Vrij schrijven, deel 12

Vrij schrijven, deel 12


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Even mijn gedachten op papier (toetsenbord), want het is me het weekendje wel zeg. Eigenlijk al de hele week een drukte van belang. Veel door mijn verjaardag natuurlijk en dat is ook helemaal prima.

Gisteren waren mijn kinderen met hun partners hier. Mijn dochter was op vakantie toen ik jarig was en we hadden vooraf besloten om dan gezellig met z'n allen een BBQ te doen. Dat stond gisteren dus op de planning en hebben we natuurlijk ook gedaan.

Mijn dag werd toch wel overschaduwd door het bericht van mijn vriendin betreffende haar dochter. Gelukkig is dan een orgaan als FB en Yoors geweldig. Iedereen deelde goed mee en leefde met de ouders mee. Dat heeft ze enorm goed gedaan! Gelukkig is ze nu gezond terug en verder zal alles privé afgehandeld worden. Dat hoeft niet op het www te belanden, vanzelfsprekend!

Ik ga vandaag dan ook gewoon nog even genieten van het feit dat mijn dochter veilig terug is van vakantie. Sinds die ramp met MH17 vind ik het een stuk lastiger als ze op vakantie gaat. Haar vriend is nu even een paar daagjes met vrienden weg en is ze even lekker bij ons. We gaan straks lekker saampjes naar de film Mama Mia, gewoon de middag voorstelling. Ontvluchten we ook een beetje de hitte hahaha.

Even de boel de boel laten en gezellig moeder-dochter momentje. Heerlijk!!!

Ondertussen ga ik ook gewoon door met mijn achterstand op Yoors, die krijg ik volgens mij niet weg gewerkt voorlopig haha. Ik lees ook eerder de nieuwe berichten nu, de oudere komen vanzelf een keertje.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag en geniet van het leven!

Live, laugh & loveBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat was vast en zeker gezellig!
| 11:03 |
Het was meer dan gezellig! Ik/we hebben echt genoten! 
| 14:39 |
zo is dat geniet van het leven heel belangrijk!! En jij van je dochter.........
| 23:17 |
Dat doe ik zeker! 
| 14:38 |
Klinkt goed allemaal, je kunt niet alles  bijbenen, hoeft ook niet hoor
| 20:21 |
Dank je wel en inderdaad, het lukt me momenteel gewoon echt niet. Vanaf woensdag een paar dagen weg, dus nog meer achterstand. Ach, het is niet anders....... maar ik baal er wel van, want ik reageer graag op iedereen zoveel mogelijk.
| 20:23 |
 en zo werkt het voor velen natuurlijk.. bewaar dan van elk mens die liefdevol bij en jou schreef 1 bericht en doe die met zorg..liefs en geniet van die dagen he
| 20:27 |
Genieten doe ik sowieso lieverd en dat moet jij ook doen! Carpe Diem ❤️
| 20:36 |
Heerlijk als familie weer veilig en gezond terug is. Ik hou al jaren niet van vliegen en zeker niet als dierbaren met het vliegtuig gaan. 
| 19:40 |
Blijft een dingetje sinds die MH17, maar gelukkig is ze veilig thuis!
| 19:54 |
Een hele fijne dag en geniet van je dochter moeder momentje
| 14:55 |
Fijne dag en veel plezier met de film. 
| 12:15 |
Een fijne dag, geniet en zorg goed voor jezelf!
| 12:11 |
gezelli je dochter over de vloer,genietze samen
| 11:56 |
Rustig adem blijven houden en je focussen op de leuke en fijne dingen! Die achterstand heeft geen prioriteit. 
| 11:53 |
een fijne dag toegewenst 
| 11:09 |
Jij ook een fijne dag!
| 10:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen