Vrij schrijven, deel 14


Eventjes geleden, maar nu dan weer een vrij schrijven. Deel 14 al weer!

Een vrij schrijven over mijn gedachtes betreffende het afgelopen weekend. Het eerste weekend na weer een week fulltime werken. Een weekend vol met vanalles en nauwelijks echt rust voor mijzelf, dat moet ik de volgende week anders doen. Niet dat ik geen fijn weekend gehad heb, maar gewoon geen lekkere Diaantje tijd. Pas vanmorgen had ik even een uurtje voor mijzelf, want ik ben lekker om 10.00 uur gaan zwemmen. Het buitenbad is nog 2 weken open en in het weekend vanaf 10.00 uur. Nu ik de hele week niet vroege vogel heb kunnen zwemmen, wilde ik toch echt wel even wat inhalen. Heerlijk was het en een aantal andere vroege vogels waren blij om me te zien.

Verder was het dus vooral een "gezelschaps" weekend. Begonnen met vrijdag avond bezoek van mijn zoon en schoondochter. Zaterdag de 75e verjaardag van mijn peettante en 's avonds weer een "rook" BBQ avondje bij de buurman. Vandaag de verjaardag van mijn schoondochter en dat was toch wel een waardevolle verjaardag. De meeste weten inmiddels wel waarom. Helaas was het kadootje voor haar niet op tijd binnen, dus dat houd ze nog tegoed. Ook leuk om later nog iets te krijgen haha.

Op verzoek van mijn zoon, vanavond aan het zoeken geweest naar een hotelletje de komende week. Hij wilde zijn vrouw verrassen voor haar verjaardag en samen er eventjes tussenuit gaan. Dat viel toch niet mee, want ik kan niet makkelijk beslissen over wat zij leuk vinden. Het is ook nog net hoogseizoen met bijbehorende prijzen! Uiteindelijk heb ik het na 3 uur en in overleg met mijn zoon opgegeven. Hij gaat Gab toch maar vertellen wat hij wilde gaan doen, zodat ze samen wat uit kunnen zoeken. Komt beslist goed en ik hoop dat ze samen eventjes lekker gaan ontspannen en genieten. Even de trubbels rondom Gab thuis laten, voor zover mogelijk.

Nu dan eindelijk eventjes een rust momentje. Heerlijk gedouched en nu nog eventjes Yoorsen, maar ook niet te lang. Ik ga wel op tijd mijn bedje in, want dat heb ik nog wel nodig. Morgen werken in Oss, dus ik hoef gelukkig niet ver weg. Het was een vol en druk weekend, maar toch ook wel heel fijn. De verjaardag van Gab voor mij als absoluut hoogtepunt. Alle engeltjes zo dankbaar die haar beschermen!