Relaxen in het weekend

Relaxen in het weekend


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat was het toch een heerlijk weekend en het daarbij behorende lekkere weer! Hebben jullie er ook zo van genoten?

Ik laat jullie een keertje een beetje mee genieten met wat foto's die ik dit weekend gemaakt heb en ééntje die mijn mannetje gemaakt heeft. Bij de foto's zal ik dan wat vertellen, voor zover dat nodig is haha. De foto's zijn gemaakt met mijn telefoon, dus kwaliteit is niet professioneel. Goed genoeg om te laten zien, dat wel! 

Vrijdag heb ik overdag vooral heel erg genoten van het zonnetje. Ik boven op het ligbed en mijn Joepie dichtbij mij en onder het bed.

Gezellig zo saampjes! 

Helaas iets te lang in de zon gelegen en ben ik die dag wel behoorlijk verbrand. Wel ingesmeerd, maar met iets op oliebasis en dat is dus echt rotzooi! Trekt wel weer weg, maar toch wel mijn sterrenbeeld eer aangedaan, want ik ben een kreeft! 

Joep kwam ook wel eens onder het bed uit en wilde dan graag aangehaald worden. Natuurlijk deed ik dat, maar wilde ook een foto daarvan maken. 

Blijft lastig met 1 hand, maar het is waarempel gelukt! 

's-Avonds kwam mijn vriendin gezellig bubbelen en hebben we tot de late uurtjes genoten van het warme water. Muziekje erbij, heerlijk! 

Ook genoten van een glaasje wijn, we werden goed verzorgd door mijn man en mijn zoon, want die kwam ook nog even langs met zijn vrouw.

Geen foto van ons in de jacuzzi, want zij wil niet op het www belanden zoals ik ooit eerder heb verteld. 

Joep heeft ook heerlijk gespeeld met de hond van onze nieuwe buren to be. Ook een klein hondje en luisterend naar de naam Billy. Ging erg goed samen, maar Joep is helemaal idolaat van de buren en hij is veelvuldig daar in de tuin geweest zoals je op onderstaande foto kunt zien. Natuurlijk kwam Billy ook even bij ons kijken! We hebben op het stuk waar de buren nu aan het aanbouwen zijn, geen schutting staan en ja, dat is wel heel aantrekkelijk natuurlijk! Ook wel frustrerend soms, want Joep luistert totaal niet als de buurman er is! 

De tuin is inmiddels ook redelijk opgeruimd en helaas nog steeds zonder bloeiende plantjes. Mijn "oude" moestuintjes bak ga ik binnenkort inrichten en daar blijft het even bij. We moeten even afwachten tot de schutting tussen ons en de buren staat.  Ligbedje staat klaar, de loungeset is geïnstalleerd en de tuinhaard heeft ook al ons van extra warmte tijdens de avonden voorzien. De jacuzzi staat al een paar weekjes en die is natuurlijk al veelvuldig door mij gebruikt. 

Zaterdag heb ik vooral op de loungeset doorgebracht, lekker onder de grote parasol. Eventjes mijn huid een beetje ontzien en het was warm genoeg gelukkig. De hele dag niemand over de vloer gehad, lekker rustig en dus samen met mijn mannetje genoten van een heerlijke BBQ en aansluitend samen heerlijk gebubbeld in de jacuzzi. Het was inmiddels donker en dan is het zo gezellig met lichtjes aan. Daar heb ik geen foto van, beetje lastig als we er samen in zitten haha. 

Zaterdag wel een begin gemaakt van een mooie poncho die ik als test nu haak. Ik heb een tijd terug een hoop wol gedoneerd gekregen en ik wil even bekijken hoeveel bollen ik precies nodig heb voor 1 poncho.

In september is er namelijk weer de Moment4Her dag bij Hair4Her. Een evenement waar ik altijd aan mee mag helpen. De poncho wordt dan een goodwill gift van mij voor de 4 deelnemende dames.

Deze foto heb ik vandaag gemaakt, want ik heb natuurlijk vandaag ook nog wat gehaakt. Nu nog hopen dat ik dan in september 4 poncho's af heb! 

Vandaag eerst gezellig bij een broer van mij koffie gedronken en aansluitend toch nog maar een keertje samen met mijn mannetje de BBQ gebruikt. Moet kunnen toch?

Daarna ben ik nog eventjes lekker in de jacuzzi gegaan, maar nu helemaal alleen. Mijn buikje was dit weekend behoorlijk opstandig en warmte doet me altijd goed. Dus super dat we die jacuzzi nu ruim 4 jaar geleden gekocht hebben. Hij staat dit jaar voor de 5e keer.

Op de foto wel goed mijn rode neus te zien haha. Geen make-upjes, dus puur natuur en bloter gaan jullie me echt niet zien hahaha. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (21 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een genot zeg.. heerlijk zoiets en wat is de tuin ook lekker zomers.
Joepie de... ! is ook een schatje..leven dus met een hoofdletter
| 09:17 |
Ja, ik geniet altijd met een grote G in mijn tuintje. Mis nog wel de fleurige bloemetjes, maar wil eigenlijk ook eerst die nieuwe schutting. Dat maakt het net niet helemaal mooi nu, maar komt goed. Genieten en leven blijf ik zeker doen, dat lukt me goed in deze tuin 🌞
| 09:26 |
Zie je direct ja, heerlijk! en die schutting zal er vast ook wel komen
| 11:55 |
Wat een gezelligheid , leuk om te lezen!!!
| 08:49 |
Ja, zeker een hoop gezelligheid. Heerlijk! 
| 09:01 |
Een lekker gevuld weekeind dus!
| 09:59 |
Zekers, maar niet vervelend hahaha
| 17:37 |
Dat geloof ik best haha
| 17:37 |
En een gezellig leuke blog ook! Heel leuk!!
| 21:41 |
Met bubbels, zie je wel 😉 I told you so hahaha
| 22:21 |
Yup, Diaantje had weer eens gelijk... want ongelijk met bubbels, dat kan echt niet!!
| 20:36 |
Nee, dat zou echt verschrikkelijk zijn 😜
| 23:29 |
Blij dat je zo hebt genoten!
| 21:05 |
Altijd heerlijk zo'n weekendje 😉
| 21:08 |
Een geweldig relax weekendje! 
| 18:19 |
Dat was het zeker en ik heb het vandaag nog maar eens over gedaan haha. 
| 20:47 |
Een mooi verslag van jouw en jullie weekend Diaantje, neem het ervan zolang 't kan, haha!
| 18:16 |
Dank je wel Klein en geloof me, we nemen het er goed van hoor 😉 Heerlijk zo genieten in je eigen tuintje! 
| 20:46 |
Zeker genieten en dat mag ook wel eens een keer!
| 01:08 |
Nou heel bijzonder Diaantje even een kijkje in jouw leven te krijgen..een heerlijk plekje heb je in je tuintje zo. Leuke hond heb je ook!😊👍
| 13:58 |
Dank je wel en ach, wel eens leuk om zoiets te plaatsen en echt geheimen heb ik niet haha. Ik plaats niet wat ik privé wil houden 😉
| 15:25 |
Gezellig en zonnig blog :)
Dat beeld van jou als een rode kreeft is nu moeilijk uit mijn hoofd te krijgen, haha
| 12:14 |
Het is al redelijk bijgekleurd gelukkig haha. Ik wordt nooit mega bruin hoor, maar krijg wel een mooi kleurtje tegenwoordig hahaha
| 15:26 |
Gezellig weekeind en je bent de hond kwijt aan de buren?
| 11:22 |
Heel gezellig en inderdaad, zodra de buurman er is, heb ik niks meer te zeggen over Joep! Moet ik echt heel veel moeite doen, maar ja, hij wordt daar zo enthousiast begroet. Vandaag of morgen gaan ze metselen en dan kan ik de toegang iets beter blokkeren. De buurvrouw aan de andere kant wil namelijk geen hond in haar tuin en terecht, maar dat valt dan niet mee zo. Komt goed, ben al blij dat het nu soepeltjes gaat allemaal. 
| 11:32 |
Het venijn zat hem weer in de staart :-)
Het lijkt erop dat jullie met de buren nu een goede verstandhouding hebben, Joepie zal daar ook wel aan bijdragen.
Geniet nog even lekker van het weer, half van de week slaat hem flink om lees ik.
| 09:55 |
Ja, ik denk mede door de tijdelijke open schutting en onze gastvrijheid, want ze mogen met spullen door onze tuin, dat we nu een leuk contact hebben. We hebben ook nog na het 2e voorval een gesprek met ze gehad. Voor nu dus helemaal blij met de buren haha. Ik ga zeker genieten, want vanaf donderdag wordt het weer minder helaas.......
| 10:07 |
Heel mooi, grenzen vervagen en op tijd stellen maakt duidelijk en leefbaar.
| 10:25 |
Lekker hoor zo'n weekend. En vandaag is het weer heerlijk weer. Ik heb smeersel voor mijn huid van de lidl met factor 30. Prima spul. 
| 08:35 |
Ik heb normaal die van Mylene, maar die was op. Dit vond ik nog ergens en daarom dat gebruikt. Stom van me..... maar nu andere van AH eigen merk en gaat gelukkig ook goed.
| 10:08 |
Mylene zegt mij niets. Ik koop vaak van die kleine flesjes. Altijd handig om op voorraad te hebben. Misschien iets duurder, maar mijn huid is te kostbaar. 
| 11:15 |
Mylene kun je alleen via party's kopen en ik geef die zelf dus nooit. Gruwelijke hekel aan haha. Hij is ook niet het goedkoopste, maar ik weet dat ik daar niet mee verbrand, dus dan het geld wel waard. Volgende keer extra inslaan haha
| 11:27 |
Oh oké. 
| 11:34 |
Heerlijk zo'n weekend
| 08:16 |
Zeker weten en ik ga er vandaag denk ik maar gewoon mee door 😉🌞
| 08:18 |
gelijk heb je ik doe nog een weekje mee !
| 08:33 |
Lekker vakantie in eigen tuin!
| 07:54 |
Zeker weten, ik hoef daarvoor niet ver weg op vakantie hoor haha. Wij houden samen wel van klein genieten en dat kunnen we zeker in onze tuin 🌞
| 07:55 |
Fijn dat je zo genoten hebt!!
| 07:52 |
Dank je wel, ik kan dat wel 😉
| 07:54 |
Klinkt als een heerlijk weekend!
| 06:47 |
Dat was het ook echt, heerlijk en ik ga vandaag gewoon verder 😉 Manlief werken en ik het rijk alleen hier hahaha
| 07:22 |
Geniet ervan!
| 07:29 |
Wat een heerlijk weekend 
| 05:40 |
Absoluut een heerlijk weekend, zalig en ik ga vandaag gewoon door hoor 😉
| 07:22 |
dat was een super weekend meis!! Genoten van je blog.😘
| 00:45 |
Dank je wel lieverd en ik heb echt genoten en ik blijf genieten hoor ondanks alles 😘
| 07:21 |
topper💋
| 21:35 |
De broebelaar kan me wel bekoren hoor 😉😄
| 23:40 |
Mij ook, zit er bijna dagelijks in en zeker als het lekker weer is 😉
| 07:21 |
Wat een heerlijk weekend heb je gehad zeg.
| 22:53 |
Ja, ik heb ook echt optimaal genoten😄
| 23:28 |
Vandaag en morgen ook doen hoor
| 05:35 |
Oh dat doe ik zeker, geloof me hahaha
| 07:20 |
Leuke blog, klinkt als een hoop gezelligheid :-)
| 22:43 |
Het was zeker ook erg gezellig 😄
| 22:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen