×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


The Passion 2018

The Passion 2018


Kijken jullie ook zo uit naar The Passion 2018?

Ik wel. Elk jaar weer een prachtige uitzending en een mooie invulling van het verhaal van Jezus.

Vanmorgen even nog een stukje zitten bekijken van de Cast die bij Jinek geweest is en het beloofd weer een waar spektakel te worden!

Eén van mijn favoriete nummers uit de jaren is toch wel deze versie van Mag ik dan bij jou, gezonden door Jim de Groot en Jeroen van der Boom tijdens The Passion 2015 in Enschede. Dat was voor mij toen ook een hele moeilijke periode, maar toch kan ik hier naar blijven luisteren. Wel altijd met een traan.

Nu aftellen naar donderdag 29 maart, want dan gaat het weer gebeuren en deze keer in Amsterdam!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties