×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 13


Vandaag kwam dan eindelijk mijn bestie terug van vakantie en oh, wat heb ik haar gemist! Niet dat ik geen leuke week achter de rug heb, maar het moment dat ze vanmiddag hier de poort binnen kwam lopen........

Jullie rust is voorbij, hoorde ik haar roepen "the bitch is back".

Als er 1 persoon is die altijd mijn poort binnen mag komen lopen, dan is zij dat wel. Ze was een hele week met haar  partner naar Texel geweest en dagelijks hebben we wel contact gehad. Toch is het dan heerlijk dat ze weer dichtbij is. Zo heerlijk ook dat je bestie ongeveer 20 meter van je vandaan woont! Ze heeft een LAT relatie, dus haar  partner is lekker naar zijn eigen huisje gegaan. 

We (manlief en ik) hebben genoten van haar verhalen en spontaan besloten om ook met z'n drietjes te BBQ'en. Wat een gezelligheid. De buurman kwam ook nog aangewaaid, helemaal leuk. Samen met mijn bestie weer in de jacuzzi gezeten. Iets wat we samen regelmatig doen en daar heerlijk van kunnen genieten. 

Bestie privé verhalen komen later deze week nog wel, want sommige dingen bespreek je zonder mannen erbij haha. Morgen gaan we in ieder geval gezellig naar de Rosmalense kermis, want morgenavond treedt één van de Nederlandse artiesten op waar mijn bestie fan van is en dat is John de Bever. Ik ben totaal niet van het Nederlandse lied, nouja, niet echt hahaha. Toch weet ik nu al dat ik een top avond ga hebben morgen. Voor mijn bestie heb ik dat over! Al zal ik de kermis leuker vinden als die hele John de Bever hahaha. 

Ik voel me gezegend met een bestie uit duizenden! Ook al heeft ze me laatst zo gekwetst. Dat laat ik daarom ook achter me en kijk vooruit. Vooruit naar nog vele jaren vriendschap. Een vriendschap die inmiddels ruim 18,5 jaar duurt. Een vrienschap die over een tijdje bekroont wordt met een echte vriendschaps tattoo. 

Mijn bestie is de enige vrouwelijke vriendin waarvan ik luidkeels kan zeggen: ik hou van haar! We overwinnen samen vele obstakels, op welk gebied dan ook. We vullen elkaar aan en steunen elkaar indien nodig. Zij en ik, maatjes voor het leven en niemand die daar ook maar tussen kan komen.  

Dit moest ik even kwijt, vandaar nog een late "vrij schrijven". Nu nog even een beetje yoorsen en dan lekker mijn bedje in en morgen weer heerlijk zwemmen om 07.00 uur! Diaantje geniet van haar leventje! I just love it! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts