Re: Wietplantage bij de buren


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toevallig ontdek ik net dat het vandaag een jaar geleden is dat dit gebeurd is. Ik deel het nogmaals, omdat een aantal nieuwe volgers dan snappen waarom ik in mijn blogs over mijn nieuwe buren, zeg dat ik de wietplantage terug wilde. 

Natuurlijk wil ik dat niet echt! Het is vooral heel erg gevaarlijk, want er kan zomaar brand ontstaan. Heb je dus een vermoeden, licht altijd de politie in. Beter 1 keer te veel, als 1 keer te laat! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja, het is bijna net zo normaal om een wietplant in huis te hebben als een sanseveria. Degenen die het voor medicinale doeleinden nodig hebben bedoel ik natuurlijk niet. Maar er zijn vast ook lui die knetterstoned achter 't stuur zitten....
| 19:43 |
Precies, voor eigen gebruik ivm medicinale doeleinden zeg ik ook prima, maar zeker ermee deelnemen aan het verkeer is voor mij een echt no-go! 
| 19:58 |
Ja en volgens mij wordt daar ook niet op gecontroleerd, schijnt ook erg moeilijk te zijn...
| 00:53 |
Je kunt het aan de ogen zien, Peter heeft het een hele tijd gebruikt voor zijn rug en ik vond altijd dat hij dan een aparte kijk kreeg. Pupillen groter en rode ogen, maar weet niet of dat bij iedereen zo is. Zit niet zo in dat wereldje gelukkig....... heb zelf wel CBD geprobeerd, maar dat hielp alleen in het begin, daar is mijn pijn nu te heftig voor. Een echte joint wil ik niet eens proberen, dan maar pijn of morfine als het echt niet anders meer kan. 
| 06:27 |
Ja, waarschijnlijk kun je het wel zien dan. Wat is CBD? Geen pijn is het beste, anders maar morfine idd...
| 03:32 |
Dat is medicinale wiet in olievorm of tabletten die je receptvrij gewoon kunt kopen bij de drogist. Het is niet lekker en je wordt er ook niet high van, want er zit geen THC meer in. Het werkt rustgevend en pijnstillend, maar tegen zenuwpijn helpt eigenlijk niet zoveel op medicatie gebied. Morfine doet wel wat, maar haalt helaas niet alles weg en je wordt er een ander mens van. 
| 08:27 |
Ja, daar heb je allemaal ook niet zoveel aan dus... 😕
| 18:41 |
Nope.......... ik zal blij zijn als er eindelijk iets gevonden wordt hier tegen, ben er echt zo klaar mee, want het wordt in plaats van beter, eerder elke dag erger.........
| 22:21 |
Kan ik me voorstellen Diaantje... 😔
| 15:19 |
Link wonen ernaast ja, fijn dat ze weg zijn
| 09:56 |
Ja, dit wil je niet naast je hebben.....
| 10:07 |
Ik begrijp het 😘😘
| 16:37 |
Ja maakt wat mee. Kom in mijn buurt wonen, kan je meteen mijn collega worden 😉
| 22:48 |
Dat zou nog eens wat zijn ja haha, maar dan moet manlief ook ander werk zoeken........... 
| 22:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen