Spruitjes blunder


Pasta Blunder

Lees hier over de blunder uitdaging van Ingrid Tips

Toen ik de blog van Ingrid las, wist ik meteen dat dit iets was waar ik ook aan mee kan doen. Diaantje heeft namelijk ook een mega blunder gemaakt.

Mijn blunder is echter niet met pasta ;) 

Kun je met spruitjes een blunder maken dan?

Ja, dat kan zeker! Om in de stijl van Ingrid te blijven....

Had ik ze te lang gekookt? Nee

Had ik ze te kort gekookt? Nee

Had ik ze niet goed schoon gemaakt? Nee

Ik hoor jullie denken, wat heeft ze dan voor blunder gemaakt met de spruiten!

Quote

Kun jij straks om 16.00 uur de spruiten opzetten?

Moeder van Diaantje
Quote

Ja hoor mam, dat kan ik zeker! 

 Diaantje

Precies om 16.00 uur, deed ik het vuur aan onder de pan waar mijn moeder eerder die dag de schoongemaakte spruiten in had gedaan. Ik ging ondertussen lekker op de bank zitten en tv kijken. Tja, dit was ergens in het jaar 1980 gok ik en toen was er nog geen mobieltje of pc. Je keek tv of deed een spelletje.

Opeens rook ik toch wel een raar luchtje. Ja, spruiten stinken altijd, maar dit was niet goed. Het rook helemaal aangebrand. Gelukkig was ik beneden! Ik snel naar de keuken en de deksel van de pan genomen. Tja, mijn moeder had er niet bij verteld dat ik ook nog water in de pan moest doen................

We hebben die avond dus geen spruiten gegeten, maar iets uit een glazen pot haha. 

Heb jij ook een mega blunder gemaakt?

Doe dan mee met deze uitdaging van Ingrid, zie de link hierboven. 

bron foto header Google

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje