Vrij schrijven, deel 16


Gewoon even wat van me laten horen via het vrij schrijven. Ik heb zo'n overweldigend weekend achter de rug en daar komt natuurlijk nog een uitgebreide blog over, maar ik wacht nog even op wat extra foto's.

Ik merk dat ik veel behoefte heb ook momenteel aan rust en ben dus echt veel minder online op Yoors. Ik tracht wel elke dag even wat te lezen en te reageren, maar minder als normaal. Ik weet dat jullie dat snappen en zeker na een heel druk weekend.

Inmiddels al mijn 4e week ingegaan op mijn nieuwe werk en wat werk ik daar nog steeds met veel plezier. Het gaat allemaal steeds makkelijker en ik begin aardig mijn weg erin te vinden. Krijg vaak complimentjes over mijn opgewektheid en mijn postieve inzet. Dat ik aan het eind van de dag nog steeds een lach op mijn gezicht heb, schijnt ook best apart te zijn haha. Tja, that's Diaantje!

Vandaag ook voor het eerst weer 's avonds gaan zwemmen, want het vroege vogel gebeuren kan ik niet meer doen. Tenzij ik een vrije dag heb natuurlijk! Die heb ik toevallig morgen, want dat is mijn 2 wekelijkse vaste vrije dag. Toch vanavond gezwommen met mijn zwemmaatje waar ik in de winter periode altijd mee zwom in de avonden. Heerlijk om dit samen weer te doen.

Ook de vooravond van de verjaardag van mijn dochter. Het feest hebben we al gevierd, maar morgen wordt ze dan eindelijk echt 22 jaar! Wat gaat de tijd toch snel! Ook de vooravond van het feit dat mijn zoon en schoondochter de sleutel krijgen van hun nieuwe apartement. Eindelijk meer ruimte en rolstoel toeganklijk!

Diaantje komt haar tijd wel door en ik mis het Yoorsen echt, maar wat niet gaat, dat gaat gewoon niet. Ik moet mijn weg daar in vinden, maar dat komt goed hoor. Ik voel me gewoon super goed. Al heb ik wel vaak hoofdpijn en ben ik dus heel moe. Dat hoort er toch ook wel even nog bij denk ik. Heb behoorlijk wat te verduren gehad en dan nu ineens een intensieve baan! Mijn geheugen wat me ook wel in de steek laat, maar dat hou ik goed in de gaten. Mijn leventje is gewoon weer op de juiste rails en dat maakt dat ik me goed voel. Ik geniet elke dag weer!

Nu ga ik weer lekker nog even Yoorsen tot mijn oogjes dicht gaan vallen. Daar luister ik momenteel heel goed naar, dus als ik soms ineens stil ben, dan slaap ik dus haha.

Ik hoop snel een mooie Hair4Her blog te kunnen maken, want het was echt geweldig afgelopen zaterdag met nog een speciale verrassing erin verwerkt!