Top 10 Challenge

Top 10 Challenge


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms kom je dan ineens een uitdaging tegen waarvan je denkt, dit kan ik of aan deze ga ik meedoen. Vandaag was deze challenge van Enrique er zo één. Toevallig vandaag meerdere gezien, maar besloten om met deze te beginnen. 

Enrique daagt je uit om jouw top 10 samen te stellen. Dat mag vanalles zijn en ik heb gekozen voor een aantal van mijn gehaakte creaties. Ik heb er heel veel natuurlijk, maar heb er een aantal uitgezocht en ik zal die hieronder met een korte uitleg plaatsen. Alleen de nummer 1 is voor mij ook echt een nummer 1, de rest staat op willekeurige volgorde. Ben meestal wel blij met alles wat er uit mijn haaknaald komt. 

1. Dit is een sprei die ik voor mijn ouders gehaakt heb. Het was echt een ding wat ook een hele tijd aan de kant gelegen heeft en ik doe zoiets ook nooit meer. Hij heeft een afmeting van 2.40 x 2.40  en is gemaakt met allemaal squares zoals dat in haakwereld heet. Gewoon vierkanten dus ;) 

2. Dit is bijna antiek, want dit is dus echt het aller eerste knuffeltje wat ik ooit gehaakt heb. Hij staat hier nog steeds in huis, op het kleinste kamertje beneden om precies te zijn hahaha. Ik kan er ook geen afstand van doen en hij is absoluut niet perfect, maar deze blijft speciaal.

3. Dit is geen klein knuffeltje, maar echt een mega grote beer. Het is een patroon van het Forever Friends beertje en ik heb deze echt in heel veel soorten kleuren en maten gehaakt. Heerlijk patroon om te haken en door te variëren met kleuren en meerdere draden tegelijk haken, kun je er dus steeds weer iets moois van maken. Leuk om te haken, nog leuker om te geven. 

4. Dit is een handtas die ik op verzoek gehaakt heb. Hij is gehaakt om dik nylonkoord heen en daardoor erg stevig. Ook hiermee kun je eindeloos variëren en steeds weer iets leuks maken. Op deze manier heb ik ook een woonmand gehaakt, waar ik hier een blog over heb geschreven. Dat was een kado tijdens een actie voor Stichting Roparun, waar ik me al jaren voor inzet. 

5. De Minions doen het altijd goed natuurlijk, maar toen mijn jongste broer ging trouwen, kreeg ik wel een heel leuk verzoek. Mijn broer en zijn vrouw zijn helemaal fan van de Minions en dat wilde ze graag gebruiken op hun trouwkaart. Of ik daar iets mee kon? Nou........ ja dus! Zonder patroon en op goed geluk heb ik dit bruidspaar gehaakt en nog steeds staan ze mooi te wezen in hun huiskamer. 

6. De sprei voor mijn ouders, was niet mijn eerste deken. Met restjes garen heb ik ooit deze vierkante Granny Square deken gehaakt. Hij is niet heel groot, ongeveer 1.25x1.25. Toch lekker om in de stoel of op de bank lekker over je benen heen te doen. Heb hem ook veel gebruikt toen ik een tijdje een rolstoel nodig gehad heb. Deze heb ik overigens nog steeds en doe ik denk ik ook nooit weg. Dit was echt heel veel werk al die vierkantjes aan elkaar haken hahaha. 

7. Hierboven noemde ik al de woonmand, maar dit is daar een kleine versie van. Een minimandje met deksel. Ontzettend leuk om kado te geven, gevuld met iets lekkers of kleine kadootjes. 

Deze heb ik kado gegeven aan een collegaatje die afscheid nam. Ook gehaakt om nylondraad heen. 

8. Zorgenvriendjes heb ik ook heel veel gehaakt en daar hoort absoluut ook een Minion versie bij. Deze heb ik in totaal 5 keer mogen haken en toen heb ik even de stop erop gezet. Heel leuk om te doen, maar niet 5 keer achter elkaar haha. Heb ook de Evil Minion gehaakt, die is paars met heel veel wilde haren. 

9. Tja, ik ben tandartsassistente en dan ga je ook wel eens iets bedenken wat daarmee te maken heeft. Dit is de tandenfee kies geworden. Een klein soort knuffeltje in de vorm van een kies. Aan de achterkant zit een klein zakje. Daar kan je kindje de tand of kies indoen en dan kan de tandenfee er later centjes in doen. Voor de foto had ik er brief geld in gedaan, maar dat is alleen maar voor de duidelijkheid. Een euro is natuurlijk ook genoeg.

10. Poncho's heb ik ook een aantal gehaakt, maar dit was wel mijn mooiste. Hij heeft een lekkere col en ook echte mouwen. Hierdoor blijft hij goed zitten en is ook nog lekker warm. Ben ergens dit jaar weer met een poncho begonnen, maar die ligt ergens te verstoffen nu, want ik heb even niet veel zin om te haken. Komt vanzelf weer ;) 

Dit was dus mijn top 10! Een keuze uit mijn ontelbare gehaakte creaties. Hieronder de link naar de Top 10 Challenge van Enrique. Doen jullie ook mee? 

Top Tien Challenge

De uitdaging van Enrique Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is echt prachtig wat jij haakt zeg ik doe je dat niet na.
Echt helemaal geweldig.
| 21:06 |
Wow, wat een mooi compliment! Dank je wel :)
| 21:36 |
Ik ga eens kijken naar de challenge!
Leuke top 10!
| 20:47 |
Moet je echt doen, zeker leuk om aan mee te doen en dank je wel :)
| 20:49 |
Ik heb de daad meteen bij het woord gevoerd:
yoo.rs/katje17/blog/top-10-challenge-1512333385.html?Ysid=37020
| 21:41 |
Leuk, vooral die tas en de poncho!
| 12:36 |
De tas is echt eigen ontwerp en de poncho is via een patroon gehaakt, maar beide erg leuk om te doen. Dank je wel :)
| 21:35 |
is ook leuk zeg
| 22:13 |
Dank je wel :)
| 22:15 |
Wat een leuke top 10. Wat maak jij leuke dingen!
| 22:00 |
Dank je wel, is ook echt leuk om te doen :)
| 22:10 |
Wat een mooie collectie!
| 21:33 |
Dank je wel en dan is dit nog maar een heeeeeeel klein beetje hahaha
| 21:36 |
Heel leuk Diaantje, een kijkje in jouw 'keuken', haha!
De sprei, de grote knuffelbeer, de 'trouwminions',
de kleine sprei en de laatste zorgenpoppetjes vind ik vooral erg mooi.
Leuke invulling van de challenge!
| 21:10 |
Was leuk om eens door de externe schijf te spitten hahaha, je maakt en bewaard wat zo tijdens je leventje hahaha Echt leuk om hieraan mee te doen en kan er zo nog wel 1 bedenken om hieraan mee te doen, dus wie weet ;)
| 21:11 |
Ga vooral door Diaantje! Leuk! Ja dat zijn mogelijk bijkomende voordelen, als je gaat 'graven' kom je altijd wel wat tegen! ;-)
| 21:27 |
Erg leuk allemaal. Nog een paar zelfgemaakte dingen en je bent al klaar voor mijn challenge van 2018, lol.
| 20:56 |
Ja, dat is de volgende uitdaging haha, maar ik wil proberen daarvoor elke maand iets nieuws te plaatsen. Extra uitdaging dus haha
| 21:01 |
Toppieeee
| 21:08 |
Ja, die challenge snap ik eigenlijk nog niet goed Ingrid, komt daar later nog meer info over?
| 21:28 |
Daar heeft Ingrid vandaag extra informatie over geplaatst Enrique ;)
| 21:30 |
Dan ga ik kijken, dank je wel!
| 21:32 |
Graag gedaan :)
| 21:35 |
:-)
| 22:16 |
Nee... wat is onduidelijk?
| 21:49 |
Diaantje wees me er al op, dus ik heb je blog gelezen en beantwoord.
| 22:02 |
Nu zie ik het. (Krijg niet alles mee hahaha)
| 10:33 |
Haha, het meeste wel dacht ik, toch? :-)
| 12:56 |
Veel. Laten we het daar op houden ;)
| 13:05 |
wow wat mooi allemaal en wat een werk.moet dat geweest zijn die sprei!
| 20:42 |
Dank je wel en ja, die sprei daar heb ik best wel mee afgezien soms hahaha. Maar de lach op het gezicht van mijn moeder was onbetaalbaar. Dit jaar met kerst is het 2 jaar geleden dat ze hem gekregen hebben en nog steeds ligt hij daar zo mooi te wezen.
| 20:49 |
dan was het in elk geval het harde en vele uren werk waard :-)
| 20:50 |
Absoluut :)
| 20:51 |
Wat leuk is dit
| 20:41 |
Dank je wel, ook ontzettend leuk om te doen :)
| 20:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen