Relaxen in het weekend


Wat was het toch een heerlijk weekend en het daarbij behorende lekkere weer! Hebben jullie er ook zo van genoten?

Ik laat jullie een keertje een beetje mee genieten met wat foto's die ik dit weekend gemaakt heb en ééntje die mijn mannetje gemaakt heeft. Bij de foto's zal ik dan wat vertellen, voor zover dat nodig is haha. De foto's zijn gemaakt met mijn telefoon, dus kwaliteit is niet professioneel. Goed genoeg om te laten zien, dat wel! 

Vrijdag heb ik overdag vooral heel erg genoten van het zonnetje. Ik boven op het ligbed en mijn Joepie dichtbij mij en onder het bed.

Gezellig zo saampjes! 

Helaas iets te lang in de zon gelegen en ben ik die dag wel behoorlijk verbrand. Wel ingesmeerd, maar met iets op oliebasis en dat is dus echt rotzooi! Trekt wel weer weg, maar toch wel mijn sterrenbeeld eer aangedaan, want ik ben een kreeft! 

Joep kwam ook wel eens onder het bed uit en wilde dan graag aangehaald worden. Natuurlijk deed ik dat, maar wilde ook een foto daarvan maken. 

Blijft lastig met 1 hand, maar het is waarempel gelukt! 

's-Avonds kwam mijn vriendin gezellig bubbelen en hebben we tot de late uurtjes genoten van het warme water. Muziekje erbij, heerlijk! 

Ook genoten van een glaasje wijn, we werden goed verzorgd door mijn man en mijn zoon, want die kwam ook nog even langs met zijn vrouw.

Geen foto van ons in de jacuzzi, want zij wil niet op het www belanden zoals ik ooit eerder heb verteld. 

Joep heeft ook heerlijk gespeeld met de hond van onze nieuwe buren to be. Ook een klein hondje en luisterend naar de naam Billy. Ging erg goed samen, maar Joep is helemaal idolaat van de buren en hij is veelvuldig daar in de tuin geweest zoals je op onderstaande foto kunt zien. Natuurlijk kwam Billy ook even bij ons kijken! We hebben op het stuk waar de buren nu aan het aanbouwen zijn, geen schutting staan en ja, dat is wel heel aantrekkelijk natuurlijk! Ook wel frustrerend soms, want Joep luistert totaal niet als de buurman er is! 

De tuin is inmiddels ook redelijk opgeruimd en helaas nog steeds zonder bloeiende plantjes. Mijn "oude" moestuintjes bak ga ik binnenkort inrichten en daar blijft het even bij. We moeten even afwachten tot de schutting tussen ons en de buren staat.  Ligbedje staat klaar, de loungeset is geïnstalleerd en de tuinhaard heeft ook al ons van extra warmte tijdens de avonden voorzien. De jacuzzi staat al een paar weekjes en die is natuurlijk al veelvuldig door mij gebruikt. 

Zaterdag heb ik vooral op de loungeset doorgebracht, lekker onder de grote parasol. Eventjes mijn huid een beetje ontzien en het was warm genoeg gelukkig. De hele dag niemand over de vloer gehad, lekker rustig en dus samen met mijn mannetje genoten van een heerlijke BBQ en aansluitend samen heerlijk gebubbeld in de jacuzzi. Het was inmiddels donker en dan is het zo gezellig met lichtjes aan. Daar heb ik geen foto van, beetje lastig als we er samen in zitten haha. 

Zaterdag wel een begin gemaakt van een mooie poncho die ik als test nu haak. Ik heb een tijd terug een hoop wol gedoneerd gekregen en ik wil even bekijken hoeveel bollen ik precies nodig heb voor 1 poncho.

In september is er namelijk weer de Moment4Her dag bij Hair4Her. Een evenement waar ik altijd aan mee mag helpen. De poncho wordt dan een goodwill gift van mij voor de 4 deelnemende dames.

Deze foto heb ik vandaag gemaakt, want ik heb natuurlijk vandaag ook nog wat gehaakt. Nu nog hopen dat ik dan in september 4 poncho's af heb! 

Vandaag eerst gezellig bij een broer van mij koffie gedronken en aansluitend toch nog maar een keertje samen met mijn mannetje de BBQ gebruikt. Moet kunnen toch?

Daarna ben ik nog eventjes lekker in de jacuzzi gegaan, maar nu helemaal alleen. Mijn buikje was dit weekend behoorlijk opstandig en warmte doet me altijd goed. Dus super dat we die jacuzzi nu ruim 4 jaar geleden gekocht hebben. Hij staat dit jaar voor de 5e keer.

Op de foto wel goed mijn rode neus te zien haha. Geen make-upjes, dus puur natuur en bloter gaan jullie me echt niet zien hahaha. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!