×

Yoors


Inloggen
×

YoorsVitaminis van de Delhaize

Vitaminis van de Delhaize


Vandaag maakte ik samen met mijn man weer ons 2-wekelijkse ritje naar België. Deze keer wisten we van te voren dat mijn schoonmoeder boodschapjes moest gaan doen bij de Delhaize.

Mensje leeft op biefstuk denken we wel eens, want ze koopt zowat het hele schap leeg! Wij kochten er overigens zelf ook 2 heerlijke Chateaubriands ;) 

Toch voelde ik me deze keer wel in een soort walhalla, want echt de hele Delhaize was volgehangen met prachtige Vitaminis. In de schappen, in een soort boom en boven op de koeling. 

Ik snap nu ook waarom ze daar dus "duurder" zijn. Ze zijn heel groot vergeleken met de Vitaminis van de LIDL. Dus niet raar dat je daar veel meer zegels voor nodig hebt en ook nog een paar eurootjes bij moet betalen. Helaas dit jaar daar maar 5 soorten en niet de meest fleurige. Heb natuurlijk wel even gegoogled en in voorgaand jaar hadden ze daar ook de fleurige zoals de banaan en de aarbei. 

Hieronder de 5 super leuke Vitaminis van de Delhaize. Ik ben toch blij dat ik ze in het echt heb gezien en zou er heel graag 1 willen hahaha. Wat vinden jullie de mooiste? 

Foto's vandaag door mij gemaakt bij Delhaize te Deurne - België

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje