Recensie Ontspoord by Diaantje

Recensie Ontspoord by Diaantje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 10 april kwam dan eindelijk het lang verwachte boek door mijn brievenbus. Een boek dat geschreven is door 3 medebloggers, Katrien Dierick, Hans van Gemert en Dana Martens onder de pseudonaam Rick Gemma.

Volgens de cover is het een roman, maar persoonlijk vind ik het meer een boek wat in de categorie thriller past. Het begint wel als een roman, want Mathijs ontmoet na 3 jaar chatten eindelijk Julia.

Mathijs en Julia maken behoorlijk wat mee. Na hun eerste ontmoeting, komt ook de vriendschap enorm onder druk te staan. Het werd zeker geen romantisch verloop......

Vanaf bladzijde één was ik geboeid door dit boek en ik kan ook niet anders zeggen als dat het heerlijk weg leest. De spanning zit er al snel in en het kostte me soms moeite om het weg te leggen. Het is zeker een boek wat ook beeldend verteld. Ik zag de angst van de kinderen en hun moeder zo voor me. Het einde was toch wel heel verrassend, want dat had ik niet aan zien komen. Zeker een pluspuntje!

Ik heb soms moeite met dit soort verhalen, maar dit boek is denk ik wel voor elk soort lezer geschikt. De moeite die ik vaak ervaar met een thriller is dat er teveel personen in voorkomen al in het eerste hoofdstuk. Dan weet ik dus gewoon niet meer wie wie is. Ligt aan mij, maar daar had ik bij Ontspoord totaal geen last van. Het is een boek wat heel goed leesbaar is met een redelijk groot lettertype. Ondanks mijn variofocus bril, vind ik dit toch altijd wel heel prettig! 

Toen het nog zo warm was, heb ik uren buiten in het zonnetje in dit prachtige boek gelezen.

Kopje Nespresso erbij, wat wil een mens nog meer?

Ik ga niet teveel vertellen, want ik wil gewoon iedereen aanraden om dit boek te gaan lezen.

Het wordt binnenkort weer lekker weer, dus ga dan net als ik lekker buiten zitten en genieten van dit boek. Binnen kan ook natuurlijk! 

Complimenten voor dit schrijvers trio, want het is echt een prachtig boek geworden! 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Aanmelden via DiaantjeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (19 reviews)
expand_more
Verberg reacties
eind mei ga ik 5 dagen op vakantie en neem het boek mee. Vorige week in het ziekenhuis heb ik de 1e 2 hoofdstukken gelezen. Het begin is er das al heel wat voor deze niet lezer.😉
| 16:10 |
Lekker lezen dan, hij is uit als je terug komt denk ik 😉
| 16:11 |
dat zal mij echt verbazen.
| 21:54 |
Leuk dat het boek je beviel. Had je het ook gelezen als je de schrijvers niet kende?
| 09:01 |
Ik denk niet dat ik het dan gelezen had. Ik lees normaal dit genre niet en lees bij voorkeur via mijn E-reader. Ik was vooral erg nieuwsgierig, maar gelukkig was het een heerlijk boek en heb ik hem zeker met plezier gelezen. Geen spijt van gehad! 
| 16:12 |
Leuk om te horen. Dat zegt heel wat
| 17:22 |
Mooie recensie, blijf er maar van genieten als je leest!
| 07:18 |
Dank je wel en dat doe ik zeker hoor! Ik lees normaal altijd via E-reader, want ik lees voornamelijk in bed en dat is dan heel fijn. Dit kon ik ook niet in bed lezen, gelukkig was het lekker weer en heb ik hem vooral buiten gelezen! 
| 07:21 |
Ik lees ook op e-reader dat is heerlijk ik koop geen papieren boeken meer gewoon om te lezen omdat ik het vaak niet meer goed kan lezen en ik bij een EBook mijn lettergrootte kan aanpassen. In de boekenwinkel moet ik vaak boeken terug in de rek zetten gewoon omdat ze te klein gedrukt zijn!
| 07:23 |
Dat probleem ervaar ik dus ook, vandaar die voorkeur. Ik was alleen te ongeduldig nu en wilde niet wachten op een E-pub versie haha
| 07:29 |
Super mooie recensie :)
| 21:16 |
Dank je wel 😄
| 21:18 |
Wat leuk dat je hun boek he t gelezen
| 18:48 |
Ja en ik kan hem echt aanraden! 
| 19:58 |
Nou heb ik interesse in dat boek. Bedankt voor je recensie
| 15:50 |
Mooi zo haha 😉
| 15:59 |
Ik denk dat ik de ideale recensie schrijver gevonden heb, zo mooi gedaan van Diaantje. 
| 14:01 |
Voor een goed boek, kan ik ook niet anders. Er zullen beslist verschillende meningen zijn, maar dit is mijn mening. Ik ga zeker je boek lezen als het uitkomt hoor! 
| 15:59 |
Mooi recensie hoor.
| 12:40 |
Dank je wel 😄
| 15:58 |
Wat een beauty van een recensie Diaantje, heel mooi. Dank je wel.
| 12:24 |
Heel graag gedaan Dana 😄
| 15:58 |
je maakt mij wel nieuwsgierig!
| 11:56 |
Dat is leuk om te horen 😄
| 12:13 |
Als ik het boek niet al gelezen had, zou ik het onmiddelljk bestellen!
| 11:22 |
Hahaha
| 12:13 |
Mooie recensie Diaantje
| 11:03 |
Dank je wel 😄
| 12:13 |
Mooie recensie! Ik ben zeker nieuwsgierig!
| 10:48 |
Aan de lees dus maar 😉
| 10:52 |
Ghe... ik wacht op de e-bookversie...
| 10:57 |
goede recensie,had hem dus toch moeten pre orderen
| 10:38 |
Yep, had je echt moeten doen haha
| 10:44 |
Wat een prachtige recensie, dank je wel!
| 10:15 |
Heel graag gedaan natuurlijk! 
| 10:16 |
Wauw! Dank je voor deze prachtige recensie! 😚
| 09:52 |
Graag gedaan en dik verdiend! 
| 09:58 |
Hier word je lekker nieuwsgierig van. Heel goede reclame. 
| 09:44 |
Dat is mooi, het is absoluut gemeend hoor 😉
| 09:45 |
En dat maakt het zo'n goede reclame!
| 10:39 |
Wat een mooie recensie heb je geschreven!
| 09:30 |
Dank je wel 😄
| 09:30 |
Hmm ik ga het binnenkort toch eens bestellen. Je maakt me nieuwsgierig. 
| 09:20 |
Moet je echt doen, het is de moeite waard 👍
| 09:21 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen