×

Yoors


Inloggen
×

YoorsNovember uitdaging #ode

November uitdaging #ode


Deze uitdaging kan ik natuurlijk niet uit de weg gaan. Schrijf een “ODE” aan je man, vrouw, vriend, vriendin, kind of huisdier. Uitdaging door Vlindertje73.

Ode aan mijn man.

Bijna 16 jaar geleden kwam hij in mijn leven. Via internet, Love@Lycos leerde wij elkaar kennen. Nooit gedacht dat ik nog eens verliefd zou worden en al helemaal niet via internet. Love at first sight, was bij mij love at first contact. Vanaf ons eerste gesprek was er die klik, die vonk en die vlinders. Na de eerste ontmoeting werd dat alleen maar meer en waren we onafscheidelijk. Het klikte ook met mijn kids en dat maakte mijn geluk compleet. 

Altijd staat hij voor mij klaar en zorgt hij voor me, maar ik ook voor hem natuurlijk. Toen ik in 2015 ziek werd, was hij het die mij verzorgde, die mijn tranen droogde en mij telkens weer liet voelen dat hij onvoorwaardelijk van mij hield. Ik werd dikker, voelde me niet meer sexy, maar nooit heeft hij me laten voelen mij niet meer aantrekkelijk te zijn. Trots liep hij naast me toen ik voor het eerst met een rollator ging lopen. Geen schaamte, maar trots op zijn vrouw die toch een moeilijke stap moest nemen. Hij stond aan mijn zijde bij elke operatie die ik heb ondergaan en reed me overal heen. Genoot samen met mij toen ik na lange tijd eindelijk genezen was. 

Inmiddels 15 jaar getrouwd en nog altijd de liefde van mijn leven. Nog nooit echt ruzie gehad, hij begrijpt mij en steunt mij in alles wat ik doe. We luisteren naar elkaar, praten met elkaar en genieten van elkaar. Als we ergens lopen pakt hij vaak mijn hand en daar geniet ik van. Mijn mannetje die iedereen laat zien hoeveel hij van me houd, zo zie ik dat. Vol liefde noem ik hem vaak mijn 50 tinten zwart, want altijd draagt hij zwarte kleding. Met deze man wordt ik oud en blijven we van elkaar houden. Een leven zonder hem kan ik me niet voorstellen. 

Mijn mannetje, mijn alles. De liefde van mijn leven! 

November uitdaging.

blog van vlindertje73 

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.