Vrij schrijven, deel 14

Vrij schrijven, deel 14


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eventjes geleden, maar nu dan weer een vrij schrijven. Deel 14 al weer!

Een vrij schrijven over mijn gedachtes betreffende het afgelopen weekend. Het eerste weekend na weer een week fulltime werken. Een weekend vol met vanalles en nauwelijks echt rust voor mijzelf, dat moet ik de volgende week anders doen. Niet dat ik geen fijn weekend gehad heb, maar gewoon geen lekkere Diaantje tijd. Pas vanmorgen had ik even een uurtje voor mijzelf, want ik ben lekker om 10.00 uur gaan zwemmen. Het buitenbad is nog 2 weken open en in het weekend vanaf 10.00 uur. Nu ik de hele week niet vroege vogel heb kunnen zwemmen, wilde ik toch echt wel even wat inhalen. Heerlijk was het en een aantal andere vroege vogels waren blij om me te zien.

Verder was het dus vooral een "gezelschaps" weekend. Begonnen met vrijdag avond bezoek van mijn zoon en schoondochter. Zaterdag de 75e verjaardag van mijn peettante en 's avonds weer een "rook" BBQ avondje bij de buurman. Vandaag de verjaardag van mijn schoondochter en dat was toch wel een waardevolle verjaardag. De meeste weten inmiddels wel waarom. Helaas was het kadootje voor haar niet op tijd binnen, dus dat houd ze nog tegoed. Ook leuk om later nog iets te krijgen haha.

Op verzoek van mijn zoon, vanavond aan het zoeken geweest naar een hotelletje de komende week. Hij wilde zijn vrouw verrassen voor haar verjaardag en samen er eventjes tussenuit gaan. Dat viel toch niet mee, want ik kan niet makkelijk beslissen over wat zij leuk vinden. Het is ook nog net hoogseizoen met bijbehorende prijzen! Uiteindelijk heb ik het na 3 uur en in overleg met mijn zoon opgegeven. Hij gaat Gab toch maar vertellen wat hij wilde gaan doen, zodat ze samen wat uit kunnen zoeken. Komt beslist goed en ik hoop dat ze samen eventjes lekker gaan ontspannen en genieten. Even de trubbels rondom Gab thuis laten, voor zover mogelijk.

Nu dan eindelijk eventjes een rust momentje. Heerlijk gedouched en nu nog eventjes Yoorsen, maar ook niet te lang. Ik ga wel op tijd mijn bedje in, want dat heb ik nog wel nodig. Morgen werken in Oss, dus ik hoef gelukkig niet ver weg. Het was een vol en druk weekend, maar toch ook wel heel fijn. De verjaardag van Gab voor mij als absoluut hoogtepunt. Alle engeltjes zo dankbaar die haar beschermen!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuke blog. Was fijn om te lezen.
| 10:34 |
Dank je wel! 
| 18:18 |
Ja haar gun ik ook zeker zo'n mooi feest 
| 15:11 |
Dat heeft ze zeker gehad, heel klein, maar toch fijn om dit samen te kunnen vieren ❤️
| 16:38 |
😘
| 16:44 |
ja drukke tijden zo he . Inwennen met je baan, alle gezelligheid ...hoe leuk ook, het kost energie
| 11:09 |
Ja, energie kost het zeker. Is een kwestie van tijd en die geef ik het ook. Ik doe in de avonden waar ik behoefte aan heb en soms is dat op de laptop yoorsen en soms gewoon even lekker niks en bank hangen of wat hobbieën. Alles mag en niks moet 😘
| 16:40 |
o is dat lieverd !  er is ook een leven wat geleefd mag worden.  Ik hoop dat het je nog steeds heel goed bevalt lieverd. en wij lopen hier niet weg, en zeker niet voor jou lieverd!
| 12:17 |
Komt allemaal goed haha, maar vanavond ga ik eens wat yoorsen! Als ik niet in slaap val zo haha
| 18:53 |
wahaha ,ja het zal best wennen zijn in het begin weer in de 'routine' te komen
| 10:26 |
Mooi beschreven en graag gelezen
| 23:15 |
Dank je wel! 
| 07:07 |
Alsnog gefeliciteerd met haar verjaardag. Hoop oprecht dat er nog heeeeel veeeel mogen volgen. ❤️
| 22:43 |
Dank je wel en dat hopen we allemaal, ze hoort bij ons ❤️
| 22:51 |
❤️😉
| 00:08 |
die knipoog moest een roosje zijn!
| 00:08 |
😘
| 05:54 |
De sneltrein komt langzaam weer in een rustiger versnelling.... fijn dat het allemaal goed gaat!
| 17:10 |
Gelukkig wel, al is mijn eerste vrije woensdag al direct een druk dagje geworden........ maar ach, de rest van de week niks gepland. Ga ik ook lekker zo laten haha
| 21:06 |
ja het zal even wennen en aanpassen zijn nu je weer full-time werkt maar misschien moet je je me-time dan heel bewust gaan plannen zodat je jezelf niet voorbij gaat lopen? Heerlijk dat jullie Gab's verjaardag samen hebben kunnen vieren en ik hoop dat ze super fijne dagen hebben samen!
| 08:07 |
Ja, dat is echt wel even wennen, maar ik ga mijn draai daar wel in vinden. Vanmorgen ook weer even heerlijk gezwommen. Nu kan het nog, mijn volgende vrije woensdag is het bad helaas al gesloten. Ik zoek mijn me-momentjes wel, als de drukke momentjes maar wel leuke momentjes zijn. Dat maakt ook al heel veel goed! 
| 08:47 |
Dat klinkt als heel druk geweest. De verjaardagen waren, de buurman kan vast wel een keetje zonder je en dan lekker genieten!
| 22:19 |
Precies, dit weekend doen we rustig aan. Eventjes chillen in ons eigen huisje/tuintje. Na weken feesten en gezelligheid, is het nu ook wel weer tijd voor rust en regelmaat haha. Ik ga dus heerlijk genieten het komend weekend! 
| 22:33 |
TIP.. kijk eens op www.hoteldeals.nl kun je vast wat leuks vinden.
| 22:18 |
Heb ik ook gekeken, maar is best lastig om voor een ander wat te zoeken. Ze wilde ook graag deze week en soms was dan net niet vrij wat ik leuk vond. Ze zouden nu zelf gaan zoeken, zal morgen eens vragen of ze al iets hebben kunnen boeken. Ben ik vandaag even niet aan toe kunnen komen. Ben nu pas online.......... en ook niet te laat naar bed, want ik ga morgen wel om 7 uur zwemmen hahaha
| 22:35 |
Slaap lekker straks
| 21:10 |
Dank je wel X
| 21:44 |
Al met al heb je het zo toch behoorlijk druk gehad. Maar het belangrijkste is dat je het naar je zin hebt gehad.
| 05:00 |
Ja, te druk al was het zeker heel erg gezellig. Dat maakt het soms ook lastig om nee te zeggen, het is gewoon erg gezellig met de buurtjes haha. 
| 22:37 |
heerlijk weekend, maar inderdaad druk na een werkweek. Bijtanken door de komende avonden ook bijtijds naar bed te gaan?
| 00:36 |
Zeker druk! Ik ga op tijd mijn bedje in inderdaad. Gisteren ook rond 22.30 uur en dat is dus voor mij heel vroeg haha. Vorige week ook de hele week rond die tijd naar bed gegaan. Als ik veel vroeger naar bed ga, dan lig ik halverwege de nacht wakker en dat is ook niks..........
| 06:11 |
Dat is voor mij ook vroeg 
| 07:48 |
Ja dat is wel verstandiger om ook aan jezelf te denken en op tijd je rust te nemen. En fijn dat jullie gezellig verjaardag hebben kunnen vieren!
| 00:33 |
Ja, dat heb ik echt wel nodig, maar soms is het helaas niet anders en ontkom je er niet aan. Dus komend weekend hoef ik niet veel, behalve bezoekje aan mijn schoonmoeder in België. Komt goed en die verjaardag was echt fijn! 
| 06:10 |
en ik hoop en gun ze vooral een hele leuke week samen.
| 22:37 |
Komt helemaal goed! 
| 06:09 |
👍
| 23:00 |
Ritme maken is altijd even lastig, maar dat gaat je vast lukken.
Nog gefeliciteerd met je schoondochter!
| 22:22 |
Dank je wel en komt allemaal goed hoor! 
| 06:08 |
En? Hoe bevalt het op je werk??
Klinkt verder, ondanks de drukte, toch wel als een goed weekend!! Fijn lieverd!
| 22:11 |
Mijn werk bevalt me super goed gelukkig, dus ik kijk wel uit naar de komende week haha. Ik had zeker een fijn weekend, maar volgend weekend toch iets meer Diaantje momentjes inbouwen 😉
| 22:16 |
Mooi zo! Dat lijkt mij een goed plan lieverd!
| 22:20 |
Geniet lekker van een rustige avond na een vol en gezellig weekend. En fijn dat het goed gaat met je schoondochter!
| 21:30 |
Ga ik zeker doen, lekker even nog yoorsen en dan lekker slapen! Naar omstandigheden gaat het zeker wel goed. Na 4 september weten we ook of ze op korte termijn wederom geopereerd moet worden. Dat zou dan wel de laatste zijn als het goed is. Liever pas volgend jaar ivm herstel, maar als het nodig is, dan is het niet anders. 
| 21:34 |
Nog even spannend dus. En ja, wat moet, dat moet en dan maar hopen dat het allemaal goed gaat.
| 22:23 |
Meer kunnen we niet doen inderdaad.....
| 06:12 |
Goed luisteren naar je grenzen! Gefeliciteerd met je schoondochter, bijzondere verjaardag moet dat zijn geweest.
| 21:28 |
Dat doe ik zeker, vandaar dus ook bewust eventjes met mijzelf afgesproken volgend weekend iets meer rust te plannen. Ik heb me-time echt nodig. Deze week ook op woensdag vrij, dus dat scheelt ook al wel haha. Dank je wel en het was zeker een bijzondere verjaardag ❤️
| 21:32 |
Goed van je dat je merkt dat je wat meer rust nodig hebt. Volgens mij is het ook wel even wennen aan dit nieuwe ritme!
Leuk dat je zoon en schoondochter er binnenkort samen op uitgaan!
| 21:20 |
Ja, dat ritme moet ik echt nog even goed aan wennen, maar dat komt beslist goed. En ja, zo heerlijk dat ze dit samen gaan doen. Even de angst en trubbels thuis laten, dat hebben ze zo hard nodig! 
| 21:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen