Roparun veiling


Misschien weten jullie het nog wel, maar op 23 februari was ik aanwezig bij een VIP koopavond van Shoeby Fashion te Hoofddorp. Het was een geweldig leuke avond met een mooi bedrag aan het einde.

Tijdens deze avond werd ik verrast door een bezoek van mede blogster Encaustichris. Ze kwam natuurlijk ook iets kopen bij mij, maar kocht samen met mij ook een lotje t.b.v. de loterij die georganiseerd werd. Opbrengst natuurlijk allemaal voor Stichting Roparun / Team Hollander.

Tot onze grote verbazing, wonnen we beiden 1 prijs. We hadden vooraf al besloten eventuele prijzen niet zelf te behouden, maar via een actie toch wilde gaan doneren aan Team Hollander. We hebben besloten er een veiling van te maken en bij deze openen we dan ook die veiling.

VEILING?

Ja een veiling. Hieronder komen de foto's te staan van onze prijzen. 

Prijs A: een waardebon* t.w.v. 30 minuten een massage behandeling van Massagesalon Veelenturf te Kudelstaart.

Prijs B: een disco bingo spel, wat je via een downloadbare app op je telefoon gespeeld kan worden. 

*geldig tot en met 23 februari 2019

HOE WERKT HET?

Bieden kan vanaf € 1,00 per prijs. Je mag zo vaak bieden als je wilt en ook op beide prijzen. Deze actie zal ook op de Facebook pagina van Diaantjes Creaties gedeeld worden en men kan dus ook via die weg bieden. Vermeld duidelijk bij je bod of je voor prijs A bied of voor prijs B.

Ik zal steeds de geboden bedragen hieronder aanpassen, dit zal zal ik een paar keer per dag trachten te doen, maar ben natuurlijk niet 24/7 online ;) 

HOE LANG LOOPT DE VEILING?

De veiling loopt tot en met zondag 18 maart 23.59 uur. Maandag 19 maart wordt door mij bekeken wie de hoogste bieder is per prijs. Na betaling van het bedrag, zal de prijs naar je toegezonden worden. De verzendkosten neem ik voor mijn rekening. 

Biedingen prijs A: 

Biedingen prijs B:


signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje