Samenwerking vanuit het hart

Samenwerking vanuit het hart


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al een tijdje had ik een droom, een doel en was ik zoekende naar het juiste........ 

Waar was ik dan naar op zoek? Wat houd me nu al weken bezig?

Ik maak, zoals jullie weten, hele mooie engeltjes. Engeltjes die voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden. Je kunt iemand dit ter bescherming geven of je kunt het juist aan iemand geven die wat extra steun nodig heeft. Een manier om te laten zien dat je er voor die persoon zult zijn. Niet alleen in goede tijden, maar ook in de minder goede tijden.

Mijn hart zit verwerkt in die engeltjes en daarom heb ik besloten om te stoppen met het maken van sieraden, maar door te gaan met uitsluitend engeltjes en daarmee verwante creaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de geluksflesjes. Daarnaast blijf ik nog wel wat doen met paracord, maar dat is meer omdat ik het ook erg leuk vindt en het redelijk goed verkoopt op markten.

Even terug naar de engeltjes, want daar gaat dit verhaal over. Ik miste iets, iets wat precies zou zeggen waar die engeltjes voor dienen. Ik zag natuurlijk via andere kanalen ook wel dit soort engeltjes en die hadden vaak een mooi kaartje daarbij. Zoiets wilde ik ook heel graag, maar waar normaal de woorden zo op papier staan, kon ik nu niet de juiste woorden vinden........ 

Gelukkig heb ik via Yoors heel veel waardevolle contacten en zo reageerde ik een paar weken geleden op een blog van HeArt&SoulConnection, ook wel bekend als Mary-José Knuvelder. Ik ben een enorme fan van haar gedichten en haku's, maar ook van haar Encaustic Art. Toeval bestaat niet en ineens bedacht ik hoe gaaf het zou zijn als Mary-José samen met mij dat kaartje wilde maken. Een gedicht wat precies zou zeggen wat ik wilde dat het zou zeggen. 

Ik trok de stoute schoenen aan en stuurde haar een privé berichtje. Dat was het begin van een hele mooie samenwerking. Ik vertelde wat ik wilde en zij bedacht daar de tekst bij. Soms nog wat aanpassen, ook nog samen telefoneren, om zo tot iets heel moois te komen. Dat moois is nu klaar en ik ben zo trots om dit nu met jullie te mogen delen. De Yoorsianen hebben de primeur, want het is nog overal geheim! 

Ik heb een aantal Yoorsianen gepest met dit geheim en het is geen nieuwe creatie, alhoewel die absoluut nog gaan komen. Dit is iets van 2 harten die een mooie samenwerking zijn aangegaan. Een engelenkaartje vanuit ons hart!

p.s. het kaartje oogt wat gespikkeld, maar is denk ik door de vergroting, want is zo niet zichtbaar. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (21 reviews)
expand_more
Verberg reacties
echt prachtig!mooi gedichtje mooi engeltje 
| 12:47 |
Dank je wel en ik ben er zelf ook zo ontzettend blij mee, zo prachtig dit gedichtje en uniek. Niemand heeft dit en dat maakt het nog mooier ❤️
| 17:01 |
Er bloeit regelmatig hier wat op Yoors. Zo leuk om te lezen. Succes uiteraard met je engeltjes !!
| 18:25 |
Ja, dat is het mooie van Yoors en ik vindt het geweldig leuk. Dank je wel en het gaat zeker goed komen met mijn engeltjes, zeker met dit prachtige kaartje erbij! 
| 20:35 |
Potjandorie Diaantje, wat onwijs leuk!! Dat gaat geheid een groot succes worden :-)
| 21:36 |
Hahaha, dank je wel lieverd! Dat zou nog eens geweldig zijn, we zullen het gaan zien ;)
| 06:34 |
Erg mooi Diaantje.. dat is het mooie van yoors, je vindt hier gelijkgestemden waar je soms prachtig mee kan samenwerken.. en je hierdoor weer verder kan ontwikkelen.. super! ;)
| 21:02 |
Dank je wel en inderdaad, zo is het op dit mooie Yoors! Gaat beslist nog veel meer moois komen!
| 21:06 |
En dat is jou ook van harte gegund meid! ;)
| 21:08 |
X
| 06:35 |
Het is echt prachtig. Zo mooi wat hier tot stand komt allemaal!
| 11:41 |
Dank je wel en ja, dat is toch wel de unieke kracht van Yoors! Zo blij mee!
| 12:49 |
Ook buiten Yoors ontstaan zulke samenwerkingen, maar toch!
Erg fijn, mooi, warm, ontroerend, geweldig dat het hier zo super gaat!
Geen afgunst, geen jaloezie. Mensen!! Lieve mensen. Zo blij Yoors te kennen!
| 12:54 |
😃
| 09:55 |
Jouw prachtige Bengeltjes en MJ's woorden, dat geeft unieke en prachtige resultaten!!! Ik voel weer een bestelling aankomen ;-)
| 11:34 |
Dank je wel! Wat een mooi compliment en bestellingen zijn altijd welkom natuurlijk ;)
| 12:42 |
Wouw wat mooi meiden. En die spikkeltjes komen van het structuur van het papier denk ik.
| 10:59 |
Dank je wel! Met het blote oog zie je ze niet, maar zit ook een beetje in de afbeelding misschien. Dit is de eerste en wie weet wat er nog gaat volgen ;)
| 12:41 |
Bij elkaar een mooi geheel.al vind ik de afbeelding van dat engeltje eng (de reden waarom ik er niet van hou en ook weiger om ze in de kerstboom te hangen). De kleur van het papier vind ik mooi! Leuk weer een Yoirs samenwerking. Zit er bij elke Engel dezelfde tekst?
| 09:56 |
Dank je wel en jammer dat je de afbeelding eng vindt, maar dat mag natuurlijk. Zoiets is nooit voor iedereen geschikt of even mooi. Gelukkig zijn we allemaal verschillend. Voor nu maar 1 tekst, vooral vanuit het oogpunt gezien dat ik er anders verschillende moet bestellen, wat weer extra kosten meebrengt. Mocht het een groot succes worden, dan kunnen we altijd verder kijken. Je moet ergens beginnen ;)
| 12:39 |
Zo hé, dat is een mooie samenwerking en kaart met engel. Top gedaan!
| 08:27 |
Dank je wel, we zijn er ook erg blij mee.
| 12:36 |
zo die is nu dubbel mooi!
| 07:29 |
Dank je wel, dubbel zoveel liefde ;)
| 08:18 |
O wat super dat jullie dit samen hebben gedaan en wat een mooi resultaat!
| 07:15 |
Dank je wel, het was echt geweldig om dit samen te mogen doen.
| 07:29 |
trots op jullie....heel mooi!!
| 00:28 |
Dank je wel, was ook echt mooi om dit samen te maken.
| 06:58 |
ik vind dat paars heel mooi bij elkaar. Heel mooi om zoiets te krijgen.
| 21:38 |
Heb ze in alle kleuren natuurlijk en ook diverse kleuren lintjes, die had ik gelukkig ruim voldoende op voorraad haha
| 06:31 |
ja ik zag vandaag je bestelling voorbij komen. Top!!
| 20:34 |
Ja, die was vorige week al besteld, nog in de 2+1 gratis actie. Had echter verteld dat de kaartjes kwamen en ik moest ook nog zwarte kralen bestellen en lint voor deze bestelling. Alles was nu compleet, dus kon ik het afmaken. Wel rustig aan gedaan en gewoon op de bank. Ik heb zo mijn systeempje dat ik dat kan 😉 
| 07:15 |
helemaal goed ik ben trots op je👍
| 17:33 |
Ohh, wat mooi zeg! Ja samenwerken kan tot hele mooie 'dingen' leiden!
Succes jullie!
| 00:18 |
Dank je wel en inderdaad, het kan zeker tot hele mooie dingen leiden!
| 06:58 |
:-)
| 16:02 |
Wat een prachtige samenwerking!
| 23:16 |
Dank je wel, ja, ben hier zo blij mee!
| 06:58 |
Heel erg leuk, ik wilde al wat bestellen, maar dacht, ik wacht nog even op je nieuwe project.
| 23:01 |
Ah, wat leuk om te horen. Het is dus niet echt een nieuw project, maar wel een mooie aanvulling op wat er al is. Er komen absoluut nog nieuwe soorten engeltjes en/of engelen hangertjes, maar dat heeft tijd nodig. Ik ben nu nog aan het oriënteren en nadenken hoe ik de huidige collectie kan uitbreiden. Wat uit de collectie gaat, staat inmiddels in de rubriek "opruiming".
| 23:08 |
Leuk hoor, het ziet er heel mooi uit. Ik zal alvast kijken, maar bestel het liever in één keer. En een mooie samenwerking ook zo, het maakt de engeltjes nog specialer!
| 00:00 |
Wat een lieve combinatie.
| 22:59 |
Dank je wel, wat zeg je dat ontzettend mooi! Zo voel ik het ook!
| 23:06 |
Zo mooi! Die wil ik zeker!
| 21:54 |
Dat kan, vanaf nu bij elk engeltje in de webshop ;)
| 21:56 |
Bestelling komt nog wel :)
| 23:34 |
Ik zie het vanzelf, het loopt ook niet weg en heb er nu 500 ;) Ik kan voorlopig vooruit dus haha
| 07:07 |
Heel erg mooi en exact de juiste snaar geraakt en vooral dat "samen" maakt het tot nog meer liefde aan een koortje
| 21:44 |
Precies, want dat is dit kaartje en de engeltjes ook, allemaal liefde!
| 21:48 |
je hebt je hart erin ja
| 21:59 |
Geweldig, ik hou zo enorm van samenwerkingen, er kunnen zulke leuke dingen uit ontstaan. Gefeliciteerd!
| 21:28 |
Dank je wel, zo geweldig voelt dit. Jij snapt precies hoe ik me voel nu!
| 21:48 |
Moet een beetje spaarzaam omgaan met mijn puntjes, Diaantje, maar maak het goed met je, zodra ik weer wat bijeengesprokkeld heb.
| 21:53 |
Oh joh, gekkie xxx
| 21:56 |
😘
| 09:57 |
YS..the first. LIEVE LIEVE schat , wat is je kindje mooi geboren mogen worden . Liefdevol ontvangen, met zorg is je zielenkind ter wereld gekomen. En doel wat alleen maar GOED kan zijn en met jouw inzet en liefde p de wereld mag komen om te groeien en op te bloeien. wat BEN je een kanjer zo belangeloos jouw zielenkind te wereld te willen tonen. wat ben IK enorm en intens dankbaar jou te mogen leren kennen. Als men sen (pracht)vrouw... je passie zo vol liefde. Ik heb nog nooit zo'n liefdevol en gedreven persoon ontmoet dan jij in waar JIJ voor staat. Uiteraard 'raakt' het mij ..omdat ik kanker in vee facetten in mijn leven ken...maar jij voegt LIEFDE aan deze pijn toe liefde en HOOP...in wat JIJ kunt en wilt doen . Daar bewonder ik je in en voor. Jij hebt het/jouw (zielen) kind 'gedragen' en op de wereld gezet ..ik was hooguit de 'vroedvouw' ..die jouw 'zielenkind' mocht omarmen en verwarmen ... ik wil en kan alleen JOU maar danken voor onze samenwerking ..en wellicht 'bevalling'. Ik st PAL achter je in woord ..EN daad lieverd..als back-up . vol en met en in liefde . ALLES voor het doel KANKER...omdat het meer kapot maakt dan je lief is. YOU DID IT GIRL !! trost op jou..ben ook rost op JOU he !!
| 21:27 |
Wat een mooie lofwoorden lieverd, maar zonder jou had ik dit zo niet kunnen doen. Ja, het is mijn zielenkindje, maar jij hebt me geholpen met deze "bevalling", zonder jou had ik het niet gekund! Dank je wel xxx
| 21:47 |
vol ik wkweet niet (weer) hoeveel taalfouten ..te vlug , te snel en noem maar op :-( . Ik heb geholpen..JIJ hebt gedragen en op de wereld gezet . en WAT een prachtkind !
| 21:55 |
Wat een prachtige samenwerking!
| 21:22 |
Ja hè, ik ben hier zo blij mee!
| 21:23 |
Ikke ook Ikke OOK
| 21:56 |
dank je wel lieve Hans !
| 21:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen