×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 12


Even mijn gedachten op papier (toetsenbord), want het is me het weekendje wel zeg. Eigenlijk al de hele week een drukte van belang. Veel door mijn verjaardag natuurlijk en dat is ook helemaal prima.

Gisteren waren mijn kinderen met hun partners hier. Mijn dochter was op vakantie toen ik jarig was en we hadden vooraf besloten om dan gezellig met z'n allen een BBQ te doen. Dat stond gisteren dus op de planning en hebben we natuurlijk ook gedaan.

Mijn dag werd toch wel overschaduwd door het bericht van mijn vriendin betreffende haar dochter. Gelukkig is dan een orgaan als FB en Yoors geweldig. Iedereen deelde goed mee en leefde met de ouders mee. Dat heeft ze enorm goed gedaan! Gelukkig is ze nu gezond terug en verder zal alles privé afgehandeld worden. Dat hoeft niet op het www te belanden, vanzelfsprekend!

Ik ga vandaag dan ook gewoon nog even genieten van het feit dat mijn dochter veilig terug is van vakantie. Sinds die ramp met MH17 vind ik het een stuk lastiger als ze op vakantie gaat. Haar vriend is nu even een paar daagjes met vrienden weg en is ze even lekker bij ons. We gaan straks lekker saampjes naar de film Mama Mia, gewoon de middag voorstelling. Ontvluchten we ook een beetje de hitte hahaha.

Even de boel de boel laten en gezellig moeder-dochter momentje. Heerlijk!!!

Ondertussen ga ik ook gewoon door met mijn achterstand op Yoors, die krijg ik volgens mij niet weg gewerkt voorlopig haha. Ik lees ook eerder de nieuwe berichten nu, de oudere komen vanzelf een keertje.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag en geniet van het leven!

Live, laugh & love
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts