Opruiming bij Diaantjes Creaties!

Opruiming bij Diaantjes Creaties!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Er gaat wat veranderen bij Diaantjes Creaties en dat heeft allemaal te maken met het geheimpje waar een aantal van jullie me al over gehoord hebben ;) Met een beetje mazzel, kan ik dat begin volgende week onthullen!

Ik vindt het zelf enorm spannend, maar moet van mijzelf wachten tot.................... juist, dat kan ik niet zeggen hahaha

Wat ik wel al aan kan kondigen, is het feit dat een aantal creaties nu drastisch zijn afgeprijst. Niet zomaar een beetje, nee 50% maar liefst! 

Alles staat in de special opruiming rubriek op mijn webshop en ik wil jullie graag uitnodigen om ook eens te komen kijken of dit te delen. Beide mag ook natuurlijk ;) 

www.diaantjescreaties.nl/opruiming

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zal s gaan piepen, btw, vraagje, heb aan je sleutelhangers bij sommige van die gelukspoppetjes hangen. Ik ben eigenlijk op zoek naar een vijftigtal rode gelukspoppetjes in de vorm van vogeltjes/feniksjes. Weet jij toevallig waar ik dat zou kunnen vinden?
| 18:21 |
Ik heb wel gelukspoppetjes, maar dat zijn de basic soorten en kan ik altijd ergens in verwerken. Heb er niet veel meer, maar nog wel een paar. Ik heb ook van die houten matrushka's, twijfel even of ik het goed schrijf, maar die heb ik ook al eerder in sleutelhangers e.d. verwerkt. Waar je die poppetjes kunt vinden die jij bedoelt, weet ik zo even niet, want ik snap niet helemaal goed wat je bedoelt. Kun je toevallig een linkje van een afbeelding sturen? Gewoon 1 via google, dan weet ik wat je bedoeld. 
| 20:39 |
Ik vrees dat wat ik bedoel mogelijk gewoon niet bestaat, al heb ik wel al standaardvogeltjes gezien maar niet in 1 kleur bestelbaar. Met Max had ik draakjes als thema en bij Cassie eenhoorntjes. Nu bij nummer 3 zoek ik dus feniksjes hehe 
www.kadopapier.net/data/upload/Shop/images/geluksvogeltjes.jpg
Dit soort ongeveer, denk ik.
Maar dan wat verfraaid ;)
| 20:44 |
Ah, daar kan ik wel wat mee. Ik ga eens voor je zoeken, wie weet wat ik nog kan vinden haha
| 20:46 |
Bedankt, was via wish al rode kralen aan het zoeken om aan elkaar te plakken en snavels en vleugels op te tekenen, maar ik vrees voor resulterende vurige sneeuwmannetjes xD Gelukkig heb ik nog tijd tot oktober :)
| 20:49 |
Oh, je hebt dan inderdaad nog eventjes. Wel heel slim dat je er op tijd aan begint, want het is niet simpel inderdaad. Ik zoek voor je mee, komt vast goed! 
| 20:51 |
Yup, de hoofdreden waarom een zwangerschap 9 maanden duurt: zodat mama tijd heeft om haar goesting te krijgen ivm de perfect passende geboortecadeautjes hihi
| 20:55 |
😉
| 20:59 |
Succes met de verkoop, ben nog steeds erg tevreden met mijn custom sleutelhanger.
| 20:52 |
Dank je wel en dat is goed om te horen 😄 Ik ga verder met de engeltjes, vandaar ook opruiming. Op verzoek wil ik altijd nog wel iets maken, dat is altijd wel leuk ook om te doen! 
| 20:54 |
Dat is heel lief aangeboden, maar ben momenteel aan het sparen voor een nieuw paar adidas sneakers. Hier kan ik redelijk pijnvrij op wandelen. Dus ik snuffel hele tijden het internet af naar het goedkoopste paar (met hopelijk nog kortingscodes op, haha!)
| 21:41 |
Zo bedoelde ik het ook niet haha, was meer om aan te geven dat ik dit wel zou doen als iemand er om vraagt. Ook al staat het niet meer op mijn website. Goed doel dat sparen dus, ik hoop dat je snel iets geschikts vindt. 
| 22:51 |
Ik kwam in de verleiding om ze op de officiele website te kopen. In de outlet, -50% en dan nog eens -20%. Zijn schoentjes die ik kon customizen, voor de 20% eraf ging was dat gratis en nu ineens moest ik 10€ ervoor betalen....en ik wou zo graag mijn hondjes hun namen op mijn prachtige schoenen hebben :O
| 08:37 |
Oh dat is wel balen dan inderdaad............... hoop voor je dat de aanbieding nog een keertje terug komt! 
| 08:45 |
Komt wel, beetje geduld. Want komen ook nog verzendkosten bij natuurlijk. En daar kan deze vrek niet tegen, hihi.
| 08:54 |
Je maakt het wel spannend he!
| 09:12 |
Hahaha, ja en daar hou ik wel van ;)
| 11:08 |
Ik ben benieuwd...... :-)
| 01:39 |
Komt goed, de nieuwe week is aangebroken ;)
| 07:09 |
wacht met spanning op volgende week.
| 00:20 |
Doe ik ook hoor ;)
| 03:14 |
nog 1 nachtje slapen!!
| 23:38 |
Je maakt het spannend.
| 23:46 |
Hoop maar dat het niet tegenvalt voor jullie hahaha
| 03:14 |
Ben benieuwd meid. En ik ga hem delen hoor.
| 21:14 |
Dat is super en lief, dank je wel en binnen een paar daagjes is het duidelijk ;)
| 21:22 |
Spannende ontwikkelingen Diaantje.. ben benieuwd.. ;)
| 20:45 |
Ja, zo voelt het voor mij ook wel ;)
| 21:22 |
Ben benieuwd naar je plannen
| 20:41 |
Het is vooral iets heel moois ;)
| 21:21 |
Natuurlijk ga ik delen.
| 20:02 |
Super! Dank je wel :)
| 20:03 |
Je maakt echt héél nieuwsgierig!
| 19:34 |
Nu maar hopen dat jullie niet iets anders verwachten als dat wat ik ga laten zien ;) Oei, nu maak ik het nog erger of niet hahaha
| 19:55 |
Ik wacht op je project, daar ga ik vast wel iets van bestellen ;-)
| 19:16 |
Wie weet ;)
| 19:18 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen