×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTranen uit het niets.......

Tranen uit het niets.......


Hebben jullie dat nou ook wel eens? Zomaar uit het niets, komen er tranen en niet zomaar tranen, nee een echte mega huilbui.

Ik ben een HSP'er (hoog sensitive persoon) en mijn emoties en gevoelens kunnen dus zomaar ineens omslaan, maar of dat daar echt aan ligt weet ik niet.

Het was een gewone dag vandaag, nouja, een bezoek aan het ziekenhuis met een beslissing over een behandelplan. Dus toch niet zomaar een gewone dag. Een dag dat ik me eens te meer besef dat ik zo graag een leven zonder pijn zou willen........... gewoon kunnen genieten van alles en weer alles kunnen doen wat ik zo graag doe.

Voor ik ziek werd, was ik een vervent zumba danseres. Niet professioneel, maar gewoon hobby en genieten van de 2 keer per week dat ik kon gaan dansen. Dansen is voor mij denk ik wel de grootste uitlaat klep. Daar kan ik al mijn emoties en gevoelens in kwijt en dansen kan ik nu dus niet. Heel kort een paar pasjes, maar dan roept mijn buik al weer, stop nu maar! Ik mis het zo, het bewegen op muziek en uren doorgaan met dansen.

Vandaag was ook de dag dat ik een super blog schreef, zomaar per ongeluk eigenlijk. Ineens werd ik overspoeld met berichten in mijn inbox en oh wat voelde dat goed. Zou ik het dan toch echt wel kunnen dat bloggen? Pas ik wel op Yoors? Want daar twijfel ik dus wel eens over. Dat je dan zomaar een berichtje krijgt van een mede blogger, Enrique, die zegt dat je wel goede blogs schrijft en juist mooi verteld vanuit jezelf. Dat deed me zo goed, zeker nu ik dus ineens die tranen heb. Ineens moet huilen en ik niet goed weet waarom.

Ik zou vroeg naar bed gaan, maar daar zit ik dan, nog laat mijn gevoel op papier te zetten. Toch is dit goed voor me, want ik weet dat ik dit van me af moet schrijven, dat ik niet met tranen moet gaan slapen..................

Of dit een goede blog is? Ik weet het niet, maar ik ben wel een soort van opgelucht dat ik het even heb kunnen delen. Delen met mensen die me niet veroordelen, die mij accepteren zoals ik ben, iemand met het hart op de juiste plaats en graag iedereen wil helpen. Ik ben een mensenmens en daarom blog ik hier denk ik. Ik voel me goed bij de Yoorsianen en hoop nog lang mijn dingen te kunnen delen. Mijn gelukkige momenten, maar dus ook nu mijn dipjes.

Ik ga zo echt mijn bedje in. Dank je wel voor het lezen als je dit gelezen hebt en dank je wel voor het feit dat ik me op Yoors zo fijn voel. Dat ik hier de Diaantje mag zijn die ik diep van binnen ben.

Welterusten lieve Yoorsies xxx