Vrij schrijven, deel 10

Vrij schrijven, deel 10


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eventjes via de vrij schrijven methode nog vertellen hoe mijn gesprek gisteren ging en nog wat meer.

Ik was ruim op tijd in het hotel waar het gesprek met de arbeidsdeskundige en mijn werkgever zou plaats vinden. Beide mannen kwamen te laat......... maar mijn werkgever was er eerder als de arbeidsdeskundige. Een gesprek zonder die man erbij kon ik dus niet vermijden. Helaas had ik niemand beschikbaar om mee te gaan.

Het was gelukkig niet vervelend, al ontkende hij gezegd te hebben dat hij mijn herstelmelding niet wilde accepteren! Dat gaf ik niet gewonnen en hij merkte dat blijkbaar en is er uiteindelijk niet over door gegaan. Beetje koetje kalfjes gesprek volgde, maar gelukkig niet vervelend.

De arbeidsdeskundige kwam en ach, ik wist wat zijn conclusie was. Ik moet het zogenaamde "spoor 2" traject in en dat traject moet vergoed worden door mijn werkgever. Wetje in mijn voordeel, omdat hij geen passende andere baan voor me heeft! Als ik het volledige jaar vol zou maken daarin, gaat het hem een aardige cent kosten. Ik hoop echter z.s.m. een andere baan te vinden, dan kan ik alles achter me laten. Gelukkig verder geen naar gevoel aan het gesprek over gehouden. Kon ook niet echt verkeerd gaan als je in een openbare ruimte in een hotel zit!

Thuis lekker met manlief de BBQ aangeslingerd haha en daarna lekker genoten van de jacuzzi. Mijn vriendin en een buurman kwamen ook gezellig even langs. Ze hebben me inmiddels enorm nieuwsgierig gemaakt over mijn verjaardags kadootje! Gelukkig ga ik vandaag er achter komen wat het is, want vanavond barst het feestgedruis hier los haha. Zal een latertje worden, maar dat mag. Officieel ben ik woensdag pas jarig hoor, maar nu al big party voor de buurtjes!

Ik begin mijn dag zo eerst even met lekker zwemmen. Het zonnetje komt er al aan en dus een mooie blauwe hemel om naar te kijken als ik op mijn rug zwem! Ik ga natuurlijk ook nu weer in het 1.20m diepe bad zwemmen, want die is gelukkig niet overkapt. Daarna de voorbereidingen gaan treffen voor vanavond en vooral lekker relaxen verder. Oh ja, eventjes met mijn autootje naar de garage, want mijn uitlaat is kapot.............. heb ik weer!

Dat was het weer voor nu, volgens mij was dit een kwartiertje schrijven haha, maar dat maakt niet uit! Fijne dag allemaal en wellicht kom ik tussendoor vandaag wel eventjes online.

Vrij schrijven is een idee van Wakeupkitty en dan schrijf je gewoon je gedachten op papier in ongeveer 10 minuutjes. Heerlijke manier om dingen van je af te schrijven!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn die gesprekken maar die horen erbij zeggen ze. Ik duim mee en hoop dat je snel een andere baan kunt vinden. In gedachten bij je. Hoop dat je eerste feestje voor je verjaardag geslaagd was.
| 21:11 |
Het hoort er inderdaad bij en het komt beslist goed met een nieuwe baan 😉 Feestje was zeker geslaagd, maar komt nog een blog over. Eerst maar eens echt jarig zijn hahaha 
| 21:39 |
dak je wel voor jou kwartiertje 'bijbeppen' lieverd. Ik hoop dat je vlug een mooie baan mag vinden !
| 20:11 |
Dat hoop ik ook lieverd en ik heb daar ook het volste vertrouwen in! 
| 22:55 |
dat gaat jou lukken, er wacht ergens een leuke job op jou ( en iets hierbij  extra's voor jou vanwege alle steun en liefde ) 
| 09:05 |
Wat ben je toch een lieverd, dank je wel xxx
| 09:08 |
De dag heb je goed afgesloten. Al uitgevierd?
| 07:26 |
Vandaag ga ik alleen nog maar chillen 😉 Vrijdag mijn feestje, gisteren feestje van een vriend en nu is het een dag om bij te komen hahaha
| 08:59 |
Fijn dat het allemaal mee viel en leuk zo'n onjaardagsfeest.. en alvast in vooruit van harte!
| 01:36 |
Gelukkig viel het mee inderdaad en dank je wel alvast!
| 09:01 |
ik hoop dat jouw feest nog in volle gang is als ik dit type.
| 00:19 |
Inmiddels is het zondag en kijk ik terug op 2 leuke feesten haha. Vrijdag de mijne en gisteren die van een vriend. Vandaag dus een echte chill dag hahaha
| 09:00 |
tja en weer ontnuchteren😜
| 14:01 |
Ik kan zeggen dat daar niks van terecht gekomen is.............. vandaag wel gelukkig hahaha. Komt nog wel een blogje, maar na woensdag pas. Dan ben ik echt jarig! 
| 20:30 |
en dan weer een feestje😄
| 23:29 |
Niet echt feest hahaha, mijn ouders en broers komen dan over de dag verspreid. Ik vier het normaal niet echt. Iedereen is welkom, maar geen tijd of zin, ook prima. Ik ben niet zo moeilijk........... denk ik hihihi. 
| 08:57 |
nou dat vind ik ook hoor niks verplicht!!
| 16:33 |
Veel plezier vanavond party-girl! Dat je woensdag jarig bent weet ik, mijn lieve moeder is dan ook jarig. Dat wordt zondag gevierd.
| 12:45 |
Ja, ik ben inderdaad samen met je moeder jarig. Alvast proficiat en een fijne zondag gewenst xxx
| 15:51 |
Zal de felicitaties overbrengen ;) Ik wacht tot woensdag ermee :)
| 16:17 |
Fijn dat het goed ging!
En veel plezier met je pre-birthday vanavond, en woensdag nog eens :-)
Je wordt natuurlijk ook maar 1x 18 😂
| 12:00 |
Ja, ik wordt eindelijk volwassen hahaha. Dank je wel! 
| 15:51 |
Fijn dat het gesprek toch redelijk goed verlopen is.
Het is jammer dat de trein op spoor 2 maar op 70% rijdt... Trouwens ook op spoor 1 als het langer dan een jaar is.
Geniet van je feestje vanavond!
| 11:06 |
Ik moet gewoon voor 11 september een passende baan hebben 😉 Tot die datum heb ik 100%.....
| 15:49 |
Dan heb je gelukkig nog even :-)
| 18:08 |
Oh en bedankt natuurlijk, ik ga lekker feesten straks 😄
| 15:50 |
Mooi dat je ontspannen aan je w-end kan beginnen, ook nog 'een happy cakeday' en nog vele jaartjes erbij!!
| 08:25 |
Ja, ik ga heerlijk pre-birthday genieten vandaag haha. Ik wordt sowieso 100, dus heb nog wel eventjes te gaan 😉 Dank je wel! 
| 08:27 |
Blij te horen dat je gesprek niet al te lastig is geweest
| 08:15 |
Ja, ik keek er echt tegenop. Of hij alles meende wat hij zei............. ach, maakt ook niet uit nu meer! Ik ga vooruit en hoop dit hoofdstuk snel ook echt te kunnen sluiten. 
| 08:26 |
Fijn dat het gesprek soepel verliep en er nu meer duidelijk is over het vervolgtraject. Wel even spannend dat je alleen was met je leidinggevende! Je hebt goed je mannetje gestaan.  En...gefeliciteerd met je verjaardag! 25 jaar al weer, wat vliegt de tijd 😂
| 07:55 |
Hahaha, precies mijn 25e verjaardag 😜 (eigenlijk de 18e pas) maar ik ga lekker feesten vanavond hoor JIHAAAAAAAAA 😂😂😂
| 08:14 |
Nou lekker, dat het gesprek prettig verliep. Kun je extra genieten van je verjaardag. Gefeliciteerd!🎉
| 07:51 |
Ja, precies! Dat maakt mijn verjaardag een stuk leuker. Gewoon 2 keer feest haha, vanavond en dan volgende week woensdag (dan ben ik echt jarig) nog een keertje 😉
| 08:13 |
He gelukkig dat het gesprek wel meeviel, op mijn spoor 2 rijd een stoptrein kom geen stap verder!
| 07:10 |
Ja, helaas rijden die treinen ook............. maar ik hoop dat mijn trein toch wel een eindstationnetje vind 😉 
| 08:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen