. Ze krijgt morgen een CT scan en daar hangt vanaf of ze inderdaad zaterdag naar huis mag. Thuis kan ze dan verder herstellen. We hopen dat het onder controle blijft en dat haar buik pas geopereerd hoeft te worden als ze echt goed hersteld is. Nu kan het niet, want dat zou ze niet overleven. Zal nog lang zorgen geven, maar het gaat wel de goede kant op. X
| 23:03 |
Ik blijf voor jullie duimen hoor heel veel sterkte X
| 10:01 |
Super lief, dank je wel X 
| 10:02 |
Heel veel sterkte.
| 08:53 |
Dank je wel, de operatie is gelukkig goed verlopen. Een enorme last van onze schouders af nu! 
| 08:56 |
Oh wat fijn te horen, beterschap!
| 12:12 |
En weer zenuwen, hopen, slopend... hopelijk en ik wens het jullie van harte toe, nu niet voor niets. Een dappere, sterke vrouw is je dochter.
| 22:00 |
Het was gelukkig nu niet voor niets, heb gisteren avond een nieuwe blog geplaatst. Ze is absoluut een dappere en sterke vrouw, gelukkig wel. Maakt het ook voor ons een stuk makkelijker. 
| 06:38 |
Super fijn dat er wat gaat gebeuren maar ook enorm spannend.. ik denk aan jullie morgen..heel veel succes met de operatie❤️❤️❤️
| 18:19 |
Dank je wel X 
| 21:31 |
De update las ik nu pas. In gedachten bij jullie! XX
| 16:18 |
Dank je wel XX
| 21:31 |
Hopelijk is alles goed gegaan! We wachten met spanning af... ❤️
| 13:03 |
Update is zojuist geplaatst, wel een nieuwe blog, dus niet in de voorlaatste 😉
| 21:31 |
Dan ga ik zo kijken. 😉
| 22:44 |
Heel veel sterkte voor jullie allemaal!
| 10:50 |
Dank je wel X 
| 21:23 |
Mijn gedachten zijn de komende uren bij jullie. 🍀🌹
| 08:30 |
Dank je wel X 
| 21:22 |
Ik blijf voor jullie bidden.❤️
| 02:12 |
Dat is lief, dank je wel X 
| 06:18 |
Natuurlijk blijven de duimen draaien! 
| 12:33 |
Dank je wel, wat lief X 
| 06:18 |
Natuurlijk ga ik woensdag weer duimen. Het moet nu goedkomen! Heel veel sterkte en kracht! XX
| 11:44 |
Dank je wel, dit deel moet zeker goed komen nu. Volgende deel, komt daarna wel weer X
| 14:32 |
Ik zal aan jullie denken, en ik positieve energie naar jullie sturen.
Heel veel sterkte allemaal X
| 09:37 |
Dank je wel, heel erg lief X 
| 14:31 |
We blijven aan jullie denken en de kaars brand nog steeds, blijf goede moed houden en heel veel sterkte voor de hele familie en iedereen die je schoondochter lief heeft!
| 08:16 |
Dank je wel lieverd, dat doet me zo enorm goed ❤️
| 08:29 |
We blijven bidden, kaarsjes branden en duimen, zeker ook op woensdag! ❤️
| 00:43 |
Heel erg fijn, dank je wel lieverd X 
| 06:19 |
xxx
| 00:38 |
We blijven duimen!!
| 00:26 |
Super fijn, dank je wel X
| 06:19 |
Mijn duimen draaien en blijven draaien voor jullie. Mijn hart is bij jullie, vooral woensdag. Heel erg veel sterkte!!
| 22:30 |
Dank je wel lieverd, super lief X 
| 06:19 |
Eindelijk de dag is aangebroken, inderdaad spannend. Goed dat jullie je verzamelen en elkaar steun geven.
Heel veel sterkte voor de komende dagen. 
| 22:18 |
Ja, dit is voorlopig de enige behandeling die nog kan, dus we hebben onze hoop hier enorm op gevestigd. Haar buik zal nog een dingetje blijven voorlopig, maar langzaam gaan we stapjes verder. Dank je wel X 
| 06:18 |
Fijn dat jullie er zo voor elkaar kunnen zijn!
In gedachten bij jullie.
Kaarsje brandt en blijft branden.
| 22:18 |
Dank je wel, heel erg lief X
| 06:17 |
Update gezien, heel veel sterkte! Liefs van ons!
| 22:09 |
Dank je wel X 
| 22:15 |
Woensdag een extra rondje duimen draaien hoor
| 21:38 |
Top! Dank je wel X 
| 21:44 |
Wat een spannende tijd lieverd. Ik heb met je te doen ! Het is slopen en je weet niet waar je aan toe bent en wat het gaat worden. ik wens je alle kracht, liefde en licht deze week (en alle daarna)  ik denk aan je en je bent in mijn hart !!   Al ben ik even vanwege eigen per.omstandigheden niet altijd in staat hier te zijn zoals van mij gewend.  Ik denk aan je  met en in heel mijn hart!
| 14:08 |
Ik lees deze blog nu pas jeetje zeg wat heftig allemaal, ik wens jullie heel veel sterkte toe.
| 11:40 |
Geeft niks joh, dank je wel X
| 11:53 |
Ik lees je update nu pas! Wat een teleurstelling en tegenvaller dat het niet is gelukt. Daar zullen jullie vast even goed van slag door zijn! Mijn duimen blijven draaien. Hele dikke knuffel! ❤️
| 07:01 |
Geeft niks joh, je was ook minder lezer toch 😉 Ik hoop vandaag meer te  weten en zal zodra ik dat weet, ook hier weer vermelden. Dank je wel voor het duimen draaien en je lieve knuffel XXX
| 07:05 |
Uiteraard volg ik jou, maar heb niks in mijn feed zien verschijnen ☹️ Ik heb een vast clubje die ik wel altijd lees, daar hoor jij zeker ook bij! Vandaag dus ook n belangrijke dag! Hopelijk met beter nieuws ❤️
| 07:28 |
Komt misschien omdat ik soms deze blog een update geef. Ik plaats niet steeds nieuwe blogs. Hij popt dan wel weer even op, maar misschien ook eerder te missen. Doet me goed om te horen dat je mijn blogs wel leest 😘 Wordt vervolgd.........
| 07:34 |
Wat een tegenvaller! Naar zeg! Maar ik blijf voor je schoondochter en jullie bidden en zoals Soberana laatst ook tegen mij zei: "Jezus heeft zelf gezegd: waar 2 of meer in Mijn Naam verenigd zijn, ben Ik tegenwoordig!" xxx
| 22:24 |
Een hele grote tegenvaller en ik hoop vandaag meer te weten. Dank je wel lieverd xxx
| 06:40 |
Wat een spannende tijd lieverd. Ik heb met je te doen ! Het is slopen en je weet niet waar je aan toe bent en wat het gaat worden. ik wens je alle kracht, liefde en licht deze week (en alle daarna) ik denk aan je en je bent in mijn hart !! Al ben ik even vanwege eigen per.omstandigheden niet altijd in staat hier te zijn zoals van mij gewend. Ik denk aan je met en in heel mijn hart!
| 14:10 |
Je hebt genoeg aan jezelf lieverd en dat weet ik ook, dus daar heb ik alle begrip voor. We denken aan elkaar en meer kunnen we ook niet doen, er voor elkaar zijn binnen onze mogelijkheden. Je bent een schat 😘
| 20:18 |
een liefdevolle knuff, zo is het. we denken aan elkaar en leven met elkaar mee
| 08:31 |
Weet je intussen meer? ik ga eens bij je blogs kijken...
| 00:39 |
Verdorie! Dat is wel een hele grote teleurstelling en zware dobber! Ik duim voor de oplossing.
| 09:01 |
Ja, dit was zeker een grote teleurstelling en tevens daardoor beangstigend. Ik hoop morgen iets goeds te kunnen melden, dank je wel X 
| 09:21 |
Wat een tegenvaller weer. Sterkte maandag en wat daarna gaat komen.
| 23:36 |
Enorme tegenvaller inderdaad, dank je wel voor je woorden X 
| 07:17 |
Dat is vreselijk ! Nog geen stapje dichterbij. Nu zijn doktoren wel knapperds over het algemeen en wie weet komen ze met een solide oplossing. Hoe is je schoondochter er zelf onder?
| 23:05 |
Ze zijn gelukkig heel knap tegenwoordig en dat is denk ik ook wel haar geluk. Ze is een heel complex "geval". Ze begint zelf behoorlijk angst te krijgen en dat zie je ook aan haar. Haar gezicht "spreekt" zorgen uit, ik lees dat in ieder geval. Ze leeft nu enorm naar maandag toe en ze hoopt dat er toch iets gedaan kan worden woensdag. Toch gaf ze gisteren aan, dat ze er rekening mee houd dat het niet kan en dat er bijv. eerst weer een CT gemaakt moet worden of zo. Ze is er veel mee bezig en wij ook. Ik hoop dat ze maandag niet te  lang in spanning hoeft te zitten in ieder geval....... 
| 07:17 |
Hopelijk snel antwoorden en een oplossing. Tuurlijk is ze bang, zzou ik ook zijn. Niet niks deze situatie
| 11:48 |
zal voor jullie bidden, heel veel sterkte
| 23:03 |
Dank je wel lieverd X 
| 06:21 |
O jee, wat een nare tegenvaller!! Ik hoop zo dat er een andere oplossing hiervoor komt, dit is even een tegenslag. Ik duim voor betere tijden en een goede aanpak van dit probleem. Veel liefde en sterkte weer gewenst met elkaar ❤️❤️❤️
| 19:44 |
Zeker heel naar en maandag hoop ik meer te weten. Dank je wel voor je steun ❤️
| 20:16 |
Super fijn dat er wat gaat gebeuren maar ook enorm spannend.. ik denk aan jullie morgen..heel veel succes met de operatie❤️❤️❤️
| 18:20 |
Dat viel dus flink tegen!
Hopelijk gaat het komende week beter.
Heel veel sterkte voor jullie allemaal, ik blijf aan jullie denken!
| 18:10 |
Dat viel zeker flink tegen! Ik hoop maandag meer te weten over het te volgen plan nu. Dank je wel voor je steun! X
| 18:16 |
zo blijf je in de zorg en zenuwen zitten he.. bij mij werd in 2015 5 x zo gehandeld met steeds pech, de 6 e keer is t geslaagd..ze zijn er zo kundig en geven t niet op hoor.. we blijven aan jullie denken, liefs 
| 11:21 |
Het is helaas heel noodzakelijk, want de ader is bijna dicht en hij moet hersteld zijn voor ze de andere operatie kunnen doen. Ze zijn zeker kundig en we wachten af, het is niet anders. Dank je wel X 
| 17:26 |
❤️
| 21:04 |
Wat een onzekerheid allemaal. Ik duim voor haar dat er een andere oplossing komt. 
| 10:24 |
Heel onzeker inderdaad, ik hoop maandag in ieder geval iets te horen m.b.t. een oplossing. Dank je wel X
| 11:08 |
Wat verdrietig en wat een teleurstelling. Hopenlijk weet het team maandag raad. Ik denk aan jullie! ❤️
| 23:11 |
Wij hopen ook dat er een goede oplossing komt en we moeten daarop vertrouwen. Ben gisteren vroeg mijn bed in gegaan, was kapot. Ik hou jullie op de hoogte natuurlijk. Dank je wel voor de steun X
| 06:45 |
Heel verstandig om vroeg te gaan (proberen te) slapen. X
| 09:45 |
Heb zowaar geslapen van ongeveer 22.15 uur tot 06.00 uur en dat is voor mijn doen heel lang, maar was ook wel erg moe. Emoties zijn behoorlijk uitputtend.....
| 11:09 |
Dat is al heel wat. Ja, I know.
| 11:34 |
😘
| 17:27 |
😘
| 17:44 |
Oef, wat een teleurstelling.
Zware beproeving op deze manier.
Kaarsje blijft branden.
| 22:17 |
Dat was een grote teleurstelling inderdaad en niet echt verwacht. We vechten voorlopig nog door en ik houd jullie op de hoogte. Dank je wel voor het kaarsje X
| 06:46 |
Wat teleurstellend! Sterkte!
| 21:27 |
Heel teleurstellend, maar goed dat hij "durfde" te stoppen en ik hoop dat er een andere mogelijkheid gaat komen. Nog even spannend.........
| 21:42 |
Haha gelukkig een wijs besluit. Hopelijk komt er snel goed nieuws.
| 21:47 |
Wat een grote teleurstelling, ach wat naar voor jullie, natuurlijk het meest voor je schoondochter. 
| 20:39 |
Hele grote teleurstelling inderdaad. Het is niet anders, maar we hadden zo gehoopt............ 
| 21:43 |
zo blijf je in de zorg en zenuwen zitten he.. bij mij werd in 2015 5 x zo gehandeld met steeds pech, de 6 e keer is t geslaagd..ze zijn er zo kundig en geven t niet op hoor.. we blijven aan jullie denken, liefs 
| 11:22 |
Het zit jullie ook niet mee hè.... Ik wens jullie opnieuw heel veel sterkte en denk aan jullie!
| 20:37 |
We gaan door, al wordt het steeds moeilijker, dat merk ik wel.......... X 
| 21:43 |
❤️🌹❤️
| 21:50 |
Wat triest allemaal. En nu een heel weekend afwachten. Ik zal weer duimen op een goed bericht. Heel veel sterkte met deze spanning. 😘
| 20:05 |
Ja, dat is het nadeel, dat weekend dat er tussen zit en dus een ander ziekenhuis waar ze nu heen moet. We knokken verder en het laatste traantje is echt nog niet gelaten, maar opgeven is en blijft geen optie. Dank je wel voor je steun 😘
| 20:11 |
Zeker. Het is rete-zwaar voor jullie. Graag gedaan, lieverd. Meer kan ik niet doen. Maar uit ervaring weet ik ook weer dat steun heel fijn is. XX
| 20:13 |
Ik wens jullie allen veel sterkte, wat hebben jullie een zware weg te gaan, in gedachten ben ik bij jullie. 
| 12:02 |
Dank je wel, zojuist een update geplaatst en die is niet goed.............😢
| 19:59 |
Heel veel sterkte en in gedachten bij jullie. 😘😘😘
| 21:28 |
Dank je wel lieverd, zojuist een update geplaatst en die is helaas niet goed............😢
| 19:59 |
Heel veel sterkte morgen voor jullie allemaal, maar vooral voor je schoondochter. Zal voor haar duimen. 
| 17:35 |
Dank je wel en super lief X 
| 18:37 |
Zal aan jullie denken x
| 10:07 |
Super lief, dank je wel X 
| 12:50 |
Ik lees in stilte mee. Als je me nodig hebt, zal ik er voor je zijn. Mijn kaarsjes branden hier altijd.
| 00:24 |
Dank je wel, heel erg lief X 
| 06:16 |
k Zal zeker voor haar bidden en en kaarsje branden ja, heel veel sterkte jullie allemaal 
| 23:18 |
Dat is heel lief, dank je wel X
| 06:15 |
Heel veel sterkte vrijdag, woensdag en met alles er om heen. XX
| 16:55 |
Dank je wel lieverd XXX
| 16:57 |
❤️
| 16:59 |
Weet je, als ik denk dat kanker en het aan je hart hebben het ergste is wat je kan overkomen, dan lees ik dit. Een 'kapotte' aorta. Je belangrijkste ader. Ik vind dit zo erg ! Ik kan het niet goed uitleggen misschien, maar ze is jong en zo verschrikkelijk kwetsbaar.
Dikke knuff voor jullie allemaal.
| 12:04 |
Weet je, alles is erg.............. ziek zijn is verschrikkelijk, maar letterlijk "dood" ziek zijn is natuurlijk het allerergste en dat is vaak met dit, kanker en je hart inderdaad. Het overviel ons zo erg op 10 januari, maar ze heeft ons toen laten zien een vechtertje te zijn en we hopen dat ze dat nu weer laat zien. Veel te jong en zo gelukkig met mijn zoon, dat moet nog jaren duren! Dank je wel voor je knuff, doet me goed X 
| 12:08 |
Precies dat 'dood'ziek zijn, dat is wat me raakt. Ik weet wat het is en ik heb het overleefd en dat zou jouw schoondochter helemaal 'moeten'. En ja vechten helpt voor de good spirit, maar als onze lieve Heer andere plannen heeft............
| 12:53 |
Dan is daar niks tegen te doen......... 😢
| 13:52 |
Nee niet echt, maar ik ben wel van mening dat positiviteit je leven in zekere mate verlengt en veraangenaamt ondanks je ziekte. Als je het opgeeft dan is dat ook het signaal wat je afgeeft.
| 14:57 |
Dat ben ik helemaal met je eens, dat merk ik bij mijzelf ook. Mijn schoondochter geeft gelukkig niet op en maakt gewoon ook toekomst plannen en dat is goed. 
| 16:44 |
Ja dat vind ik ook. Doorgaan met je leven en plannen blijven maken. Opgeven kan altijd nog, maar er is nog enige hoop op een goede afloop en dan is opgeven geen optie.
| 22:39 |
Tjonge Diaantje, dat is niet niks...  ik zal zeker aan jullie denken!  Veel sterkte en goede moed!!!
| 10:18 |
Heel heftig toch wel en we houden moed, maar is soms wel moeilijk. Dank je wel X
| 11:55 |
pfff... wat een spanning, hoop zo dat het goed mag gaan! Zal vrijdag aan haar denken... 
| 09:24 |
Dat hopen wij ook, we moeten postitief blijven! Dank je wel X 
| 11:56 |
Van de ene kant fijn dat er nu datums zijn en van de andere kant natuurlijk reuze spannend, heel veel sterkte en kracht voor jullie allemaal en natuurlijk brand er een kaarsje voor jullie allemaal!
| 06:59 |
Ja, het is ook heel dubbel. Het is ineens ook heel snel en dus dichtbij, maar wel heel erg hard nodig............ Dank je wel voor je kaarsje bij voorbaat X 
| 07:06 |
Pff wat een zware tijd voor jullie allemaal, ik zal zeker een kaarsje branden!
| 06:47 |
Ja, we zijn er nog lang niet. Een horror film die nu al duurt vanaf 10 januari, maar we blijven vol vertrouwen. Dank je wel alvast voor het kaarsje! 
| 06:54 |
Dat zijn hele ingrepen! Alle sterkte voor jullie allemaal en in het bijzonder sterkte en beterschap voor je schoondochter natuurlijk!
En de kaarsjes zullen we zeker niet vergeten! ❤️
| 00:40 |
Dat is het zeker en heel spannend ook. Dank je wel alvast voor de kaarsjes ❤️ Lief! 
| 06:22 |
💜😊
| 19:29 |
Mijn duimen blijven draaien!
| 22:22 |
Super lief, dank je wel! 
| 23:04 |
Natuurlijk denk ik aan jullie!
Heel veel sterkte!
| 20:03 |
Super lief! Dank je wel! 
| 20:13 |
Heel veel sterkte, Diaantje!
| 19:46 |
Dank je wel Flying Eagle! 
| 20:13 |
Is er al meer duidelijkheid? Veel sterkte.
| 16:05 |
Heb net bericht gehad, ik ga straks even een update plaatsen. Manlief komt zo thuis, dus eerst even eten. 
| 17:52 |
ow jeetje, wat heftig weer... ik hoop heel erg dat alles goed mag gaan!
| 16:38 |
Ze krijgt a.s. vrijdag de stent in haar hals en de buik zou ze morgen horen, maar is helaas verzet. Wordt door de cardioloog actie in ondernomen, want de stress en spanning begint zijn tol te eisen.......
| 17:21 |
Jeetje wat onzeker allemaal. Begrijp ik er een beetje uit dat leven en overlijden nu heel dicht bij elkaar ligt? Wanneer gaat dit daarwerkelijk gebeuren? Sterkte jullie allemaal en meer..... Sterkte is niet helemaal het juiste woord natuurlijk. Dikke knufffff
| 22:56 |
Sterkte is goed hoor lieverd en het ligt heel dicht bij elkaar inderdaad. Ze is in principe een soort wandelende tijdbom momenteel, maar er is niet heel veel aan te doen dus nu. Ze hoort de komende week de preciese datum voor de stent van de hals en er komt daarna nog een gesprek over de termijn waarop de stents in de buik geplaatst gaan worden. Angst speelt nu een grote factor, dat voel ik zelf ook heel erg, maar we doen ons best om positief te blijven. Ze is veel te jong en ze moeten samen oud worden, ze zijn zo gelukkig samen! 
| 08:24 |
De angst snap ik heel goed. Meer dan goed zelfs. Is ze wel thuis?
| 10:25 |
Ja, ze is gelukkig wel thuis, maar met de nodige handvatten van de do's en de don'ts. Ze weet op welke signalen ze moet letten nu, maar blijft lastig. Gelukkig gaat alles wel op korte termijn nu gebeuren en zal de angst iets af gaan nemen. Al is het toch afwachten of de stents goed hechten........... daarom bewust ook afleiding zoeken, want anders wordt je echt gek! 
| 10:37 |
Jeetje wat een shock zeg... t is echt niet niks.. wens haar dus heel veel liefde en licht toe in deze periode van haar leventje... dikke knuffel voor jou en iedereen rondom haar
| 12:49 |
Ja, behoorlijk heftig........... dank je wel voor de knuffel xxx
| 08:25 |
Pppfff ze krijgt het niet voor niets in het leven. Heel veel sterkte en steun toegewenst.
| 11:05 |
Ja, haar/hun leventje staat behoorlijk op zijn kop.......... dank je wel! 
| 08:25 |
Dit raakt mij, maar dat wist je al. Van die "tijdelijke noodoplossing" schrik ik flink. Het zal de beste oplossing wezen voor dit moment  maar toch.. Heel hard slikken voir haar, je zoon, iedereen. Ik hoop van harte dat het helot en haar lichaam dan ook kan herstellen. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. P.s. Denk jij ook aan jezelf?!
| 20:39 |
Die noodoplossing, dat was ook waar wij het meest van geschrokken zijn. Zeker als je weet dat bij Marfan patiënten de hechting niet goed gaat. Van de 2 kwade, is dit dan blijkbaar toch de minst kwade. Ze gaat er nogmaals met de arts ook goed over praten, want het is toch wel heel heftig. Eerst nu maar de hals en dan verder......... we moeten door en we zoeken allemaal op onze manier afleiding. Ik in bloggen en dit weekend de Roparun, al ga ik dat vanuit huis beleven. Ze gaan zelf naar de racedagen van Max Verstappen, want daar zijn ze beide dol op. Genieten dus, zoveel mogelijk! Ik denk zeker ook aan mijzelf en lig nu al een paar dagen vroeg in bed. Dank je wel voor je lieve berichtje xxx
| 21:08 |
Wat fijn dat jullie allemaal genoeg hebben dat afleiding biedt. Heel veel plezier allemaal.
| 07:41 |
Jeetje even geen woorden verder. Sterkte.
| 18:50 |
Dank je wel lieverd, we gaan door, we moeten wel........ 
| 19:41 |
Heel veel sterkte en in gedachten bij jullie. Als ik vrij ben een van die dagen gaat er hier een kaarsje branden voor jullie
| 21:29 |
Dank je wel lieverd xxx
| 21:31 |
Tuurlijk ga ik jou meer dan van harte en volledig steunen daar waar ik kan . (en wat gezien onze situatie ook kan ! ) Het is niet niks..veel onzekerheid en angst kan ik me zo voorstellen!  en dat voor zo'n jonge vrouw in de bloei van haar leven; Sterkte!! FIJN dat Ingrid (weer) zo liefdevol stand-by is !
| 17:31 |
Jij hebt genoeg aan jezelf en je Generaal lieverd en dat vergeet ik ook niet. Heb (nog) niet gereageerd op FB, maar ik ben daar wat minder aanwezig ook. Dank je wel voor je lieve woorden en ik ben blij met alle steun die ik hier mag ervaren. Ook voor jou heel veel sterkte gewenst 😘
| 20:47 |
Het is fijn elkaar te kunnen begrijpen en elkaar te kunnen en willen steunen. dank daarvoor ! En er is meer in het leven dan alleen FB of Yoors. Ze maken deel uit van je leven, zijn niet je leven op zich . Knuff
| 13:38 |
Oh dear. Wat een zware tijd voor je schoondochter maar ook voor jullie natuurlijk. En niet te vergeten haar man. Heel veel sterkte en kracht gewenst. Zal duimen op een goede afloop. 😘
| 11:30 |
Gaat een hele zware tijd worden en ze is zelf vooral erg bang voor het plaatsen van de stents in de buik, gezien de Marfan. Cardioloog had eerder ook aangegeven dat dit niet zou kunnen, maar de arts uit Nieuwegein geeft aan dat het niet anders kan. Lief dat je voor haar en ons meeduimt 😘
| 20:38 |
Heel veel sterkte!!
| 08:42 |
Dank je wel! 
| 20:35 |
dit is zeker een tegenvaller zeg. Het allerbeste voor haar en heel veel liefs❤️
Sterkte!!
| 00:49 |
Een hele grote tegenvaller, maar we vechten door en mijn schoondochter is een bikkeltje gelukkig. We zijn geschrokken, maar we gaan door. Dank je wel xxx
| 06:46 |
💋
| 17:03 |
Jeetje, heftig hoor! Heel veel sterkte (voor iedereen trouwens).
| 00:22 |
Heel heftig! We waren voorbereid op de (zware) operatie, maar dat die nu niet door kan gaan ivm het risico, was toch wel heel erg schrikken. Dank je wel! 
| 06:45 |
Nou dat kan ik me volledig voorstellen! 
| 07:03 |
Wat naar toch weer! We kunnen alleen maar het beste er van hopen...
En een beetje vertrouwen in de medici natuurlijk.
Voor jouw schoondochter, zoon en jullie allemaal natuurlijk heel veel sterkte en beterschap voor je schoondochter! xxx
| 23:12 |
Ja, hier dit hadden we niet aan zien komen. We hoopte dat de operatie, zoals eerder gedacht, door zou kunnen gaan en er dus direct een prothese aorta geplaatst zou kunnen worden. Flinke tegenvaller dus. We houden zeker vertrouwen, want het voelt goed in het UMC. Nieuwegein moeten we nog ervaren, daar zal uiteindelijk de prothese aorta geplaatst worden. De stents kunnen wel in het UMC. Dank je wel lieverd xxx
| 06:44 |
Nee, dat snap ik. Dat valt vies tegen dan! En inderdaad, altijd hoop en vertrouwen houden. Of nog beter; een hoop vertrouwen, haha. Sterkte en succes hoor! xxx
| 01:03 |
Veel sterkte en de moed niet verliezen xxx voor jullie allemaal
| 22:43 |
Dank je wel, we verliezen zeker de moed niet en gelukkig is mijn schoondochter een vechtertje xxx
| 06:43 |
Dat klapt er weer behoorlijk in dit nieuws! Ze heeft nog steeds een zware tijd te gaan maar hopelijk nog wel met mogelijkheden tot een behandeling. Hopelijk gaat de situatie van het dotteren in de hals al veel verbetering brengen. Je ziet soms na dotterbehandelingen mensen enorm kunnen opknappen omdat het bloed weer normaler kan stromen daar. Echter neemt dat niet weg dat de buiksituatie nog wel een hele lastige is. Ik hoop van harte dat de komende behandeling goed mag uitpakken en ze daar goed van zal herstellen.  Heb me net even ingelezen in de ziekte maar dat brengt echt veel nare dingen met zich mee zeg! Hopelijk mag voor je schoondochter er een stabielere tijd aanbreken want dit soort ziek zijn is wel heel veel van het "goeie". Heel veel sterkte voor haar, je zoon en natuurlijk ook voor jou Diaantje ❤️
| 22:08 |
Het dotteren wordt nu niet gedaan, maar daarvoor in de plaats komt een stent. Ze had dus al een aorta prothese gekregen aan de bovenkant van haar hart in januari. Ze heeft zelf geen klachten in haar hals, maar dit is gezien op de laatste CT scan die gemaakt is. Ze heeft dus zoals ik hier zeg Marfan, daarnaast ook nog Ehlers Danlos type 3. We blijven vechten en staan als gezin sterk, maar het zijn zware dingen die we moeten verwerken. Ze is nog zo jong en ik hoop dat ze heel oud mag worden met mijn zoon, want hun liefde is zo mooi ❤️ Dank je wel voor je lieve woorden xxx
| 22:20 |
O jee, wat een nare tegenvaller!! Ik hoop zo dat er een andere oplossing hiervoor komt, dit is even een tegenslag. Ik duim voor betere tijden en een goede aanpak van dit probleem. Veel liefde en sterkte weer gewenst met elkaar ❤️❤️❤️
| 19:44 |
Jeetje wat een nieuws weer, heel veel sterkte allemaal. 
| 21:37 |
Ja, zaten we niet echt op te wachten.......... dank je wel! 
| 21:40 |
Ah joh...ik val even stil. Knuffel voor jullie
| 21:29 |
Dat snap ik.............. dank je wel lieverd xxx
| 21:39 |
Potverdrie, het wordt tijd voor positief nieuws!!! Wat een spanningen weer. Ik wens jullie heel veel sterkte, en een heel spoedig herstel!
| 21:17 |
Ik ga mijn best doen om zelf voor goed nieuws te kunnen zorgen, maar ik weet dat mijn schoondochter dit ook zal doen. Ze is een vechtersbaasje, daar zal het zeker niet aan liggen! Dank je wel! 
| 21:19 |
Wat onwijs berg ellende zo bij jullie samen zeg!
Veel sterkte schone en kracht en een stel goede artsen gewenst
| 21:05 |
Ja, het zit wat dat betreft niet echt mee. Dan is dat van mijzelf niks...... We blijven positief, maar het is af en toe wel zwaar. Gelukkig is ze zelf heel sterk, maar het wordt nu duidelijk voor haar ook zwaarder......... 
| 21:08 |
Pff wat heftig allemaal! Heel veel sterkte voor jullie en ik hoop van harte dat er geen spoedoperatie nodig zal zijn.
| 21:04 |
Ja, was weer een heftig bericht, maar we gaan door. We moeten wel. We doen ons best om positief te blijven, maar dit gaat helaas nog heel lang duren............ Ik heb jouw naam genoemd, maar neem aan dat je het wel weer zou willen doen als er plotseling iets gebeurd? Een berichtje plaatsen dus.......... maar hoop dat het niet hoeft! 
| 21:07 |
Zie pb in Messenger...
| 21:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen