Vakantiekiekje Gardameer Italië

Vakantiekiekje Gardameer Italië


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo leuk die uitdaging van Ingrid om een vakantiekiekje te plaatsen, dat ik toch maar eens ben gaan zoeken. Ik ben terug gegaan naar 2011 toen ik samen met mijn Peter en mijn kinderen naar Italië ben geweest. 

Het was een geweldige vakantie en ik had daar ook mijn haren laten invlechten. Dat deed de eerste nacht heel veel pijn, maar het was wel leuk voor een keertje. Anisa, mijn dochter had het de dag ervoor laten doen en ik dacht dat zij overdreef haha. Niet bepaald dus! 

Ik heb gekozen voor een foto van Peter en mij saampjes met de mooie ondergaande zon aan het Gardameer. Hij is gemaakt met zo'n mini cameraatje en niet geweldig van kwaliteit, maar toch wel een mooie herinnering! 

Vakantiekiekje? Komt u maar! (September 2018 uitdaging)

Lees hier meer over de uitdaging van Ingrid! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een moment om te koesteren! Een hele romantische vakantie-/sfeerfoto!
| 01:08 |
En nog steeds zo verliefd hoor haha
| 19:24 |
Haha, nou houden zo!👍😉
| 20:40 |
Prachtige plaats om te vertoeven aan dat uitgestrekt grote meer, en dat straalt ook die prachtige foto uit.
| 15:33 |
Ja, vanaf ons vakantie park konden we zo naar het meer en dat was echt heerlijk. We hebben echt ontzettend genoten daar en de kids ook, want die waren toen nog te jong om alleen thuis te blijven. Wie weet gaan we ooit nog wel eens saampjes terug. 
| 06:06 |
Leuke foto van jullie op een hele mooie plek!
| 14:51 |
Dank je wel en het is zeker erg mooi daar, het was mijn eerste keer Italië en tot op heden ook de enige keer haha. 
| 06:04 |
ahhh wat lief echte liefde.
mooie foto heb je gekozen.
| 14:30 |
De kwaliteit is niet super, maar zeker echte liefde ❤️
| 06:04 |
Mooie, romantische foto's. 
| 10:40 |
Ja, we hebben soms van die momentjes haha
| 12:02 |
Een prachtige herinnering!
| 10:11 |
Dat zeker!
| 12:02 |
Da's een lief kiekje!
| 08:30 |
Wij zijn ook lief hihihi
| 12:02 |
Mooi, romantisch plaatje!
| 23:38 |
Dank je wel, dat was het ook wel haha
| 23:39 |
leuk, heerlijk plakkend
| 23:28 |
Heel plakkend haha
| 23:39 |
mooie foto herinnering aan een romantische avond
| 22:15 |
Dat is absoluut zo! 
| 22:58 |
Soms is het gevoel die een foto oproept veel belangrijker als de kwaliteit ervan! Ik vind het een prachtige romantische foto!
| 21:42 |
Daar heb je gelijk in, dank je wel dus voor het mooie compliment! 
| 21:43 |
Het steekt toch mooi af tegen de achtergrond. Wel geslaagd.
| 21:07 |
Ja, kwaliteit is niet super, maar toch wel mooi zo. De foto is gemaakt door 1 van mijn kinderen, maar ik weet even niet wie van de 2 haha
| 21:09 |
Een romantisch kiekje aan het Gardameer 'L'amore è nell'aria' Heb zelf mijn ziel verkocht aan It...
| 20:30 |
Ja, soms hebben we van die momentjes haha, maar het is ook zo mooi daar! Ik hou zelf enorm van Griekenland, maar daar ben ik met mijn man nog nooit geweest. Wel in Kroatië en dat is ook prachtig. Dus daar zal ik ook nog eens iets van plaatsen 😉
| 20:33 |
Nog nooit op vakantie geweest naar GR, wel met het leger daar geweest maar weinig gezien aangezien het geen vakantie was...
| 20:35 |
Dan is het inderdaad heel wat anders...... wie weet ooit........
| 20:43 |
😊
| 21:12 |
Oh wat een heerlijk romantische foto!
| 20:24 |
Ja hè haha en zo romantisch zijn we nog steeds 😉
| 20:25 |
Heerlijk!
| 20:29 |
Leuke  foto hoor 
| 20:14 |
Dank je wel 
| 20:15 |
haha hij is leuk!!
| 19:59 |
Ja hè haha
| 20:01 |
👍
| 00:44 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen