Re: Cheque overhandiging 12-01-2019


Ik ben heel trots op mijn maatje schapenkopje, want zij zingt in een geweldig mooi koor en wat hebben ze dit jaar een mega groot bedrag opgehaald met hun concerten. Alles voor onderzoek naar kanker! Haar YP's gaan overigens ook naar dit goede doel!

Ik ken schapenkopje nog uit mijn tijd, dat ik een grote groep had "Creatief voor de Roparun" en zij was één van de meest trouwe leden die ik had. Ze was altijd heel actief voor de Roparun, naast het zingen in dit koor en haar drukke leventje. Nog steeds ben ik met haar bevriend, al is het op afstand. We wonen helaas niet bij elkaar om de hoek! 

Wisten jullie al dat het koor meedoet aan "Hollands got talent"? Kijk en lees maar eens in haar blog daarover en vooral niet vergeten te kijken op 26 januari! 

hollands got talent 2019

De blog van schapenkopje! 

Kijk hieronder hoe het verging tijdens de aflevering van Hollands got talent. Ik was ontroerd!