Nog 2 dagen! Valentijnsdag Actie bij Diaantjes Creaties

Nog 2 dagen! Valentijnsdag Actie bij Diaantjes Creaties


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nog 10 dagen en dan is het zover. Valentijnsdag 2018! Natuurlijk wil ik daar een leuke actie aan verbinden. 

Tot en met zondag 11 februari krijg je op de GEHELE collectie 25% korting!!!  Kom je ook eens kijken?

                                                                                           DIAANTJES CREATIES 

Zoals jullie wellicht al weten ;) gaat de opbrengst naar Stichting Roparun, palliatieve zorg aan kankerpatiënten.

Wie is Diaantje? 
 

Diaantje is een spontaan persoontje, die zich inzet voor Stichting Roparun en dit doet door het verkopen van handgemaakte creaties en bloggen op Yoors. Wil je nog meer weten, lees dan mijn bio Wie is Diaantje

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat jammer nou, zie deze post te laat. Ben zo bezig geweest zelf posts te maken. Had hem graag voor je gedeeld.
| 07:48 |
Geeft niks joh, er komt binnenkort nog een nieuwe actie. Wil mijn voorraad wat leger krijgen, zodat ik weer een goede reden heb om wat nieuws te maken haha
| 07:50 |
Leuke actie! Jammer dat de verkoop wat tegen viel. Misschien de actie wat verlengen? Ga ik je post daarna voor je delen!
| 22:14 |
Helaas is het bij 2 bestellingen gebleven, maar er komen zeker nog meerdere acties. Ik heb nog best veel voorraad en nu heel veel bijmaken heeft niet veel zin. Met acties is het doneer bedrag natuurlijk lager, maar altijd nog meer als niets verkopen. Krijg soms wel een verzoek als bestelling en dat is ook altijd erg leuk om te doen. Vrijdag zo nog een honden halsband gemaakt. Hou me in de gaten, want er komen absoluut nog acties. Kan ik daarna weer lekker freubelen en nieuwe voorraad maken hahaha
| 06:30 |
Veel succes met de verkoop!
| 21:47 |
Helaas maar 2 bestellingen aan deze actie overgehouden.............. zo jammer
| 22:09 |
Je hebt al wel wat verdiend met fruitjes :) beter daar van genieten. Hoeveel komen de verzendkosten naar BE
| 22:11 |
Oh ja, daar geniet ik ook zeker van. Het is gewoon jammer dat je zoveel tijd in je creaties steekt en ze dan met een mooie aanbieding niet verkoopt. Markten gaan veel beter, maar kramen zijn vaak erg duur. Dat ligt er een beetje aan of het pakketpost is of brievenbuspost. Ik kom elke 14 dagen in België, dus ik kan het ook vanuit daar verzenden. Heb ik al vaker gedaan en dan is het dus gewoon de tarieven van de Post ;)
| 22:14 |
Oké was net aan't kijken. Had 2 dingen in het mandje maar kan niet afrekenen. Ga het morgen met de computer eens proberen
| 22:20 |
Afrekenen kan ook niet direct via de website. Je krijgt van mij een factuur na je bestelling, dus gewoon via de email en daar staan de betaal gegevens in vermeld en de korting is dan verwerkt. Super tof dat je een bestelling gaat doen! Thanks xxx
| 22:22 |
Ok
| 22:40 |
Heel veel success!
| 12:36 |
Dank je wel :)
| 13:36 |
Je hebt een bestelling :-) Stom dat ik nooit eerder ben wezen kijken.....
| 11:42 |
Oh wat geweldig! De 2e via Yoors en deze actie, ik ga er mee aan de slag zo. Je krijgt een aangepaste factuur via de email, komt goed! Dank je wel X
| 13:35 |
Rustig aan he.... alvast graag gedaan!
| 13:54 |
Was er nu mee bezig, dus dan handel ik dat gewoon meteen af ;)
| 13:59 |
In dat geval: Hoera!
| 14:02 |
:)
| 14:04 |
Ik kom kijken!
| 11:37 |
leuke actie....heel veel succes!!
| 23:45 |
Dank je wel, inmiddels al 1 bestelling en die is nog via Yoors ook ;)
| 06:25 |
kijk als er 1 schaap over de dam is..........
| 22:54 |
Weer een mooie actie. Hoop dat hij veel op gaat leveren
| 12:05 |
Dat hoop ik ook, niet geschoten is altijd mis ;) Dank je wel xxx
| 15:34 |
he een eigen pagina ?? dan ga ik eens vlug naar jou op zoek daar
| 11:28 |
Wist je dat nog niet? Geeft niks en ik heb net gezien dat het goed gekomen is ;) Je hebt antwoord via de mail lieverd xxx
| 15:33 |
geien en je hebt weer antwoord terug . nee ik wist het niet ( ik ben niet blond , maar blind soms ;-)
| 16:49 |
Ik zag het en je bent zeker niet blind. Ook jij bent mens en kunt niet altijd alles weten en/of zien!
| 17:08 |
dat klopt ;-)
| 12:21 |
Leuke actie! Succes! Ik deel het!
| 10:55 |
Toppie, ik zag het net! Dank je wel :)
| 10:58 |
Ik zag dat je het zag ;) XX
| 10:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen