×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 11


Zomaar een avondje met mijn bestie in de jacuzzi. Niet een uurtje, nee gewoon 3 uur lang in een badje van 38 graden! 

De foto is gemaakt na ongeveer een kwartiertje, maar nog duidelijk zichtbaar de rimpels. Nee, geen ouderdom, maar gewoon verrimpeld door te lang in het warme water te zitten hahaha.

Sexy'er gaat de foto niet worden natuurlijk. 

Gelukkig heeft Yoors (nog) geen live beeld blogs, anders zou ik nu niets schrijven! 

We hebben gewoon een heerlijk avondje gehad. Glaasje wijn erbij, die wij altijd Chardoja noemen, chippie en een kaasje. Deze keer geen muziekje, maar gewoon alleen ons stem geluid, het water en het geluid van de filter. We hebben zelfs de bubbels niet aan gehad vanavond!

Onze vriendschap heeft duidelijk niet geleden onder het voorvalletje van vrijdag en ik ga dat nu dus ook maar mooi achter me laten! Mijn bestie is gewoon mijn bestie en ik zou niet zonder haar kunnen. Al 18,5 jaar zijn we vriendinnen en we blijven dat ook tot de dood ons ooit scheid! 

We hebben het over een vriendschaps tattoo gehad en die gaat er komen. Hoe die eruit gaat zien, is nog een vraag, maar we hebben wel wat ideetjes. Ons aller eerste vriendschapslied is het volgende nummer:

Waar we ook zijn, als we dit nummer horen, zoeken we elkaar op en zingen we uit volle borst mee! Daarnaast hebben we nog wat nummers en onlangs is het nummer "atemlos" van Heleen Fisher daaraan toegevoegd. 

We delen ook samen dezelfde passie voor dansen, al is dat vaak op hele andere muziek. Zo is mijn bestie helemaal gek van het Nederlandse lied en ik hou daar gewoon niet van. Een enkele uitzondering daargelaten haha. 

We zijn ooit collega's geweest, we wonen 25 meter van elkaar vandaan en zullen er altijd voor elkaar zijn. Ze hoort hier zowat bij de inboedel en gelukkig is mijn man net zo blij met haar als ik. Hij snapt onze vriendschap en weet dat ik soms behoefte heb aan "bestie tijd". Hij is dus mooi op tijd naar bed gegaan vandaag, zodat we even die tijd samen hadden. 

Goh, een vrij schrijven met zowat een ode aan een geweldige vriendschap. Een vriendschap die dus ook soms een scheurtje vertoont, maar die wel te repareren is! Ik hou van haar en hoop dat ik nog jaren met haar bevriend mag zijn. Niks romantische gevoelens, gewoon oprechte vriendschap! We zijn gelijk aan elkaar, maar toch ook heel erg verschillend. Totaal verschillend zelfs! 

En dan is het nu toch echt ruim 10 minuutjes later en ga ik stoppen hiermee, maar moest dit gewoon even kwijt. Zeker na afgelopen weekend. Nog eventjes Yoorsen en dan mijn bedje opzoeken. Het is mooi geweest voor vandaag!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts