Update na de behandeling....

Update na de behandeling....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Update onderaan deze blog! 


Spannende dag morgen.....

Morgen is dan eindelijk de dag dat ik een nieuwe behandeling ga krijgen om van die helse ACNES af te komen. Na 3 operaties en vele injecties direct op de zenuw, gaat er morgen een andere weg ingeslagen worden.

Morgen wordt er een proefblokkade aangelegd bij de wortel van de zenuw, in de rug dus. Aangezien ik ook nu een ACNES plek in mijn rug heb (POCNES genaamt) willen ze op die manier de hele zenuwbaan uitschakelen. Als deze proefblokkade goed aanslaat, krijg ik volgende week donderdag de definitieve blokkade. Werkt hij niet, dan krijg ik die dag de blokkade een stapje lager. Krijg hem morgen op T11 en dan zou dat T12 zijn. 

Ik vindt het toch wel spannend, want als dit aanslaat hoef ik niet voor de 4e keer geopereerd te worden. Is opereren wel nodig, dan weet ik nu al dat het de laatste keer gaat zijn. Eigenlijk opereren ze liever niet eens een 4e keer in hetzelfde gebied, maar ze willen het voor mij nog wel 1 keer proberen.

Toch hoop ik dat die blokkade goed aan gaat slaan en ik over een week kan zeggen dat ik pijnvrij ben. Zeker door alle gebeurtenissen van de afgelopen week, is de pijn nu heel hevig aanwezig. Stress heeft vaak een uitwerking op je lichaam, bij mij is dat nu dus echt in mijn buik. 

Om 12.45 uur moet ik in het ziekenhuis in Boxmeer zijn en mijn man gaat mee, want ik mag na die blokkade niet zelf auto rijden. Ik heb nu wel hoofdpijn en ben misselijk, wellicht toch spanning. Ik ben normaal nooit zenuwachtig, maar ik wil zo graag nu eindelijk definitief van ACNES af zijn. Niet weer voor maar een paar maandjes, zoals na de laatste operatie.

Ik ga zo lekker op tijd mijn bedje in, nog even lezen in het mooie boek KOPPzorgen van Judith Evelien. Duimen jullie morgen allemaal voor mij?

Liefs Diaantje xxx

Update 18-01-2017 16.00 uur

Na een lange rit naar het ziekenhuis i.v.m. de heftige storm, precies op tijd aangekomen voor de behandeling. Ik heb dus niet eens lang hoeven te wachten nu. Op de OK werd mijn rug mooi roze gemaakt en werden er vele foto's gemaakt om te beoordelen waar ze precies gingen prikken. Voor de prik werd eerst de plek verdoofd, dat viel mee, alleen het inspuiten van de verdoving voelt als druk. Er werd ook stroom gebruikt en ik moest aangeven of ik daarvan iets voelde. Daarna werd steeds een klein stukje de naald in mijn rug gedaan en steeds werd bekeken hoe ver ze nog moesten. Ging allemaal heel rustig en de arts vond me een fijne patiënt. Tja, Diaantje gaat liggen en geeft zich nu eenmaal over en laat ze hun werk doen. Ik ben geen piepert, ben geen stress kip hierin en dat vonden ze erg fijn haha. Gelukkig hebben ze volgende week weer zo'n makkelijke patiënt ;) 

Nadat alles ingespoten was, moest ik een half uurtje wachten om te beoordelen of de proefblokkade dus op de juiste plaats gezet is. Ik had behoorlijk wat buikpijn vooraf, dus dat was goed te beoordelen nu. Tot op heden heb ik geen buikpijn, dus de proef is geslaagd. Hoelang hij nu werkt is een verrassing. Dat kan een paar uur of een paar dagen zijn. Helaas is de plek in mijn rug, de POCNES, niet mee verdoofd en heb ik daar nog wel pijn. De arts gaf aan dit op een later moment alsnog ook aan te kunnen pakken. Volgende week kan in ieder geval de definitieve blokkade gedaan worden en dan maar hopen dat die heel langdurig gaat werken. Op dit moment een beurs gevoel op de plek waar geprikt is, ziet niet blauw op dit moment. Heb mijn mannetje een foto laten maken en zet ik hieronder. Mooi roze is hij hahaha. Diaantje houd zich verder rustig, beetje Yoorsen en vanavond lekker op tijd mijn bedje in.

Dank je wel voor alle duimpjes xxx

Mijn mooie roze rug en het prik plekje haha 

ACNES update anno september 2017

Lees hier meer over mijn ACNES

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Joh, ik lees je stuk nu pas! Ik heb nog niet helemaal door hoe dat volgen en bijhouden hier op Yoors werkt. Al ben ik wat aan de late kant, mooi roze is niet lelijk en ik hoop heel hard met je mee dat de behandeling aanslaat! Niet leuk te lezen dat je een rotdag hebt. Doe rustig aan en zorg goed voor jezelf.
| 09:38 |
Leer je vanzelf, maar het is soms ook best veel hoor hahaha. We gaan door en gisteren was echt een jankdag, maar hoort erbij. Vandaag nog wel veel hoofdpijn en moe. Nu in de auto naar België, bezoekje aan schoonmoeder. Even iets anders, even goed voor me xxx
| 09:49 |
Op zijn tijd is het inderdaad wel goed om even je zinnen te verzetten. Een jank dag hoort er af en toe bij. Soms moet dat er gewoon even uit en dan kun je daarna weer even verder. Moet je jezelf ook gewoon toestaan, hoewel dat niet altijd makkelijk is. Zeker niet in jouw geval. Want wat ik van jou lees en meekrijg, ben jij niet zo'n pieper! Veel plezier vandaag in België!
| 09:55 |
Ben geen pieper idd haha, komt goed met mij. Lekkere koffiekoeken eten straks, 2 wekelijkse lekkernij die ik van mijzelf mag eten hihi
| 10:13 |
top die is gelukt. Op naar volgende week. Zo'n roze rug heeft wel wat hoor.hihi
| 23:18 |
Ja, sexy hè haha
| 08:12 |
top ja. Hoe voelt het vandaag??
| 16:27 |
Vandaag had ik een echte bleggggg dag. Veel tranen, doodmoe, hoofdpijn etc. Rond 14.00 uur ervaarde ik ook weer pijn in mijn buik, dus ben ik ongeveer 24 uur pijnvrij geweest op die plek. Bij een proefblokkade is het altijd afwachten hoelang hij werkt. Paar uur tot een paar dagen is normaal, dus is niet gek. Maarja, had dus al een rotdag en dan is dat ook niet fijn om erbij te krijgen. Daarom gisteren ook niet meer online geweest, teveel hoofdpijn en totaal geen fut. Heb heerlijk zitten Netflixen haha. Vandaag bezoekje aan mijn schoonmoeder in België, maar wordt een heel kort bezoekje.
| 07:19 |
ach meis...ja dan komt ut ff binnen hé ook al weet je dat dat kan. Lekker Netflixen kijk je iets speciaals?? Voor mij is België best ver maar voor jou?? Het hoeven ook niet altijd mega bezoeken te zijn hé een uurtje kan ook fijn zijn. Wast gezellig??
| 16:21 |
Ik kijk een beetje vanalles haha, maar geen scifi, horror en oorlogsfilms. Dol op dansfilms, drama en heerlijke zwijmelfilms haha. Voor ons is het een uur en een kwartier rijden ongeveer en dat doen we dus elke 2 weken. Tja, gezellig............. gewoon een bezoekje aan mijn schoonmoeder hihihi
| 19:28 |
aha ik snap ut een verplicht nummer. Wij hebben pas The Crown gekeken op Netflix. Wij kijken nu Bad huppeldepup. Nou ja als er niks anders op tv is dan en ook geen voetbal. hihi
| 22:50 |
Voetbal kijken wij nooit, manlief geeft er gelukkig ook niks om haha. Wel van horror films............. en ja, het is een verplicht nummertje. Peter is ook alles wat ze eigenlijk nog heeft en na het overlijden van haar man, 16 jaar geleden, is ze in de slachtofferrol gegaan en niet meer uitgekomen. Ze ligt hele dagen op de bank te klagen dat ze niks meer kan.......... kan ze wel, maar wil ze niet. Lastig om mee om te gaan. Peter is enigkind en ze claimt hem dus heel erg. Heeft hij veel moeite mee, vandaar tegenwoordig nog maar 2 wekelijks daarheen. Voorheen was dat wel wekelijks. Mensje wil ook niet echt meer, maar zolang ze nog leeft, zal ze toch vooruit moeten.............
| 10:08 |
nou hier kijk ik wel heel vaak tegen een groen veld aan op tv hoor. Maar maakt mij niet uit ik ben toch niet zo'n tv kijker. En als ik wat wil zien neemt hij het op en kijken we na het voetbal. Alleen gtst kijk ik op mijn kamer. Is verboden in de huiskamer.hihi

Oef dat is niet bepaald leuk hoor van je schoonmoeder. Ik begrijp Peter ook wel hoor tis en blijft wel je moeder. Hoe oud is ze inmiddels??
| 15:47 |
Ik kijk ook niet vaak tv, ben liever creatief bezig of met Yoors tegenwoordig haha. Mijn schoonmoeder is afgelopen jaar 75 geworden, maar ziet er uit als een vrouwtje van 90. Mijn moeder is 77 en is nog heel actief, ondanks 2 hartoperaties en 2 dotter behandelingen............... als je maar wilt vechten. Mijn schoonmoeder vecht totaal niet helaas.........
| 19:34 |
pffff 75 jaar pas en dan al zo te leven. Die zou eens ff flink aangepakt moeten worden. Maar ja na 16 jaar ist ook al te laat natuurlijk. Wel erg hoor om zo'n moeder te hebben.
| 22:50 |
Ach, het is zoals het is en we dealen ermee. Het is alleen niet fijn om te zien, want ze is dan ook nog eens heel klein 1.46 en weegt denk ik nog maar net 40 kilo. Echt klein zielig hoopje mens, die totaal geen zin meer in het leven heeft..................
| 09:17 |
Ja inmiddels wel natuurlijk. Maar het had zo anders kunnen zijn. Jammer!!
| 21:39 |
Veel sterkte gewenst!
| 18:43 |
Dank je wel!
| 18:50 |
Doe het rustig aan .Verzorg jezelf
| 18:36 |
Doe ik zeker, dank je wel!
| 18:41 |
Tijdens je onderweg verslag op FB had ik niet door dat je voor jezelf naar het ziekenhuis ging. Sollie...
Verder sluit ik me aan bij de reactie van LivingThaGoodLife.
| 18:28 |
Hahaha, had ik op FB ook niks over gezegd, maar nu weten ze het dan toch ;) nog niks over mijn schoondochter overigens hoor, dat gaat uitsluitend via pb daar!
| 18:41 |
Ok :)
| 19:23 |
Fijn dat het mee is gevallen en helemaal dat het is geslaagd.. ziet er wel pijnlijk uit zo de foto ;) doe rustig aan ;)
| 17:52 |
De prik is niet echt pijnlijk, want de huid wordt verdoofd, maar het inspuiten van de medicatie en bijbehoren verdovingsvloeistof, dat geeft een drukkend gevoel. Eerder een naar gevoel dus als pijnlijk. Moet volgende week weer en dit houd me niet tegen haha
| 18:12 |
ik hoop dat het werkt voor je lieverd. !! de storm getrotseerd...ik hoop dat de pijnstormen voor jou nu voorbij of minstens minder zijn (bij mij werketen ze na 6 wkn.. niet weg maar wel stukke minder pijn. en alles is winst( zie bij behoefte : ' aan de praat met mijn graat' ) Dit zeg ik niet om het nu mijn verhaal te aken , maar om mijn ervaring te delen. Ik gun het je dat je van de ellende afkomt ! ik blijf duimen voor je
| 16:27 |
Wat lief, dank je wel en je mag gerust jouw verhaal vertellen hoor ;) Zenuwpijn is gewoon verschrikkelijk en ik hoop dat deze tijdelijke blokkade toch wel een paar dagen gaat werken, maar elk uurtje pijnvrij is al fijn. Wat de definitieve gaat doen, is nog even afwachten. Plek van de prik is wel erg gevoelig nu, maar zal wel weg trekken. Even een warmtekussentje erachter nu. Lief dat je blijft duimen xxx
| 16:32 |
ja de plek blijft wel een paar dagen gevoelig hoor . Lekker liefdevol voor jezelf (laten) zorgen !!
| 16:44 |
Oke, dan weet ik dat en manlief zorgt goed voor me haha
| 16:46 |
ieder lichaam heeft echter de eigen manier van genezen hoor !
| 17:49 |
Hoop met jou dat het de goede plek is en dat de blokkade gaat werken voor je. Hopelijk kunnen ze je rug ook nog behandelen in de toekomst
| 16:18 |
De arts zei van wel vanmiddag, maar ze doen niet 2 plekken tegelijk. Dus volgende week definitieve blokkade en dan een nieuwe afspraak voor een verdieping lager haha
| 16:19 |
Toppie meid
| 16:22 |
Ik wens je veel sterkte en kracht toe. Niet leuk, maar als er ook maar een beetje verbetering is helpt het je al ! Ik duim voor je dat het gaat werken ! Pijn sloopt je . Inderdaad doet stress (fysiek/mentaal en /of emotioneel ) wat met je ! , we verkrampen, verstarren beknellen en zetten vast . Dat komt met jouw kwaal zeker je welzijn en welbevinden niet ten goede . Ik duim voor jou
| 13:51 |
Dank je wel voor het duimen, update staat hierboven X
| 16:08 |
Heel veel sterkte!
| 08:30 |
Dank je wel!
| 08:31 |
Onwijs veel succes gewenst. Ik duim mee.
| 08:18 |
Super! Elke duimpje extra is welkom x
| 08:20 |
Heel spannend ik hoop dat het helpt!
| 07:29 |
Dat hoop ik ook, zal aan het eind van de middag weten of het werkt. Spannend nog even dus ;)
| 07:44 |
Zal zeker voor je duimen.
| 02:10 |
Super lief, dank je wel!
| 07:02 |
Uiteraard! Er gaat flink geduimd worden!
| 23:59 |
Helemaal geweldig, dank je wel!
| 07:02 |
Duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim duim!
| 23:29 |
hahaha met zoveel duimpjes kan het niet mis gaan. Super lief xxx
| 07:01 |
Succes morgen. Bij mij morgen snijden :-)
| 23:23 |
Sterkte morgen Albert!
| 23:30 |
Dank je, weer overleefd. De wonden trekken wel, ik kan niet glimlachen of mijn huid trekt strak :-)
| 20:33 |
Dank je wel en voor jou ook natuurlijk, klopt inderdaad dat we beide vandaag naar het ziekenhuis moesten. Ik ga ook aan jou denken xxx
| 07:01 |
Het heeft geholpen. Dank je xxx
| 20:47 |
Ah super! Rustig aan vandaag kanjer, doe ik ook xxx
| 21:10 |
Yes we duimen allemaal. Sterkte !
| 22:54 |
Dank je wel, super lief!
| 07:00 |
nou en of ik ga duimen reken maar!! Heel veel succes meis.
| 22:41 |
Dank je wel, je bent een lieverd xxx
| 07:00 |
Ik hoop voor jou dat het aanslaat x en voor altijd van de pijn afgeraakt
| 22:30 |
Dank je wel, dat hoop ik ook x
| 22:31 |
Heel veel sterkte morgen en mijn duimen draaien. Dat het je definitief mag helpen!
| 22:22 |
Super lief, ik hoop het ook xxx
| 22:28 |
Heel veel sterkte morgen, hoe laat moet je er zijn? Zal ik aan je denken! xx
| 22:10 |
Dat is lief, dank je wel xxx
| 22:11 |
Oh, ik moet er om 12.45 zijn en behandeling staat om 13.20 gepland.
| 22:27 |
Ga aan je denken!xx
| 09:59 |
Toppie xxx
| 16:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen