×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 10


Eventjes via de vrij schrijven methode nog vertellen hoe mijn gesprek gisteren ging en nog wat meer.

Ik was ruim op tijd in het hotel waar het gesprek met de arbeidsdeskundige en mijn werkgever zou plaats vinden. Beide mannen kwamen te laat......... maar mijn werkgever was er eerder als de arbeidsdeskundige. Een gesprek zonder die man erbij kon ik dus niet vermijden. Helaas had ik niemand beschikbaar om mee te gaan.

Het was gelukkig niet vervelend, al ontkende hij gezegd te hebben dat hij mijn herstelmelding niet wilde accepteren! Dat gaf ik niet gewonnen en hij merkte dat blijkbaar en is er uiteindelijk niet over door gegaan. Beetje koetje kalfjes gesprek volgde, maar gelukkig niet vervelend.

De arbeidsdeskundige kwam en ach, ik wist wat zijn conclusie was. Ik moet het zogenaamde "spoor 2" traject in en dat traject moet vergoed worden door mijn werkgever. Wetje in mijn voordeel, omdat hij geen passende andere baan voor me heeft! Als ik het volledige jaar vol zou maken daarin, gaat het hem een aardige cent kosten. Ik hoop echter z.s.m. een andere baan te vinden, dan kan ik alles achter me laten. Gelukkig verder geen naar gevoel aan het gesprek over gehouden. Kon ook niet echt verkeerd gaan als je in een openbare ruimte in een hotel zit!

Thuis lekker met manlief de BBQ aangeslingerd haha en daarna lekker genoten van de jacuzzi. Mijn vriendin en een buurman kwamen ook gezellig even langs. Ze hebben me inmiddels enorm nieuwsgierig gemaakt over mijn verjaardags kadootje! Gelukkig ga ik vandaag er achter komen wat het is, want vanavond barst het feestgedruis hier los haha. Zal een latertje worden, maar dat mag. Officieel ben ik woensdag pas jarig hoor, maar nu al big party voor de buurtjes!

Ik begin mijn dag zo eerst even met lekker zwemmen. Het zonnetje komt er al aan en dus een mooie blauwe hemel om naar te kijken als ik op mijn rug zwem! Ik ga natuurlijk ook nu weer in het 1.20m diepe bad zwemmen, want die is gelukkig niet overkapt. Daarna de voorbereidingen gaan treffen voor vanavond en vooral lekker relaxen verder. Oh ja, eventjes met mijn autootje naar de garage, want mijn uitlaat is kapot.............. heb ik weer!

Dat was het weer voor nu, volgens mij was dit een kwartiertje schrijven haha, maar dat maakt niet uit! Fijne dag allemaal en wellicht kom ik tussendoor vandaag wel eventjes online.

Vrij schrijven is een idee van Wakeupkitty en dan schrijf je gewoon je gedachten op papier in ongeveer 10 minuutjes. Heerlijke manier om dingen van je af te schrijven!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts