Vrij schrijven, deel 13

Vrij schrijven, deel 13


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag kwam dan eindelijk mijn bestie terug van vakantie en oh, wat heb ik haar gemist! Niet dat ik geen leuke week achter de rug heb, maar het moment dat ze vanmiddag hier de poort binnen kwam lopen........

Jullie rust is voorbij, hoorde ik haar roepen "the bitch is back".

Als er 1 persoon is die altijd mijn poort binnen mag komen lopen, dan is zij dat wel. Ze was een hele week met haar  partner naar Texel geweest en dagelijks hebben we wel contact gehad. Toch is het dan heerlijk dat ze weer dichtbij is. Zo heerlijk ook dat je bestie ongeveer 20 meter van je vandaan woont! Ze heeft een LAT relatie, dus haar  partner is lekker naar zijn eigen huisje gegaan. 

We (manlief en ik) hebben genoten van haar verhalen en spontaan besloten om ook met z'n drietjes te BBQ'en. Wat een gezelligheid. De buurman kwam ook nog aangewaaid, helemaal leuk. Samen met mijn bestie weer in de jacuzzi gezeten. Iets wat we samen regelmatig doen en daar heerlijk van kunnen genieten. 

Bestie privé verhalen komen later deze week nog wel, want sommige dingen bespreek je zonder mannen erbij haha. Morgen gaan we in ieder geval gezellig naar de Rosmalense kermis, want morgenavond treedt één van de Nederlandse artiesten op waar mijn bestie fan van is en dat is John de Bever. Ik ben totaal niet van het Nederlandse lied, nouja, niet echt hahaha. Toch weet ik nu al dat ik een top avond ga hebben morgen. Voor mijn bestie heb ik dat over! Al zal ik de kermis leuker vinden als die hele John de Bever hahaha. 

Ik voel me gezegend met een bestie uit duizenden! Ook al heeft ze me laatst zo gekwetst. Dat laat ik daarom ook achter me en kijk vooruit. Vooruit naar nog vele jaren vriendschap. Een vriendschap die inmiddels ruim 18,5 jaar duurt. Een vrienschap die over een tijdje bekroont wordt met een echte vriendschaps tattoo. 

Mijn bestie is de enige vrouwelijke vriendin waarvan ik luidkeels kan zeggen: ik hou van haar! We overwinnen samen vele obstakels, op welk gebied dan ook. We vullen elkaar aan en steunen elkaar indien nodig. Zij en ik, maatjes voor het leven en niemand die daar ook maar tussen kan komen.  

Dit moest ik even kwijt, vandaar nog een late "vrij schrijven". Nu nog even een beetje yoorsen en dan lekker mijn bedje in en morgen weer heerlijk zwemmen om 07.00 uur! Diaantje geniet van haar leventje! I just love it! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Vriendschap is waar het om draait in het leven. Dat bewijst jouw blog maar weer eens. 
| 12:35 |
Absoluut! Ik zou niet zonder kunnen! 
| 15:52 |
Dat was een leuk weerzien!
| 09:39 |
Absoluut! Wij zijn echt vriendinnen voor het leven ❤️
| 09:44 |
Het klinkt super heel veel plezier
| 14:55 |
Dank je wel! 
| 17:53 |
Fijn dat je zulke goede vrienden in je buurt hebt meid.
| 14:05 |
Ja, dat is me heel veel waard! 
| 17:53 |
Ps bedoel bestie .. sorry tekstvak blijft verspringen :(
| 09:45 |
😉
| 17:52 |
Heerlijk stuk om te lezen. Een vestie heb ik niet en nooit gehad. Ik geniet wel van jouw super vrolijk en enthousiaste manier van schrijven. Heerlijk. Een hele fijne dag!
| 09:45 |
Dank je wel, wat een mooi compliment X 
| 17:52 |
Wat heerlijk dat je zo'n 'bestie' in je leven hebt . Jullie elkaar hebben, ook no zo vlakbij.  Kwetsen,  dat gebeurd ..relateren is werken aan...het geeft ook grenzen aan en mogelijkheden om te groeien in een veilige band. (al kun je dit vaak achteraf pas zien wellicht) 
| 11:23 |
Ja, deze bestie wil ik niet meer kwijt! Denk dat dat na zoveel jaar vriendschap ook niet zomaar gebeurt. Niet vrijwillig in ieder geval......... 
| 19:01 |
relateren is en blijft (willen) werken aan. Dat komt best goed bij jou en jullie schat ik in ;-) 
| 10:55 |
Zo'n vriendin moet je koesteren
| 10:46 |
Dat doe ik zeker! 
| 19:00 |
Wat een fijn blog, ik word er vrolijk van ☺️
| 10:44 |
Dat vind ik leuk om te horen en ik ben ook erg vrolijk hahaha
| 19:00 |
dan kan je nare dingen ook beter hebben als band ouder is meestal
| 10:35 |
Dat klopt helemaal, in een goede vriendschap overwin je obstakels. Al hebben we die dus pas 1 keer gehad gelukkig! 
| 18:59 |
Wat een speciale band hebben jullie! Mooi hoor!
| 09:24 |
Ja, dat hebben we zeker. Daar komt ook niet zomaar iets of iemand tussen! 
| 18:59 |
Mooie ode aan je Bestie. Jullie verdienen elkaar, dat is duidelijk. 
| 09:12 |
Dank je wel en wat mooi gezegd! Wij verdienen elkaar! 
| 18:58 |
Klinkt goed, veel plezier morgen!
| 01:31 |
Dank je wel, zal beslist goed komen!
| 08:42 |
Mooi zo~!
| 16:16 |
Wat leuk dat ze weer terug is . Nu samen weer lekker genieten
| 01:05 |
Absoluut! Worden weer gezellige avondjes haha
| 08:42 |
Fijn om je bestie zo dichtbij te hebben. Om überhaupt een bestie te hebben. 
| 00:46 |
Ja, ik heb gewoon dubbel geluk haha. Ze woont een paar deuren verder en ik heb er 1! 
| 08:44 |
houden zo meis das wel heel belangrijk!!
| 00:10 |
Dat was ik wel van plan lieverd! Ze hoort gewoon in mijn leventje ❤️
| 00:13 |
😘
| 00:14 |
Fijn om te lezen; geniet lekker verder! 🌻
| 00:08 |
Dat doe ik zeker! Ik ben zo happy op het moment haha
| 00:08 |
Dat klinkt helemaal goed!
| 00:03 |
Dank je wel, zo voelt het ook echt! 
| 00:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen