Vrij schrijven, deel 11

Vrij schrijven, deel 11


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zomaar een avondje met mijn bestie in de jacuzzi. Niet een uurtje, nee gewoon 3 uur lang in een badje van 38 graden! 

De foto is gemaakt na ongeveer een kwartiertje, maar nog duidelijk zichtbaar de rimpels. Nee, geen ouderdom, maar gewoon verrimpeld door te lang in het warme water te zitten hahaha.

Sexy'er gaat de foto niet worden natuurlijk. 

Gelukkig heeft Yoors (nog) geen live beeld blogs, anders zou ik nu niets schrijven! 

We hebben gewoon een heerlijk avondje gehad. Glaasje wijn erbij, die wij altijd Chardoja noemen, chippie en een kaasje. Deze keer geen muziekje, maar gewoon alleen ons stem geluid, het water en het geluid van de filter. We hebben zelfs de bubbels niet aan gehad vanavond!

Onze vriendschap heeft duidelijk niet geleden onder het voorvalletje van vrijdag en ik ga dat nu dus ook maar mooi achter me laten! Mijn bestie is gewoon mijn bestie en ik zou niet zonder haar kunnen. Al 18,5 jaar zijn we vriendinnen en we blijven dat ook tot de dood ons ooit scheid! 

We hebben het over een vriendschaps tattoo gehad en die gaat er komen. Hoe die eruit gaat zien, is nog een vraag, maar we hebben wel wat ideetjes. Ons aller eerste vriendschapslied is het volgende nummer:

Waar we ook zijn, als we dit nummer horen, zoeken we elkaar op en zingen we uit volle borst mee! Daarnaast hebben we nog wat nummers en onlangs is het nummer "atemlos" van Heleen Fisher daaraan toegevoegd. 

We delen ook samen dezelfde passie voor dansen, al is dat vaak op hele andere muziek. Zo is mijn bestie helemaal gek van het Nederlandse lied en ik hou daar gewoon niet van. Een enkele uitzondering daargelaten haha. 

We zijn ooit collega's geweest, we wonen 25 meter van elkaar vandaan en zullen er altijd voor elkaar zijn. Ze hoort hier zowat bij de inboedel en gelukkig is mijn man net zo blij met haar als ik. Hij snapt onze vriendschap en weet dat ik soms behoefte heb aan "bestie tijd". Hij is dus mooi op tijd naar bed gegaan vandaag, zodat we even die tijd samen hadden. 

Goh, een vrij schrijven met zowat een ode aan een geweldige vriendschap. Een vriendschap die dus ook soms een scheurtje vertoont, maar die wel te repareren is! Ik hou van haar en hoop dat ik nog jaren met haar bevriend mag zijn. Niks romantische gevoelens, gewoon oprechte vriendschap! We zijn gelijk aan elkaar, maar toch ook heel erg verschillend. Totaal verschillend zelfs! 

En dan is het nu toch echt ruim 10 minuutjes later en ga ik stoppen hiermee, maar moest dit gewoon even kwijt. Zeker na afgelopen weekend. Nog eventjes Yoorsen en dan mijn bedje opzoeken. Het is mooi geweest voor vandaag!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo'n vriendschap moet je koesteren Liefie.
| 10:42 |
eigenlijk zit het je nog wel dwars 😉
| 01:07 |
Weet je, het was echt voor mij iets heftigs, maar het is goed zo. Ze heeft haar excuses aangeboden en we blijven hartsvriendinnen! Vergeten doe ik het niet, maar erin blijven hangen is ook niet goed. We zullen het er beslist nog wel eens over hebben en volgend jaar wil ik gewoon geen kado hahaha. Had nu ook niet gehoeven, maar ja, dat willen ze dan wel natuurlijk! 
| 08:09 |
ach ja streep eronder en klaar.
| 19:16 |
Top dat het zo is afgelopen! Dat is vriendschap!!!
| 20:58 |
Inderdaad, dit is echte vriendschap! 
| 21:08 |
Fijn hoor, om zolang al zo'n hechte vriendschap te hebben!
| 20:42 |
Ja en ik hoop echt dat we nog heel lang vriendinnen zullen blijven! 
| 20:51 |
Beter in vriend in je hart, dan tien in de lucht! Zo, die verzin ik even ter plekke...maar zo’n vriendschap is zeldzaam en heel bijzonder. Mooi dat jij dat hebt!
| 18:54 |
Ja, daar ben ik ook echt heel blij mee en die slogan is geweldig! 
| 20:42 |
Mooie blog over je bestie. 
| 16:54 |
Dank je wel! 
| 20:42 |
Wat een super leuk blog! Gaat vast een mooie tattoo worden
| 13:50 |
Dank je wel en dat denk ik ook wel. We gaan er goed over nadenken, maar hij gaat er zeker komen! 
| 20:43 |
Mooie vriendschap, door dik en dun. En ook zulke minpuntjes horen erbij. Toch super dat jullie band zo hecht is. Had ik ook met mijn lieve (inmiddels overleden) vriendin.
| 12:06 |
Ja, dit is inderdaad door dik en dun! Ik weet inderdaad dat jouw bestie overleden is en het lijkt me vreselijk.............. moet er nog niet aan denken! 
| 20:44 |
Had er nog een, dacht ik. Is door de ander telefonisch beeïndigd.
| 16:13 |
Inderdaad, het is een mooie ode aan de vriendschap geworden! Jullie boffen met elkaar!
| 10:38 |
Dank je wel en inderdaad, we boffen met elkaar hahaha
| 20:44 |
Wat een mooie ode!
| 09:29 |
Dank je wel, het is gewoon echt mijn bestie haha
| 09:44 |
Lekker zo'n bestie in de buurt en een ode aan de vriendschap mag ook wel eens! Fijne dag.
| 09:16 |
Heerlijk op loopafstand je bestie hebben wonen. We zouden eigenlijk ook wel weer collega's willen worden, dus wie weet in de toekomst hahaha
| 09:43 |
Zou maar zo kunnen gebeuren :)
| 09:53 |
Benieuwd hoe de tattoo er gaat uitzien 😊
| 08:27 |
Als die er is, dan laat ik die natuurlijk zien. Eerst goed bedenken wat precies, maar waarschijnlijk wel met het woord "du" erin verwerkt. En eventjes apart voor sparen, want tattoo's zijn helaas niet goedkoop haha. Dan had ik er ook wel al veel meer gehad denk ik. Al moet ik in mijn vak er wel opletten dat ze te verbergen zijn. Dus dinsdag ook solliciteren met een truitje met een mouwtje en geen hemd modelletje hahaha Onze vriendschaps tattoo komt sowieso op onze voet, dat hebben we al bedacht! 
| 09:43 |
Ach, je hebt al een tattoo? Zet je die nieuwe tattoo op je voetzool dan, want als die op de wreef staat en het is goed weer en je hebt sandalen aan is die toch ook zichtbaar? 😜😜

Denk niet dat vandaag de dag een tattoo als schokkend ervaren wordt in eender welke branche je zit... denk ook een heel pijnlijke plaats de voet...
| 00:39 |
Ik heb 5 tattoo's! En de voet zit achter de balie verstopt haha. Op mijn enkels staan er ook en die kan ik nu ook niet verbergen. Ga echt niet in een lange broek solliciteren. De tattoo's op mijn schouders, die kan ik met een shirtje met mouwen verbergen. Dan heb ik er nog 1 op mijn buik, maar die is "beperkt" zichtbaar haha.

Op de voet is zeker een pijnlijke plek, maar de vlinder tattoo op mijn linker schouder, zou volgens zeggen ook heel pijnlijk zijn. Hij is namelijk gekleurd en men zegt dat inkleuren pijnlijk is............ nou, dat vond ik dus niet! Heb gewoon een hoge pijngrens 😉 
Tattoo's zijn zeker wel meer en meer geaccepteerd, maar ik hou de schouder toch bedekt a.s. dinsdag haha. Als ik zie dat het daar geen probleem is, kan ik altijd nog deze openbaar laten zien. 
| 08:13 |
Dat zijn de vriendschappen waar je trots op mag zijn.  
| 08:25 |
Dat ben ik ook wel, met recht forever friends! 
| 09:39 |
Fijn zo'n vriendschap, geniet er van. Het is zo waardevol. 
| 06:26 |
Ja, heerlijk is dit!
| 07:12 |
Dat zijn vriendschappen om te koesteren!
| 02:27 |
Dat doe ik ook zeker! 
| 07:12 |
Zuinig op zijn, ach een blunder kan best op zijn tijd, wordt er weer eens diep gesproken over alles en kunnen jullie weer verder.
| 00:30 |
Precies, het heeft gelukkig onze vriendschap niet geschaad en daar ben ik enorm blij mee. We gaan zeker verder waar we gebleven zijn en dat mag voor ons nog heel veel jaren duren! 
| 00:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen