Vrij schrijven, deel 15

Vrij schrijven, deel 15


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het was een beetje stil van mijn kant uit deze week. Ik heb wel regelmatig gereageerd, maar zelf niks geplaatst. Het was een drukke werkweek en was echt elke avond doodmoe. Gelukkig had ik vandaag een vrije dag aangevraagd en zou ik rustig bij kunnen komen. 

Tja, dat bijkomen heb ik dus niet echt gedaan. Ik ben wel vanmorgen om 07.00 uur nog een keertje lekker gaan zwemmen. Het was de laatste keer dat het kon in het buitenbad en na afloop hebben we met een aantal gezellig nog een bakje koffie gedronken. Was fijn om daar nu bij te kunnen zijn.

De planning was om vandaag mijn huis even helemaal op te ruimen en te poetsen. Morgen ben ik namelijk de hele dag weg, want ik mag morgen weer een workshop geven tijdens de derde "Moment4Her" dag in Arnhem. Lees hieronder daar meer over, want vorig jaar mocht ik ook mijn bijdrage leveren. Natuurlijk volgt daar ook nu weer een verslag van. 

Aangezien mijn dochter graag haar 22e verjaardag thuis wilde vieren voor haar vriendinnen en ik morgen overdag dus niet thuis ben, wilde ik vandaag het huis dus aan kant hebben. Gaat stiekem meer tijd in zitten als je denkt. Ik moest namelijk ook mijn hobby kamer een stuk leegruimen, want daar slaapt morgen een vriendin uit Maastricht. 

Zondag komt de familie en tja, je wilt dan toch dat het opgeruimd is. Het was een dagje bezig zijn, maar ook wel fijn dat ik nu weet dat alles klaar is voor het weekend. Alle spulletjes voor de workshop staan klaar en ik ben er helemaal klaar voor. Het is zo fijn om daar je bijdrage aan te mogen geven. 

Vanavond na het eten mijn dochter ook haar verjaardagskado gegeven. 

Ze is officieel pas 5 september jarig, maar dan is ze al terug in Maastricht. Haar stage begint a.s. maandag. 

Ze wilde heel graag dit anatomisch model van een baby in de baarmoeder. We hebben haar heel lang in het ongewisse gelaten. Ze wist totaal niet meer wat nu te verwachten. 

De lach op haar gezicht toen ze het kado uitpakte is goud waard. Helaas geen foto van gemaakt, maar geloof me, ze was er echt heel erg blij mee. 

Nu kan ze hem morgen al aan haar vriendinnen laten zien. 

Ik zal dus ook dit weekend niet veel online zijn. Ik ben er natuurlijk nu, maar vrees dat al vroeg mijn oogjes dicht zullen gaan vallen haha. Het is wat het is en ik neem de rust die ik nodig heb. Toch kijk ik terug op ook weer een fijne werkweek, al was het echt heel druk op de praktijk. Ik ga nu lekker nog even yoorsen en ik wens iedereen alvast een geweldig mooi weekend. De mijne gaat fantastisch worden, dat is iets wat zeker is! 

Diaantje xxxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je merkt het ik lees achterstevoren. Ik loop ook enorm achter met lezen ;-)
| 13:13 |
Dat doe ik ook haha, geeft niks hoor 😉
| 23:03 |
Lekker bezig dus! Gefeliciteerd met je dochter en ik hoop dat je een heel fijn weekend hebt gehad en dat jullie een fijne verjaardag hebben kunnen  vieren!
| 03:37 |
Dank je wel en het was zeker een fijne verjaardag, ze heeft genoten en wij ook haha
| 07:57 |
Mooi zo! 👍😊
| 16:28 |
wat een lief kado 
| 21:55 |
Hmmmmm, waarom lees ik dit nu pas? Maar, dank je wel! Ze was er erg blij mee 😊
| 07:57 |
Klinkt als een geslaagd leven lieverd! haha Gefeliciteerd met je Dochter! We zijn bijna Birthday twins hahaha ik ben 1 dag later jarig... 🙈
| 23:43 |
Ze is woensdag officieel pas jarig, maar inderdaad bijna birthay twins haha. Dank je wel en deel 1 van de feestjes zit er op, nu vanmiddag de rest met de familie 😉
| 08:01 |
haha Ja I know ;) Oke ik hoop dat t leuk was! xx
| 21:26 |
Alvast gefeliciteerd met je dochter! Fijn dat ze zo blij was met haar cadeau. Een leuk verslag heb je geschreven. Fijn weekend ook!
| 18:08 |
Dank je wel! Feestje deel 1 zit er inmiddels op, vanmiddag de familie nog 😉
| 08:00 |
Nou dat wordt een gezellig weekend. Gefeliciteerd met je dochter. 🎉
| 10:37 |
Het eerste feestje zit er inmiddels op haha, nu vanmiddag de familie nog 😉
| 08:00 |
fijn weekend met alle gebeurtenissen. Wat heb je een mooi cadeau voor je dochter.
Ik ga nu weer fietsen, op weg naar mijn weekenddienst. 
| 06:46 |
Dank je wel en werkze vandaag!
| 06:54 |
wat een prachtig mooi kado voor je dochter. Al heb je der geen foto van dan nog weet ik wel wat voor gezicht zij heeft getrokken.
Nou meis heel veel succes morgen en een super gezellig weekend.

Dochter lief gefeliciteerd vast met je verjaardag!!🎉🎊🎈🎁🎂
| 23:38 |
Ja, ze was er echt heel blij mee. Dank je wel X 
| 06:41 |
👍
| 22:43 |
Geniet van je weekend!
| 21:33 |
Dat ga ik zeker doen, dank je wel!
| 06:41 |
Leuk, een workshop geven! Veel plezier! Fijn feestelijk weekend gewenst!
| 20:43 |
Thanks en jij ook naturlijk 😉 
| 21:32 |
😍💋thnx
| 21:40 |
Dit klinkt geweldig! Fijn dat het zo goed gaat!!
| 20:14 |
Ja, het gaat echt lekker. Voel me ook goed, al ben ik wel erg moe. Heb ook nieuwe cholesterol medicatie die moeheid als bijwerking hebben, wellicht is het een combinatie. Ach, ik voel me verder wel heel goed en happy en dat is veel waard. Fijn dat ik het gedoe met mijn vorige werkgever achter me kan laten! 
| 20:20 |
Even afwachten maar... 😘
| 20:30 |
😘
| 20:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen