Voorstel Vlog door Diaantjes Life, wie volgt?

Voorstel Vlog door Diaantjes Life, wie volgt?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

UPDATE 08-03-2018

Helaas nog geen vervolg gespot op Yoors, is er nou echt niemand anders zo gek als ik ;) Of heb je net niet genoeg lef? Ik zou het echt super leuk vinden als er in ieder geval 1 persoon toch mee zou doen en dat hoeft natuurlijk echt geen lange vlog te zijn. Vertel gewoon kort wie je bent en waarom je Yoorst! 

Tja, de VLOG zegt voldoende, dus ik zou zeggen bekijk hem en ik ben heel benieuwd naar de reacties en wat daarna nog meer gaat komen natuurlijk ;) 

Quote

#zeizedatnouecht

 Diaantjes life vs Enrique 

Alle haakpatronen van deze leuke fruitjes! Deel 1 t/m 8

Lees hier die bewuste TOP blog waarover ik in mijn filmpje vertel! 

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (22 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hallo Daantje, ik heb als filmer natuurlijk naar je vlog gekeken. Leuk gedaan en moedig maar ik wil je toch een tip geven  Film altijd met je telefoon in de horizontale stand. Dan ben je beeldvullend. Nu is het net of je in een smalle ruimte zit.
Ik ga zo op volgen drukken. Mijn kanaal op YT is: www.youtube. com/waarloopjijwarmvoor.
warme groet en een glimlach, Harry
| 18:45 |
Dat was mijn eerste vlog en ik heb er geen meer gemaakt haha. Ja, vorige week 1 voor een sollicitatie, maar die staat niet op youtube 😉 Bedankt wel voor de tip, die ga ik zeker gebruiken als ik ooit nog eens een vlogje maak! 
| 09:03 |
Graag gedaan maar solliciteren is ook weer spannend
| 11:17 |
Wat leuk gedaan
| 08:48 |
Dank je wel, ik wacht helaas nog steeds op een vervolg van iemand.................. ze durven niet denk ik haha
| 08:50 |
Ik denk er nog over na. #plankenkoorts
| 22:16 |
Gewoon doen ;) je plaatst het gewoon alleen als je echt tevreden bent. Ik ben ook meerdere keren opnieuw gestart hoor hahaha
| 22:46 |
Beloof niks ;)
| 23:02 |
Sorry je weet wel waarom niet
| 19:28 |
Weet ik zeker!
| 23:02 |
Leuk hoor heel veel respect dat je dit doet, ik zie me dit niet zelf doen. En o ja het nummer van, het is altijd lente in de ogen van de tandarts assistente, klopt ook nog nu ik je filmpje heb gezien ;-)
| 09:46 |
Haha, dank je wel en ja, dat liedje past wel bij me ;)
| 09:49 |
Eens!
| 22:16 |
;)
| 22:47 |
#Deedzedatnouecht Ohh! Ze deed 't dus echt!!! Nu zet je me wel voor het ehh... blog of moet ik zeggen vlog?
Wat erg!! Nee, niet jouw vlog hoor, ik vond 't leuk om naar te kijken en om jou nog beter te leren kennen! :-D
Heel leuk gedaan, dapper ook en een mooi en ook emotioneel verhaal heb je verteld en je hebt er echt de tijd voor genomen.
Mmm, nu ga ik me beraden op vervolgstappen XD Maar ik loop nog tegen een paar dingen aan... In elk geval een mooi vlog, je komt ook leuk over als een aardige en behulpzame, vrolijke en positief ingestelde dame! Wie weet ga je hier of op Youtube wel viral! XD
Als je me je youtubekanaal laat weten zal ik me abonneren en je video liken. Een heel verhaal, ik weet het en je gaat nog van me horen, op wat voor manier dan ook! ;-D
| 13:10 |
#jadatdeedzeecht hahaha Enne je moet niks natuurlijk, maar ik zou het wel heel erg leuk vinden! Dank je wel voor je compliment en je mag natuurlijk mijn youtube link, niet dat daar veel op staat hoor ;) www.youtube.com/channel/UCiqhz_9Balo_tn1gKcp3VYA
Je weet maar nooit in de toekomst natuurlijk, wie weet wordt ik nog beroemd ;)
| 18:19 |
Ja, haha, dat snap ik wel hoor! Ja, beroemd of berucht? ;-D
Graag gedaan uiteraard! Hoe jij dat doet met die link weet ik niet, vandaar een link van een filmpje van mij onlangs, via dat kun je ook op mijn kanaal komen. (staat ook niet veel bijzonders op) www.youtube.com/watch?v=5DcQFE3oXT0&t=45s
| 19:21 |
Die link gaat toch vanzelf als je via youtube hem hier deelt? Via die inschuifmethode in de rechter kolom? Of bedoel je iets anders?
| 19:25 |
O, wat jij bedoeld weet ik dan weer niet maar ik had idd. gewoon vanuit jou filmpje ook naar youtube kunnen gaan en like en subscribe aanklikken. Dit laatste heb ik nu nog niet gedaan dus goed dat je erover begint; ga ik direct regelen! ;-)
| 19:28 |
Oh zo hahaha, we komen er wel ;)
| 19:29 |
Uiteraard haha! Al je filmpjes had ik gezien behalve van de verloting van jouw 'Blanket for life'. Die heb ik net bekeken. Ook heb ik al je filmpjes 'geliked' en ben abonnee geworden! Je word een echte celebrity straks! ;-)
| 19:35 |
Oh oh, ik krijg fans hahaha
| 19:36 |
;-)
| 20:09 |
Ik heb al een fan zie ik, heeft ene Glennster gereageerd onder mijn vlog haha
| 19:37 |
O, dat ben ik niet hoor! Henny ben ik geloof ik... :-)
| 20:08 |
Ja, jij bent Henny inderdaad. Vroeg me al af hoe dat kon haha, durfde nog niet te liken, maar is safe dus ;)
| 20:10 |
Ja, dat is wel safe hoor, haha!
| 12:48 |
Pfffffffff gelukkig maar Henny ;)
| 13:19 |
Haha!
| 15:22 |
Ps: ik heb je wel eerder gezien weet ik nu ik op jou Youtube kanaal kijk; met die hoela-hoep!
| 19:22 |
Yep, die staat er ook op inderdaad haha
| 19:23 |
Haha!
| 20:08 |
Weet je dat ik tot voor kort niet eens wist wat een vlog is!
| 12:56 |
Ik weet het ook nog niet heel erg lang hoor, maar zo heet het wel inderdaad haha
| 17:29 |
Wat geweldig, ik heb er met veel genoegen naar gekeken en geluisterd. Ik zou je voorbeeld graag volgen, maar weet helemaal niet hoe dat in zijn werk gaat, vloggen
| 11:03 |
Dank je wel, maar is niet zo moeilijk horen. Telefoon op de selfie stand, video knopje indrukken en praten maar ;) Ik heb alles zo uit het blote bolletje verteld, niets opgelezen, want ik vindt dat je dat anders zo duidelijk ziet. Heb het wel 7 keer overgedaan hoor ;)
| 17:30 |
Ja, ik heb ook eens een kort verhaaltje voorgelezen (van iemand anders) en een gedichtje (die kende ik uit mijn hoofd, eigen werkje) maar zo uit het blote hoofd iets over mezelf vertellen zou denk ik nogal stotterig overkomen. Maar hoe je er een vlog van maakt, geen idee.
| 17:35 |
Volgens mij is elke selfie film met tekst een vlog, weet ook niet goed of er nog een specifieke benaming of zo verder is haha
| 18:29 |
Ja maar je moet toch bij yoors via uoutube
| 21:51 |
Ja dat klopt. Je hebt dus wel een youtube kanaal nodig, maar als je google account hebt, is dat zo gedaan. Log je daarmee in en hoppa, dan heb je je kanaal!
| 21:52 |
Leuk meid helaas kan ik je alleen niet zien in het vlog.
Je bent een schat en doet veel goeds voor de medemens.
| 22:00 |
Wat raar dat je het niet kunt zien, kan het zelf wel zien en vanmiddag hebben anderen het wel gezien.
| 22:50 |
Het begin zie ik je en dan hoor ik je alleen maar. Heb ik meer gehoord bij mijn blogs met muziek filmpjes
| 10:29 |
Toch raar dat jij de enige bent.
| 11:46 |
helaas kon je het niet zien maar ik zat je steeds glimlachend aan te kijken. Wat leuk gedaan!!
| 21:48 |
Dank je wel en geweldig dat je me glimlachend aan zat te kijken ;)
| 22:52 |
(L)
| 22:59 |
Leuk gedaan Diaantje.
| 20:56 |
Dank je wel, niet slecht voor een eerste keer toch haha
| 22:52 |
Wat ontzettend leuk! Echt heel knap gedaan en je bent een leuke, lieve vrouw met een mooie stem.
| 20:31 |
Dank je wel, was echt leuk om te doen en dat zo uit het blote bolletje haha
| 22:53 |
erg leuk hoor
| 19:06 |
Dank je wel :)
| 22:53 |
ha heerlijk mens, zit hier met je mee te glunderen, super..t geeft n nog breder beeld van jou, top
| 15:10 |
Dank je wel en super dat je mee hebt zitten glunderen, doet me goed.
| 15:51 |
haahah allicht, je bent echt n leuke lieverd
| 16:02 |
Oh wat leuk om je eens in ''levenden lijve'' te zien en je te horen! Je klinkt sympathiek en zachtaardig. Ja...echt leuk om te zien. Van mij ga je geen vlog zien, echt he-le-maal niets voor mij. Dat wordt waarschijnlijk een zo, niet serieuze, vlog...vol gekke stemmetjes, idiote gezichts mimieken en niet interessante verhalen haha. Ik verwacht nu wel iedere week een vlog van je hoor...
| 15:07 |
Ja, soort van levende lijve toch wel hahaha. Ik zou juist al die stemmetjes, gezichtjes en mimiekjes van je willen zien haha, lijkt me echt geweldig! Niks verplicht natuurlijk, maar ik kon nu niet anders. Had ik maar geen grote mond moeten hebben ;) Maarre wekelijks................ zoveel heb ik nu ook weer niet te vertellen haha. Wie weet, ik zeg nooit nooit ;)
| 15:50 |
Heel leuk en dapper gedaan. Je stem klinkt wel vertrouwd, past bij je. Je praat wel netjes hoor : Ik neem aan je ons dialect toch niet verleerd bent :-)
Veel succes met je goede doelen.
| 14:49 |
Dank je wel en ik ben ons dialect echt niet verleerd hoor haha. Door mijn werk praat ik gewoon altijd ABN om het zo maar te noemen, maar ik kan echt wel Brabants praten hoor ;) Ik neem overigens ook altijd dialecten over, stop me een week in Rotterdam en ik praat Rotterdams!
| 15:48 |
Zo leuk :) heb nog nooit een filmpje/vlogen gemaakt
| 14:38 |
Dit was voor mij de 2e keer. Ik heb een hele tijd terug een filmpje gemaakt over hoelahoepen, staat ook ergens hier op Yoors ;) Dit was toch echt wel heel anders en heb het 7 keer gedaan voor het goed was hoor hahaha.
| 15:47 |
:) wel als volgende week mijn computer gemaakt, wacht op een telefoontje, ga ik het eens proberen
| 17:36 |
Dat zou ik echt tof vinden, ik wacht vol spanning af :)
| 22:58 |
Computer is nog altijd niet terug. Maandag rijden we naar de winkel. Ze hebben nog altijd niets laten weten of hij gemaakt is
| 19:54 |
Oh, dat is wel balen inderdaad. Hoop dat hij snel gemaakt is, wel een stuk fijner!
| 23:02 |
Wat een aangename vrouwelijke jonge stem heb je (dat zou niks voor Diano zijn, hahaha). Ook jouw mimiek is heel leuk, aangenaam om te zien. En in het algemeen komt je inderdaad héél lief over!
Even kijken wie de volgende wordt... ik nog niet, haha
| 14:13 |
Nee dit zou niks zijn voor Diano hahaha, stel je voor ;) Dank je wel voor je compliment en ik hoop toch ook een keer een vlogje van jou te zien, hoeft niet zolang hoor hahaha
| 14:14 |
haha, wie weet... misschien.. ooit...
| 14:18 |
Nou vooruit, volgende week dan :P
| 14:18 |
;)
| 14:21 |
Mag ik er nog even over na denken? Hoe wel het mij super leuk lijkt, krijg ik bij het idee toch wel een beetje de zenuwen. Jij hebt het in ieder geval Super gedaan...
| 14:06 |
Natuurlijk mag je er over nadenken haha, maar ik zou het wel heel erg leuk vinden ;) Dank je wel voor je compliment!
| 14:13 |
Hoi Diaantjes.
Wat goed je voorstel vlog!
Ga hem delen.
| 13:51 |
Oei, ik ga over het www haha, mag natuurlijk ;)
| 13:56 |
Blog = vlog
| 13:50 |
Ikke snap hihihi
| 13:56 |
Nee, Nee, Nee!!!! Ik maak geen filmpje van mezelf, maar wat vind ik jou stoer! En wat een leuke blog!
| 13:50 |
Hè wat flauw hahaha, hoeft ook niet hoor, wel jammer ;) Dank je wel voor je compliment!
| 13:56 |
Inmiddels heb ik je ook zien hoelahoepen :-) #dakachrisniemeer
| 18:32 |
Hahaha, #datkanchrisbestnogwel
| 20:21 |
Nee, echt: ik heb het geprobeerd met mijn nichtjes :-/
| 20:57 |
De eerste keer lukte het me ook niet hoor, maar de 2e dag ging het al beter. Nu al een tijd niet meer gedaan, wil mijn buikje etc. effe niet. Komt wel weer en anders niet ;)
| 22:52 |
Wat een gezellige vlog, knap gedaan!
| 13:45 |
Nou, dit was poging 7 hoor ;) maar wel leuk om te doen en belofte maakt schuld haha
| 13:48 |
Wat ontzettende leuk zeg nu weten we weer een stuk meer van jou.
| 13:44 |
Ja, moest dit gewoon doen natuurlijk, dank je wel :)
| 13:47 |
Heel naturelle, precies zoals ik me jou voorstel. Leuke video!!
Ik weet niet of ik dat durf...
| 13:43 |
Natuurlijk durf jij dit ook ;) enne dank je wel :)
| 13:44 |
Nou, je zou het misschien niet zo 1,2,3 verwachten maar ik ben vrij verlegen. Treed niet zo graag naar voren. Sta niet graag in de spotlights. Ik heb plankenkoorts...
| 13:45 |
Dat zou ik zeker niet verwacht hebben haha, is ook geen must, maar ik had nu éénmaal die grote mond hihihi
| 13:46 |
Ik ga er wel over nadenken. Heb ooit een video-cv gemaakt, dat was heel leuk om te doen. Ik beloof niks, maar wie weet :)
| 13:49 |
Helemaal goed hoor, we zien hem dan vanzelf verschijnen haha
| 13:55 |
Hahaha toch nog effe pushen he... :p
| 17:26 |
Zo ben ik dan ook wel weer :P
| 22:58 |
Iets voor in je volgende vlog ;)
| 09:00 |
Ben even inspiratie loos op elk vlak haha, wil iets gaan doen, maar weet niet wat ;)
| 09:11 |
Geen last van hihi. Komt wel weer joh.
| 09:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen