Soms moet je een knoop doorhakken.....


Al weken loop ik hiermee rond. Al weken lig ik daar regelmatig wakker van. Al weken soms traantjes op mijn gezicht...

 

Traantjes die nu overigens ook in mijn ogen branden, want ik heb echt de knoop doorgehakt! Ik ga definitief stoppen met Diaantjes Creaties ..........

Toen ik hier in 2013 mee begon, had ik het idee dat ik dit voor altijd zou kunnen blijven doen. Een geweldig goed doel steunen door gebruik te maken van mijn hobby's. 

Ik ga niet helemaal stoppen, want ik blijf vrijwilliger bij Stichting Hair4Her en zal hen op diverse manieren blijven helpen en ondersteunen. Zo zal ik actief blijven bij diverse "moment" dagen zoals ik gisteren ook actief was tijdens het allereerste "moment4youth" weekend. (hier volgt na het weekend een blog over)

Ook zal ik deze speciale Hair4Her beschermengeltjes blijven maken en deze kosteloos schenken.

Elke cliënt van Hair4Her ontvangt bij hun bezoek zo'n engeltje en iedereen is daar erg dankbaar voor.

Dat is dus iets waar ik niet mee kan en wil stoppen! Dit is echter kleinschalig en wel te doen momenteel.

Want dat ik het (te) druk heb is voor de meeste wel duidelijk.

Waarom stoppen?

Als ik me ergens voor inzet, dan wil ik daar voor de volle 100% voor gaan en dat lukt helaas niet meer. Mede door mijn nieuwe hele leuke, maar ontzettend drukke baan, kom ik niet toe aan het op de juiste manier promoten. Ik heb momenteel veel meer tijd voor mijzelf nodig en door bepaalde levenslessen, weet ik dat ik daar aan gehoor moet geven. Het sporten is daar een onderdeel van, dat is iets wat ik "ontspannend" vind om te doen en wat me een lekker gevoel geeft. Iets wat ik echt voor mijzelf doe! 

Toch doet het pijn, want dit is iets wat me ontzettend dierbaar is geworden de afgelopen jaren. 

Wanneer stopt Diaantjes Creaties?

Dat is op 25 mei 2019. Tot die tijd ga ik rustig afbouwen en de webshop proberen leeg te verkopen met leuke acties en kortingen. De eerste korting heb ik zojuist daar vermeld. Ook zal ik af en toe de webshop nog wat vullen, want ik heb nog vele materialen die ik graag ten gunste van dit geweldige goede doel wil gebruiken. Indien de webshop echt "te leeg" gaat worden, stop ik daar eerder mee. Kost tenslotte ook elke maand centjes! Ook zal dan de Facebook pagina stop gezet worden! 

Ik zal, indien zich de mogelijkheid voordoet, een markt verkoop doen. Vaak is het met dit soort creaties toch "zien is kopen". Dit natuurlijk wel zolang mijn voorraad daar toereikend voor is. 

Een grote verandering is dat ik GEEN materiaalkosten meer in rekening ga brengen. Dit betekend dat dus de volledige opbrengst nu geheel voor Stichting Hair4Her zal zijn! 

Op YOORS blijf ik natuurlijk actief en de opbrengst blijft voor Hair4Her! Dat is een belofte aan mijzelf en jullie allemaal en die blijft zo staan! 

Verzoekjes mogen ook altijd gedaan worden en afhankelijk van het verzoek en de mogelijkheden daarvoor, zal ik bekijken of ik daar aan tegemoet kan komen. 

 

Dank je wel bij voorbaat voor al jullie steun, jullie lieve woorden en de bestellingen die ik via jullie al heb mogen ontvangen. Deel deze blog en/of maak reclame voor mijn webshop www.diaantjescreaties.nl zodat ik 1 juni een geweldig bedrag mag doneren! 

Ik sluit af met een Acrostichon, bedacht door Marion's world

Diaantjes Creaties

Doener

Iets betekenen voor een ander

Allerlei creaties maken

Armbandjes, oorbellen of zorgenvriendjes

Niets is mij te gek

Telkens weer iets nieuws bedenken 

Jaar na jaar

Engeltjes komen er bij

Steeds weer iemand blij kunnen maken

Creatief voor een geweldig goed doel

Roparun daar begon alles mee

Een droom kwam uit in 2017, meedoen aan die Roparun

Altijd een lach op mijn gezicht, maar nu een traan

Tijd nu voor mijzelf

Is ook heel erg belangrijk

Een hele moeilijke beslissing

Stoppen, maar nooit vergeten